Okna Passiv line opinie

Tutaj możemy zadać takie pytania: Jakie okna pcv wybrać? Jakie okna pcv kupić? Ogólne dyskusje na temat wyboru okien pcv do domu lub mieszkania i nie tylko. Doradztwo na temat producentów okien pcv i profili okiennych.

Okna Passiv line opinie

Postautor: Mika >   02 mar 2012, 18:58

Witam,
Proszę o opinie na temat okien Passiv line firmy Adams. Chciałabym się dowiedzieć czy warto inwestować w ten profil czy jednak warto dołożyć trochę i kupić np Schuco Si82 albo Veke Alphaline?

Pozdrawiam i dziękuję.
Awatar użytkownika
Mika
 

Re: Okna Passiv line opinie

Postautor: heniek >   20 lis 2013, 11:45

Mój brat kupił okna z tej firmy: http://www.lakbud.com.pl/. Może warto sprawdzić ich ofertę?
Awatar użytkownika
heniek
 

Re: Okna Passiv line opinie

Postautor: Marlena >   28 lis 2016, 19:06

Kupiliśmy te okna w Salvie w Zielonej Górze wraz z montażem. Są naprawdę dobre, ciepłe i solidnie wykonane. Warto!
Awatar użytkownika
Marlena
 

Re: Okna Passiv line opinie

Postautor: orandas >   09 lut 2017, 15:47

ja się zastanawiam nad ich zakupem właśnie
Awatar użytkownika
orandas
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 09 lut 2017, 15:45

Re: Okna Passiv line opinie

Postautor: Adams opinie >   11 lut 2017, 19:59

I Ja też jak przeliczyłem wszystkie oferty to ta mi wyszła najkorzystniej .Okna firmy Adams posiadają też znajomi oraz ich znajomi co wyjechali do Niemiec na "dziadka z Wehrmachtu" i mieszkają w Hamburgu .
Oczywiście wszyscy są mega zadowoleni .
Generalnie również polecam .
Awatar użytkownika
Adams opinie
 

Re: Okna Passiv line opinie

Postautor: edanaha >   07 mar 2017, 8:03

Ja też zdecydowałam się na okna pasywne i zamówiłam je ze strony http://www.abakus-okna.com.pl/pl/ Straty ciepła związane z oknami są duże, co ma istotny wpływ na straty ciepła w całym domu. Dlatego jednym z elementów prac mających na celu doprowadzenie do uzyskania jak najniższego współczynnika strat ciepła jest zastosowanie stolarki otworowej, na tyle „ciepłej” aby jak najbardziej zniwelować ucieczkę ciepła z mieszkania.
Awatar użytkownika
edanaha
Bywalec
 
Posty: 14
Rejestracja: 14 kwie 2016, 11:16


Wróć do Jakie okna PCV kupić? Jakie okna PCV wybrać?

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron