Okna do mieszkania z BIMM

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Marcin007 >   21 cze 2019, 12:13

Robiliśmy w mieszkaniu remont, tak naprawdę wszystkie okna były w dobrym stanie oprócz kuchni. Znalazłem dobrą firmę BIMM. Która sprawnie zamontowała nam nowe kuchenne okna. Polecam szybka praca i miła obsługa.
Awatar użytkownika
Marcin007
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 21 cze 2019, 12:04

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: jacek23 >   21 cze 2019, 12:26

Muszę potwierdzić, pracownicy bardzo szybko pracują i są dokładni. Nie zależy mi na czasie, bardziej na dokładności ale w Bimmie posiadają te dwie cechy razem. Polecam :))
Awatar użytkownika
jacek23
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: CzarnyLas >   24 cze 2019, 6:07

umowa podpisana 26 stycznia 2019 r. Do dnia dzisiejszego p. Muszyński jej nie zrealizował. Nie ma z nim kontaktu, nie ma kontaktu z kimkolwiek z firmy BIMM. Pomimo interwencji z VETREXu - Muszyński daje obietnice bez pokrycia. Budowa stoi, nie ma okien, drzwi, wpłaconych pieniędzy...
Awatar użytkownika
CzarnyLas
Początkujący Okniarz
 
Posty: 9
Rejestracja: 17 cze 2019, 11:10

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Piotr86 >   24 cze 2019, 6:57

Jak to możliwe? Ja wspominam współprace z firmą bardzo dobrze, wywiązali siez umowy i mam bardzo dobrze założone okna.
Awatar użytkownika
Piotr86
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: CzarnyLas >   24 cze 2019, 7:47

Piotr86 pisze:Jak to możliwe? Ja wspominam współprace z firmą bardzo dobrze, wywiązali siez umowy i mam bardzo dobrze założone okna.

Szczęście, fart? być może Muszyński realizuje zlecenia żonglując pieniędzmi od innych klientów? Nikt z firmy BIMM nie odpowiada na moje telefony, maile, a VETREX już nie autoryzuje firmy BIMM - to o czymś świadczy.
Awatar użytkownika
CzarnyLas
Początkujący Okniarz
 
Posty: 9
Rejestracja: 17 cze 2019, 11:10

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Wojtek60 >   25 cze 2019, 8:25

Teraz jest okres urlopów, może wystarczy cierpliwość.
Awatar użytkownika
Wojtek60
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Tomek78 >   26 cze 2019, 8:48

Dokładnie, sam mam firmę, niestety nie mamy dużo pracowników i podczas urlopu nie mamy kontaktów z klientami. Jeśli chodzi o BIMM to dobrze wspominam współpracę wymiany okien.
Awatar użytkownika
Tomek78
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Gość >   26 cze 2019, 20:58

Wojtek60 pisze:Teraz jest okres urlopów, może wystarczy cierpliwość.


Czytaj ze zrozumieniem... klienci Bimm czekają na okna, drzwi itd. zamówione i opłacone w styczniu, jest prawie lipiec, a tu ani okien ani drzwi pomimo, iż Pan Muszyński gwarantował montaż w marcu, a ty tu wyjeżdżasz z cierpliwością?! Chyba faktycznie te wszystkie pochlebne wpisy które nagle zaczęły się tu pojawiać to sprawka ludzi z Bimmu.
Ja absolutnie nie polecam tej firmy, sam Vetrex się od nich odciął. Stracony czas na budowie i zero kontaktu telefonicznego, a z rozmowy z tym człowiekiem face to face nic nie wynika, bo notorycznie oszukuje.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Monika80 >   02 lip 2019, 6:45

Orientuje się ktoś czy BIMM posiada okna dachowe i zajmuje się montażem balkonu dachowego?
Awatar użytkownika
Monika80
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Irena063 >   04 lip 2019, 10:50

Monika80 pisze:Orientuje się ktoś czy BIMM posiada okna dachowe i zajmuje się montażem balkonu dachowego?


nie wiem ale raczej powinni tez, musi sie Pani skontaktować i spytać, u mnie zakładali okna kuchenne, jestem zadowolona z usługi.
A jak duzy balon dachowy Pani planuje miec?
Awatar użytkownika
Irena063
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Marcin >   09 lip 2019, 8:09

W te wakacje wymieniamy okna, juz zamówiliśmy z Bimma wraz z montażem, jesli chodzi o montaż to słyszelismy dobre opinie od sąsiadów, dlatego zdecydowałem sie na tą firme. Mam nadzieje, ze bedzie okej.
Awatar użytkownika
Marcin
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Akadiusz >   15 lip 2019, 12:25

Również korzystałem z firmy BIMM, zdecydowanie polecam, montaż odbywa się sprawnie, nie ma żadnych opóźnień i problemów.
Awatar użytkownika
Akadiusz
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Monika80 >   24 lip 2019, 7:40

jednak raczej nie decydujemy się na balkon dachowy, wyszło by za drogo, zdecydowalismy się tylko na wymianę okien i malowanie ścian w tym roku. Już dokonałam zamówienia z BIMMA wraz z montażem :)
Awatar użytkownika
Monika80
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Marke24 >   24 lip 2019, 10:14

Wojtek60 pisze:Teraz jest okres urlopów, może wystarczy cierpliwość.

W Bimmie mają tyle zamówień, że czasami może coś umknąć, ja osobiście mam dobre doświadczenie z firmą, ale raz w pewnej konkurencyjnej firmie nie odbierali ode mnie kilka dni, po czym zadzwonili i tłumaczyli się urlopami.
Awatar użytkownika
Marke24
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: hubert83 >   29 lip 2019, 7:58

Akadiusz pisze:Również korzystałem z firmy BIMM, zdecydowanie polecam, montaż odbywa się sprawnie, nie ma żadnych opóźnień i problemów.


to prawda, praca zgodnie z terminem to duży plus firmy, korzystałem z usług wielu firm, które przeciągały pracę, pracownicy byli nie uprzejmi... obsługa z klientem była tragiczna, w Bimie kontakt z klientem na wyoskim poziomie i tak wlasnie powinny działac firmy. CO do okien to mam z Bimma już 2 lata, jestesmy zadowoleni :)
Awatar użytkownika
hubert83
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Jolanta >   30 lip 2019, 9:59

W moim mieszkaniu montaż przebiegł bardzo szybko, wymienialiśmy okna we wszystkich pomieszczeniach, nie żałuję, że wybraliśmy firmę Bimm
Awatar użytkownika
Jolanta
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Mireka >   31 lip 2019, 7:07

Jolanta pisze:W moim mieszkaniu montaż przebiegł bardzo szybko, wymienialiśmy okna we wszystkich pomieszczeniach, nie żałuję, że wybraliśmy firmę Bimm


u mnie tez szybko zamontowali, ale wymienialismy tylko w sypialni jak na razie ;) Polecam
Awatar użytkownika
Mireka
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Marek92 >   31 lip 2019, 7:39

Akadiusz pisze:Również korzystałem z firmy BIMM, zdecydowanie polecam, montaż odbywa się sprawnie, nie ma żadnych opóźnień i problemów.

to prawda montują bardzo szybko, jednocześnie dokładnie. Okna mają fajny desing, polecam :)
Awatar użytkownika
Marek92
 

Re: Okna do mieszkania z BIMM

Postautor: Olga Jakiel >   02 sie 2019, 16:13

Nie znam firmy. Moim zdaniem lepiej zaufać dobrze znanej firmie, której okna mają znajomi czy ktoś z rodziny i mogą dać nam bezstronną recenzję ;) Opinie w necie często są przekłamane, a opinie od bliskich są najlepsze bo Ci każdy szczerze doradzi i możesz sobie pojechać do kogoś do domu i zobaczyć jak okna się sprawują po latach. My tak zrobiliśmy. Pojechaliśmy do 2 par znajomych i do ciotki męża bo mieli okna z Oknoplastu, które chwalili. Obejrzeliśmy ich okna i były ładne wizualnie mimo upływu lat. Widzieliśmy jak zachowuje się okleina, nic się nie odbarwia, nie odkształca i tak zdecydowaliśmy. Mówili, że po latach okna nadal są szczelne. O okna też trzeba dbać wiadomo. No i tak zdecydowaliśmy, że jednak Oknoplast i dobrze wyszło ;)
Awatar użytkownika
Olga Jakiel
 


Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość