Technika Okienna Opinie

Korzystałeś z usług? Chciałbyś podzielic się opinią o montażystach? Napisz tutaj.

Technika Okienna Opinie

Postautor: Metys >   17 lut 2012, 14:10

Opinie o firmie Technika Okienna z Łomianek.
Awatar użytkownika
Metys
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Mistrzceremonii36 >   20 mar 2013, 19:09

Witam. Chciałbym się podzielić z moją opinia na temat firmy Technika Okienna z Łomianek. Ogólnie nie polecam współpracy, gdyż Jej właściciel P. Wojciech S. jest nie poważnym człowiekiem. Dla przykładu sam sobie uzupełnia wpisy gości na stronie: http://www.technikaokienna.waw.pl/ksiega_gosci.htm
i to w dodatku nieudolnie. (Patrz wpis Ryszard Cierniak, a autor podpisuje się jako: Ryszard Cieślak). Nie można się tam normalnie wypowiedzieć jako klient na temat wykonywanych przez tą firmę usług. Ogólnie pic na wodę - fotomontaż!!!!
Awatar użytkownika
Mistrzceremonii36
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: bca >   19 lip 2013, 16:05

Witam

podzielam opinie poprzednika, też jesteśmy bardzo niezadowoleni ze współpracy. Minął rok a my mamy nie dokończone okna, a właściciel Techniki Okiennej unika kontaktu. Przestrzegam przed współpracą z nimi.
Awatar użytkownika
bca
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Izabela >   20 lip 2013, 18:30

Dziwne, że ta firma w ogóle istnieje. Nie chce mi się dokładnie opisywać sytuacji związanej z tą firmą ale na forum gazeta.pl było dużo wpisów negatywnych i raczej nie były to pojedyncze sztuki. Podaje link dla poszkodowanych przez firmę Technika Okienna
http://forum.gazeta.pl/forum/w,229,1015 ... ienna.html
Awatar użytkownika
Izabela
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Sarnowski >   20 gru 2013, 9:54

Ciekawy jestem kto założył ten bałagan.
Zgadując do 3 na pewno trafię - Szanowna Konkurencją .
Poprzednio na gazeta .pl autorem bałaganu był nasz były pracownik Pan Marcin ( ustalone przez prokuraturę )
Tym razem również ustalają organy właściwe i już nie będę tak łaskawy.
A potencjalnych klientów informuję , że sytuacji opisywanych wyżej u nas nie ma i nie ma niedokończonych okien.
Jeżeli faktycznie ktoś czuje się poszkodowany w taki sposób , że rok czasu nie ma okien itp. to proszę o bezpośrednią informację gdyż pracownicy mogli coś zataić - zwrócę zapłaconą kwotę i przeproszę . Myślę jednak , że zapłata za każdą usługę następuje po jej wykonaniu ( przynajmniej w naszej firmie) . Zaliczek też nie pobieramy ...

oknavpc@wp.pl oraz 602 423 468
Sarnowski Wojciech
Ostatnio zmieniony 22 maja 2014, 9:01 przez Sarnowski, łącznie zmieniany 2 razy
Sarnowski
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 20 gru 2013, 9:34

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Sarnowski >   07 sty 2014, 14:54

W swojej ofercie posiadamy również żaluzje , rolety , ... , ceny konkurencyjne ZAPRASZAM :)
Ostatnio zmieniony 22 maja 2014, 8:39 przez Sarnowski, łącznie zmieniany 2 razy
Sarnowski
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 20 gru 2013, 9:34

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Sarnowski >   07 sty 2014, 14:55

Jeśli ktoś życzy sobie raty - 10 rat - 0%
Ostatnio zmieniony 22 maja 2014, 8:40 przez Sarnowski, łącznie zmieniany 2 razy
Sarnowski
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 20 gru 2013, 9:34

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Sarnowski >   07 sty 2014, 14:55

Dla zasugerowanych stekiem kłamstw zamieszczonych wyżej przez zapewne nieuczciwą konkurencję - jeśli będą Państwo w sposób uzasadniony niezadowoleni z naszej usługi zwrócimy Państwu poniesione koszty .
... a w/w poszkodowani nie zgłosili się ...
Ostatnio zmieniony 22 maja 2014, 8:48 przez Sarnowski, łącznie zmieniany 2 razy
Sarnowski
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 20 gru 2013, 9:34

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Sarnowski >   07 sty 2014, 14:56

.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2014, 14:14 przez Sarnowski, łącznie zmieniany 1 raz
Sarnowski
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 20 gru 2013, 9:34

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: alero31 >   17 mar 2014, 15:02

Technika Okienna to firma , która na rynku istnieje 15 lat , ciągle pod tym samym adresem . W tym czasie obsłużyła dziesiątki tysięcy klientów z czego ok. 85% z polecenia więc o czymś to świadczy ...Za swoją pracę bierze pełną odpowiedzialność i ...nie bierze zaliczek :) jak to co niektórzy piszą .
Awatar użytkownika
alero31
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 15 mar 2014, 7:19

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: alero31 >   17 mar 2014, 15:03

Zadowolonym średnio się chce pisać dobre opinie szczególnie na forach tego typu. Są po prostu zadowoleni , co najwyżej polecą innym ...szkoda może wtedy opinie byłyby bardziej obiektywne i wartościowe .
Ostatnio zmieniony 14 maja 2014, 16:23 przez alero31, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
alero31
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 15 mar 2014, 7:19

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Zosia z Warszawy >   09 maja 2014, 13:02

Myślę , że nie należy słuchać tych szyderstw . Zamówiłam okna w tej firmie bo było rozsądnie cenowo. Nie pobierali zaliczki . Montaż fachowy i w terminie . Okna solidne i bez zarzutu zamontowane . Obsługa bardzo miła . Jestem zadowolona i polecam innym . Sprawdźcie sami...
Awatar użytkownika
Zosia z Warszawy
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 09 maja 2014, 6:38

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Tomasz >   13 maja 2014, 10:30

Chyba mieliście wielkiego pecha , albo faktycznie jesteście z konkurencji . Niedawno robili u mnie zabudowę balkonu wcześniej wstawiali okna i jestem bardzo zadowolony . Pomiar profesjonalny (bez zaliczki) , montażyści - fachowcy , terminy dotrzymane , jakość bardzo zadowalająca . Wszystkim polecam Technikę Okienną z Łomianek
Awatar użytkownika
Tomasz
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 12 maja 2014, 15:14

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: mały >   13 maja 2014, 11:18

:lol:
Awatar użytkownika
mały
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Zbych >   14 maja 2014, 7:37

Nauczyłem się nie wierzyć w opinie . W branży okiennej jest taka konkurencja , że jedni drugich szmacą , żeby samemu zaistnieć na rynku .
Awatar użytkownika
Zbych
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Zygmunt Karp >   28 maja 2014, 11:20

Co do montażu okien - ostatnio dowiedziałem się , że ekipy montujące okna pracują dla wielu firm okiennych , nie tylko dla jednej , w zależności co kto im zleci.Ci sami w różnych firmach więc jakość montażu w różnych firmach okiennych jest taka sama . Co do Techniki Okiennej - super pod każdym względem .
Awatar użytkownika
Zygmunt Karp
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Zadrożna >   30 maja 2014, 8:04

W firmie Technika Okienna z Łomianek pracują przemili ludzie , którzy troszczą się o klienta i o jego zamówienie od wyceny do zamontowania . Bardzo miła atmosfera . Wyżej opisane negatywne komentarze - dla mnie abstrakcja (korzystam z usług tej firmy kolejny raz) , POLECAM .
Awatar użytkownika
Zadrożna
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Andrzej W. >   11 cze 2014, 9:25

Natomiast ja jestem bardzo zadowolony z ich usług. Wymieniałem okna i drzwi korzystając z usług firmy Technika Okienna i muszę powiedzieć, że są to prawdziwi fachowcy. Wszystko zrobione na najwyższym poziomie, a do tego dali mi cenę najniższą w Warszawie. Także osobiście bardzo ich polecam ;)
Awatar użytkownika
Andrzej W.
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Irena Z. Warszawa >   12 cze 2014, 14:34

Bzdury ktoś tutaj wypisał! Firma Technika Okienna to profesjonalna firma. Wymieniałam okna na 2 mieszkaniach i panowie z Techniki Okiennej wszystko wykonali bardzo fachowo. Także ja polecam ta firmę, a na złośliwe posty nie ma co zwracać uwagi.
Awatar użytkownika
Irena Z. Warszawa
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Izabela z Raszyna >   16 cze 2014, 9:19

A ja wręcz przeciwnie. Wszystkim POLECAM firmę Technika Okienna z Łomianek. Jestem bardzo zadowolona z prac przeprowadzonych przez tą firmę na moim domku w Raszynie. Szybko i elegancko wymienili w zeszłym roku okna i parapety w całym moim domku. Wszystko odbyło się bez żadnych komplikacji. Dlatego też w zeszłym miesiącu zamawiałam u nich rolety i bramę garażową. Również wszystko wykonali profesjonalnie. Ceny mają jedne z najniższych w Warszawie i okolicach. Według mnie to jest firma na 5+ :)
Awatar użytkownika
Izabela z Raszyna
 

Następna

Wróć do Opinie o firmach montażowych

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron