Schuco Cava opinie

Opinie o systemie profili okiennych niemieckiego producenta Schucco.

Schuco Cava opinie

Postautor: angelside >   14 sty 2012, 18:41

Tutaj proszę wyrażać swoje opinie na temat systemu Schuco Cava.
Awatar użytkownika
angelside
Administrator
 
Posty: 91
Rejestracja: 09 sty 2012, 12:23

Re: Schuco Cava opinie

Postautor: juraswwo >   24 sty 2012, 8:22

Fajny, ładny system, ale drogi , w tej cenie poszukałbym czegoś lepszego...
Awatar użytkownika
juraswwo
 

Re: Schuco Cava opinie

Postautor: Rudy_monter >   01 lut 2012, 17:31

system wporządku jeżeli chcemy zaimponować sąsiadom, ale drogi, taniej wydaje mi sie że wychodzi rondo i posiada raczej podobne parametry, ale nieco zwyklejszy wygląd.
Awatar użytkownika
Rudy_monter
 

Re: Schuco Cava opinie

Postautor: Lenox >   06 mar 2012, 16:03

Rudy_monter pisze:system wporządku jeżeli chcemy zaimponować sąsiadom, ale drogi, taniej wydaje mi sie że wychodzi rondo i posiada raczej podobne parametry, ale nieco zwyklejszy wygląd.


Może i podobnie, jednak do rondo nie wstawisz pakietu z szybą 0,5 :)
Awatar użytkownika
Lenox
 

Re: Schuco Cava opinie

Postautor: waldi >   04 lis 2012, 21:16

Profil z najwyższe półki. Cenowo jednak moim zdaniem stanowczo za drogi. Są inne systemy o takich samych właściwosciach znacznie tańsze i jakościowo identyczne, ba nawet w wyższej klasie profili A. Niemniej jednak spokojnie można go polecić. Pamiętać należy o dobrym montażu i będzie ok.
Awatar użytkownika
waldi
 

Re: Schuco Cava opinie

Postautor: Doka >   04 sty 2013, 18:52

Widziałem te okna na montażu, rzeczywiście są tiptop, ale to nie powód żeby płacić za nie takie pieniądze, przy choćby naszych produktach.
Awatar użytkownika
Doka
Bywalec
 
Posty: 33
Rejestracja: 20 lis 2012, 22:29

Re: Schuco Cava opinie

Postautor: malaala >   20 mar 2015, 8:55

Cena tych okien zdecydowanie odstrasza. Wyglądają bardzo fajnie, lecz w takiej cenie można znaleźć okna które będą dużo, dużo lepsze.
Awatar użytkownika
malaala
Początkujący Okniarz
 
Posty: 4
Rejestracja: 20 mar 2015, 8:51

Re: Schuco Cava opinie

Postautor: krzychu >   08 maja 2015, 9:07

Właśnie zmieniliśmy wykonawcę okien z Wnd na Schuco Cava - kosztorys globalnie nieznacznie wyższy, prawie taki sam. Wszystko z ich montażem - nie firma zewnętrzna. Spróbuję podzielić się wrażeniami po montażu, od razu w umowie dwie bezpłatne wizyty gwarancyjne na ewentualne regulacje. Pierwsze wrażenia bardzo dobre.
Awatar użytkownika
krzychu
 

Re: Schuco Cava opinie

Postautor: faberas >   19 sty 2017, 20:06

Są za drogie jak do prezentowanej jakości jak dla mnie
Awatar użytkownika
faberas
Początkujący Okniarz
 
Posty: 6
Rejestracja: 19 sty 2017, 20:05


Wróć do Schuco opinie

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości