• Firmy produkujące okna PCV
    Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.
    133 Tematy
    1944 Posty
    Ostatni post Mieszkanie
    autor: bonita Wyświetl najnowszy post
    20 sty 2021, 19:31
  • Firmy produkujące okna drewniane
    Na tym forum można podzielić się z innymi opinią na temat firm produkujących okna drewniane oraz oferowanych przez nie okien.
    23 Tematy
    311 Posty
    Ostatni post Sokółka opinie
    autor: gość Wyświetl najnowszy post
    13 sty 2021, 15:58
  • Porównanie producentów
    Na tym forum można porównywać ze sobą wielu producentów okien pcv i drewnianych.
    35 Tematy
    1221 Posty
    Ostatni post Bramy garażowe ...
    autor: Kinder123 Wyświetl najnowszy post
    14 sty 2021, 11:40
  • Jakie okna PCV kupić? Jakie okna PCV wybrać?
    Tutaj możemy zadać takie pytania: Jakie okna pcv wybrać? Jakie okna pcv kupić? Ogólne dyskusje na temat wyboru okien pcv do domu lub mieszkania i nie tylko. Doradztwo na temat producentów okien pcv i profili okiennych.
    46 Tematy
    692 Posty
    Ostatni post Schody
    autor: janek3326767 Wyświetl najnowszy post
    16 sty 2021, 14:12
  • Rolety okienne opinie
    Opinie o firmach produkujących rolety okienne, oraz podzespoły do nich.
    16 Tematy
    217 Posty
    Ostatni post Styl prowansalski a ...
    autor: Gepto Wyświetl najnowszy post
    04 sty 2021, 10:07
  • Akcesoria Inne
    Opinie o innych akcesoriach wszelkiej maści, takich jak klamki, uszczelki, akcesoria dodatkowe do okien.
    51 Tematy
    153 Posty
    Ostatni post Dentysta
    autor: kkryk91 Wyświetl najnowszy post
    18 sty 2021, 9:13
  • Ogłoszenia o pracę
    Praca w branży okiennej. Prosimy o nie wypisywanie wielokrotnie jednego ogłoszenia. Duplikowane ogłoszenia będą kasowane.
    41 Tematy
    78 Posty
    Ostatni post Biuro
    autor: aldonka99 Wyświetl najnowszy post
    18 sty 2021, 17:39
  • Giełda
    Kupie, sprzedam, zamienię maszyny, sprzęt, narzędzia i inne. Także ogłoszenia firm z branży okiennej dot oferty na okna lub drzwi. Uwaga - tylko konkretne oferty, bez wizytówek firmy.
    124 Tematy
    275 Posty
    Ostatni post Kot
    autor: andrzej332667 Wyświetl najnowszy post
    20 sty 2021, 8:15

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Kto jest online

Użytkownicy online: 10 :: 1 zarejestrowany, 0 ukrytych i 9 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników (346) było online 16 sty 2020, 3:12

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]
Kolory grup: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 6564 • Liczba tematów: 750 • Liczba użytkowników: 1424 • Ostatnio zarejestrowany użytkownik: piotr4436776

cron