• Firmy produkujące okna PCV
    Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.
    52 Tematy
    822 Posty
    Ostatni post Drutex opinie
    autor: Ted. Wyświetl najnowszy post
    22 paź 2014, 18:54
  • Firmy produkujące okna drewniane
    Na tym forum można podzielić się z innymi opinią na temat firm produkujących okna drewniane oraz oferowanych przez nie okien.
    12 Tematy
    150 Posty
    Ostatni post Okna Drewniane CDM
    autor: Irek Wyświetl najnowszy post
    24 paź 2014, 19:21
  • Porównanie producentów
    Na tym forum można porównywać ze sobą wielu producentów okien pcv i drewnianych.
    12 Tematy
    701 Posty
    Ostatni post Vetrex czy oknoplast
    autor: aneta Wyświetl najnowszy post
    22 paź 2014, 22:09
  • Jakie okna PCV kupić? Jakie okna PCV wybrać?
    Tutaj możemy zadać takie pytania: Jakie okna pcv wybrać? Jakie okna pcv kupić? Ogólne dyskusje na temat wyboru okien pcv do domu lub mieszkania i nie tylko. Doradztwo na temat producentów okien pcv i profili okiennych.
    11 Tematy
    103 Posty
    Ostatni post Okna pcv Wrocław.
    autor: worldteam Wyświetl najnowszy post
    20 paź 2014, 10:40
  • Rolety okienne opinie
    Opinie o firmach produkujących rolety okienne, oraz podzespoły do nich.
    4 Tematy
    24 Posty
    Ostatni post Rolety portos - opinie
    autor: ewka36 Wyświetl najnowszy post
    04 paź 2014, 13:12
  • Akcesoria Inne
    Opinie o innych akcesoriach wszelkiej maści, takich jak klamki, uszczelki, akcesoria dodatkowe do okien.
    3 Tematy
    8 Posty
    Ostatni post Narożnik ER Model?
    autor: Lesik Wyświetl najnowszy post
    12 lip 2014, 9:59
  • Ogłoszenia o pracę
    Praca w branży okiennej. Prosimy o nie wypisywanie wielokrotnie jednego ogłoszenia. Duplikowane ogłoszenia będą kasowane.
    6 Tematy
    6 Posty
    Ostatni post Pracownik produkcji szkła
    autor: Adecco Krakow Wyświetl najnowszy post
    02 lip 2014, 13:26
  • Giełda
    Kupie, sprzedam, zamienię maszyny, sprzęt, narzędzia i inne. Także ogłoszenia firm z branży okiennej dot oferty na okna lub drzwi. Uwaga - tylko konkretne oferty, bez wizytówek firmy.
    2 Tematy
    2 Posty
    Ostatni post Akcesoria do ogrodzeń
    autor: weroniczkamala Wyświetl najnowszy post
    21 lip 2014, 17:10

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Kto jest online

Użytkownicy online: 3 :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 3 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników (94) było online 27 lip 2014, 18:27

Zarejestrowani użytkownicy: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika
Kolory grup: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 2318 • Liczba tematów: 192 • Liczba użytkowników: 198 • Ostatnio zarejestrowany użytkownik: Marol

cron