• Firmy produkujące okna PCV
    Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.
    135 Tematy
    1983 Posty
    Ostatni post Detektyw - poszukiwany.
    autor: dżagaa Wyświetl najnowszy post
    19 kwie 2021, 11:51
  • Firmy produkujące okna drewniane
    Na tym forum można podzielić się z innymi opinią na temat firm produkujących okna drewniane oraz oferowanych przez nie okien.
    25 Tematy
    319 Posty
    Ostatni post gastronomia - wyposażenie
    autor: dżoana Wyświetl najnowszy post
    01 kwie 2021, 14:16
  • Porównanie producentów
    Na tym forum można porównywać ze sobą wielu producentów okien pcv i drewnianych.
    37 Tematy
    1244 Posty
    Ostatni post Aluhaus opinie
    autor: picasso Wyświetl najnowszy post
    19 kwie 2021, 7:52
  • Jakie okna PCV kupić? Jakie okna PCV wybrać?
    Tutaj możemy zadać takie pytania: Jakie okna pcv wybrać? Jakie okna pcv kupić? Ogólne dyskusje na temat wyboru okien pcv do domu lub mieszkania i nie tylko. Doradztwo na temat producentów okien pcv i profili okiennych.
    47 Tematy
    708 Posty
    Ostatni post 3 oferty okien, którą ...
    autor: matteo Wyświetl najnowszy post
    19 kwie 2021, 7:46
  • Rolety okienne opinie
    Opinie o firmach produkujących rolety okienne, oraz podzespoły do nich.
    17 Tematy
    228 Posty
    Ostatni post Rolety tradycyjne czy ...
    autor: Żanetka67 Wyświetl najnowszy post
    06 kwie 2021, 16:44
  • Akcesoria Inne
    Opinie o innych akcesoriach wszelkiej maści, takich jak klamki, uszczelki, akcesoria dodatkowe do okien.
    58 Tematy
    195 Posty
    Ostatni post Dentysta
    autor: kkryk91 Wyświetl najnowszy post
    16 kwie 2021, 11:15
  • Ogłoszenia o pracę
    Praca w branży okiennej. Prosimy o nie wypisywanie wielokrotnie jednego ogłoszenia. Duplikowane ogłoszenia będą kasowane.
    52 Tematy
    112 Posty
    Ostatni post Ciekawe rozwiazania ...
    autor: czarnulkaa Wyświetl najnowszy post
    14 kwie 2021, 21:19
  • Giełda
    Kupie, sprzedam, zamienię maszyny, sprzęt, narzędzia i inne. Także ogłoszenia firm z branży okiennej dot oferty na okna lub drzwi. Uwaga - tylko konkretne oferty, bez wizytówek firmy.
    205 Tematy
    515 Posty
    Ostatni post Zakupy
    autor: janek3326767 Wyświetl najnowszy post
    20 kwie 2021, 6:35

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Kto jest online

Użytkownicy online: 19 :: 2 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 17 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników (346) było online 16 sty 2020, 3:12

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]
Kolory grup: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 7128 • Liczba tematów: 885 • Liczba użytkowników: 1470 • Ostatnio zarejestrowany użytkownik: Oknatest1