Czy robicie zakupy on-line

Opinie o innych akcesoriach wszelkiej maści, takich jak klamki, uszczelki, akcesoria dodatkowe do okien.

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: andreas1995 >   17 cze 2020, 5:44

Oczywiście, że robię. Nawet spożywcze zakupy robię online, chociaż ta opcja jest dostępna tylko w dużych miastach.To bardzo wygodne, nie trzeba staż w kolejkach, a produkty zawsze są świeże.
Awatar użytkownika
andreas1995
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 17 cze 2020, 5:31

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: stefan22211 >   11 lis 2020, 11:12

Ja bardzo często robię zakupy on-line. Wczoraj dodatkowo wszedłem na stronę ZakupowyPoradnik i naprawdę przeczytałem bardzo ciekawie artykuły.
Awatar użytkownika
stefan22211
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 11 lis 2020, 11:10

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: kamilaa829 >   16 lis 2020, 14:38

Teraz wszystko można kupić online, nawet świeże ryby. Takie usługi są dostępne raczej w mniejszych miastach, ale myślę, że to tylko kwestia czasu. W dobie pandemii to bardzo dobre rozwiązanie.
Awatar użytkownika
kamilaa829
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 16 lis 2020, 14:35

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: omniboret55 >   18 lis 2020, 7:51

Od jakiegoś czasu robię takie zakupy coraz częściej i bardzo to polubiłem
Awatar użytkownika
omniboret55
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 17 lis 2020, 18:01

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: janek3326767 >   25 lis 2020, 5:51

Ja bardzo często robię zakupy on-line. Ostatnio na przykład kupiłem artykuły spożywcze wprost że sklepu internetowego https://www.twojstragan.pl .
Awatar użytkownika
janek3326767
Ekspert
 
Posty: 698
Rejestracja: 05 sie 2020, 4:15

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: radoslaaw >   30 gru 2020, 10:49

Jak zakupy to najczęściej właśnie online robię. Jest wygodnie, szybciej a i taniej jak się okazuje. Nie zawiodłem się jeszcze na tym co zamawiam, łącznie z ciuchami. Warto na opiniach polegać, sprawdzać co inni polecają. I nie kupować wszystkiego na raz, przemyśleć zakupy. Fajna bluza potrzebna? Zobacz ten wpis jaką wybrać i gdzie zamówić. I do tego w bardzo dobrej cenie.
Awatar użytkownika
radoslaaw
Ekspert
 
Posty: 59
Rejestracja: 13 wrz 2018, 16:16

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: cyprian521 >   05 sty 2021, 15:27

Oczywiście. Teraz nawet spożywkę można kupić online. Sam korzystam z takich dowozów. Czasem nie mam czasu iść na zakupy, tak jak każdy.
Awatar użytkownika
cyprian521
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 05 sty 2021, 15:22

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: Aldd2 >   27 sty 2021, 13:24

Ja online kupuję tylko ciuszki i czasem jakieś akcesoria do domu.
Awatar użytkownika
Aldd2
Początkujący Okniarz
 
Posty: 8
Rejestracja: 01 paź 2018, 18:40

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: tomasz2221 >   17 lut 2021, 15:59

Polecam bardzo każdemu stronę https://twojefirany.pl/blog/jak-wieszac ... -na-zabki/ z tego fjanego artykułu dowiedziałam się że warto mieszać style dekorowania wnętrz. Gdy Japonia spotyka się ze Skandynawią to wychodzi bardzo prosty wystrój wnętrz. Ja poczytałam troche na tej stronie i dowiedziałam się naprawdę bardzo dużo. Polecam
Awatar użytkownika
tomasz2221
Bywalec
 
Posty: 38
Rejestracja: 18 lip 2019, 5:17

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: JOla >   10 mar 2021, 13:17

Spożywkę kupuje w rogaliku https://rogalik.net, ale co do innych rzeczy to jestem ostrożna.
Awatar użytkownika
JOla
 

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: Gorgon >   22 mar 2021, 14:05

Mi się zdarzyło, teraz na jesieni w czasie lodowni, po wymianie okien latem, zamawialiśmy zasłony i firany w sklepie przez Internet. Ciężko było na spokojnie kupić na mieście....
Szukasz dobrych firan lub zasłon szytych na wymiar? Z doświadczenia polecam firmę Małgorzata z Poznania. Na jakość nie narzekam, podobnie i na cenę. :)
Awatar użytkownika
Gorgon
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 22 mar 2021, 14:01
Lokalizacja: Poznań

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: ainossonia >   02 lip 2021, 9:11

Ostatnio kupiłam wieszaki łazienkowe właśnie na tej stronie. Mają bardzo duży wybór produktów i akcesoriów domowych. Takich produktów różnego rodzaju jak na przykład wieszaki, półki, podpórki nawet meble. Ciekawy sklep. Koniecznie się zainteresujcie. Polecam serdecznie.
Awatar użytkownika
ainossonia
Początkujący Okniarz
 
Posty: 7
Rejestracja: 29 cze 2021, 10:23

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: baśkaa >   14 lip 2021, 16:57

Ja lubię robić zakupy w internecie, bo z łatwością mogę znaleźć to co faktycznie szukam. Teraz znalazłam przykładowo fajny sklep https://www.pinio.com.pl/oferta/dla-sta ... starszaka/ gdzie można kupić porządne meble do pokoju dziecka. Na pewno dokonam zakupu.
Awatar użytkownika
baśkaa
 

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: maggda11qqw >   22 lip 2021, 11:58

Czym ogrzewać dom to naprawdę dobre pytanie i ja sam mam duży dylemat jaki piec wybrać. W internecie znalazłem fajny artykuł https://gimnazjum56.edu.pl/index.php/2021/07/21/dom-i-projekty jednak chciałem się poradzić was. Czym wy ogrzewacie swój dom?
Awatar użytkownika
maggda11qqw
 

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: olietta >   29 lip 2021, 11:40

Najróżniejsze zakupy się robi... Przykładowo na stronie https://meblemakarowski.pl/pl/c/Wieszak ... a-buty/432 teraz planuje zamówić sobie stojaki na buty, ponieważ chce mieć wszystko ładnie w korytarzu poukładane. A z tego co zauważyłam oni mają bardzo praktyczne nawet takie meble.
Awatar użytkownika
olietta
 

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: kitty88 >   29 lip 2021, 13:21

A ja sprawdziłam również oferty kenger.pl i powiem wam, że tam też warto się rozglądnąć... Bo możecie znaleźć wysokiej jakości płytki klinkierowe poznań, ale i również dachówki najróżniejszego typu, czy też okna, kostkę brukową. Także jest tam z czego wybierać i nie mają byle jakich produktów.
Awatar użytkownika
kitty88
 

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: abii99 >   29 lip 2021, 13:46

Owszem- robię zakupy drogą online, bo tutaj po prostu opłaca się kupować. Człowiek do wszystkiego szybciej dotrze i też lepsze są ceny. Teraz tutaj https://www.equishop.com/pl/118-sztyble ... kie-meskie planuje kupić sobie buty jeździeckie, bo mają porządne.
Awatar użytkownika
abii99
 

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: ossa >   30 lip 2021, 11:27

Sklep z hokerami online krzeslaihokery.pl - kojarzycie? Pytam, ponieważ jestem na etapie wyposażania swojego domu i tak zastanawiam się gdzie najlepiej kupić tego typu elementy jak hokery, czy eleganckie krzesła. W sieci natrafiłam na nich i cieszą się pozytywnymi opiniami. Także wydają się wiarygodni, godni uwagi.
Awatar użytkownika
ossa
 

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: osebers22 >   02 sie 2021, 7:36

Co sądzicie o zakupach przez internet i jak często z nich korzystacie? Jednym z moich ostatnich zakupów jest biurko do pokoju dziecka dla mojej córeczki. W ofercie tego sklepu internetowego znajdziecie wiele róznych mebli oraz akcesoriów do nich.
Awatar użytkownika
osebers22
Ekspert
 
Posty: 236
Rejestracja: 12 paź 2017, 20:46

Re: Czy robicie zakupy on-line

Postautor: ikornel275 >   02 sie 2021, 12:02

Oczywiście że tak. Ja to nawet bardzo często. Polecić wam mogę mój ulubiony sklep elwix.pl tutaj macie mnóstwo cichawych ofert na markowe ubrania , buty i dodatki. Niedawno zamówiłam kolejną parę butów marki vans bo je uwielbiam. Sprawdźcie na stronę i zapoznajcie się z całą ich oferta bo warto.
Awatar użytkownika
ikornel275
Bywalec
 
Posty: 43
Rejestracja: 28 lip 2021, 13:02

Następna

Wróć do Akcesoria Inne

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości