Zgrzew V-Perfect wady

Opinie o systemie profili okiennych niemieckiego producenta Veka.

Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: Tomass >   10 cze 2021, 15:17

Czy poniższe niedoskonałości są dopuszczalne w zgrzewie V-Perfect?

1.
Obrazek

2.
Obrazek

3.
Obrazek

Okna Veka Softline 82 MD firmy Adams.
Awatar użytkownika
Tomass
 

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: Miecio >   22 cze 2021, 18:22

Normy dopuszczają ale słabo to wygląda.Tak jak już pisałem można kupić za tę kasę lepsze okna na Vece
Awatar użytkownika
Miecio
 

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: Tomass >   23 cze 2021, 10:18

Czy można prosić o link do posta, w którym zostało to opisane, lub/i info o producencie, który wykonuje to lepiej na Vece?
Warto, żeby przyszli klienci byli dobrze poinformowani, a producenci bardziej dbali o jakość.
Wszędzie zgrzew V-Perfect w samych superlatywach, a tu taki bubel.
Awatar użytkownika
Tomass
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 10 cze 2021, 15:18

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: Dario >   13 lip 2021, 14:15

Dlatego Adams był tańszy niż inni
Awatar użytkownika
Dario
 

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: Homer >   07 sie 2021, 20:17

My mamy zgrzew na tak zwaną nitkę z Oknoplast i bardzo ładnie to wygląda estetycznie. Żona zdecydowała.
Awatar użytkownika
Homer
 

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: Tomass >   17 sie 2021, 15:54

Ciekawe czy tylko firma AdamS robi taką fuszerkę.
Jeżeli widzieliście podobne wady u innych producentów podajcie proszę ich nazwę i załączcie zdjęcie jako przestrogę dla przyszłych klientów.

Czy w Oknoplast wewnętrzne zgrzewy (krawędziowe zdj. 2,3) też są estetycznie wykonane?
Awatar użytkownika
Tomass
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 10 cze 2021, 15:18

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: Gaweł6421 >   08 gru 2021, 13:31

Pierwsze słyszę o czymś takim.
Awatar użytkownika
Gaweł6421
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 07 gru 2021, 12:09

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: okna adams opinie >   30 gru 2021, 13:12

Wygląda fatalnie dobrze, że są takie fora i porę człowieka zaalarmują zanim wyda kasę na takie taniochę
Awatar użytkownika
okna adams opinie
 

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: Lulek >   07 sty 2022, 15:50

okna adams opinie pisze:Wygląda fatalnie dobrze, że są takie fora i porę człowieka zaalarmują zanim wyda kasę na takie taniochę

Niektórzy ludzie to maja problemy :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Lulek
 

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: Boguslaw22187 >   05 kwie 2022, 9:31

Na taki temat zbyt wiele niestety nie wiem.
Awatar użytkownika
Boguslaw22187
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 05 kwie 2022, 7:37

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: vene >   08 kwie 2022, 18:58

Homer pisze:My mamy zgrzew na tak zwaną nitkę z Oknoplast i bardzo ładnie to wygląda estetycznie. Żona zdecydowała.


Widziałem właśnie różnicę zgrzew na nitkę, a tradycyjny i ten na nitkę podnosi estetykę. Pierwszy raz właśnie w oknach z Oknoplast miałem przyjemność zobaczyć.
Awatar użytkownika
vene
 

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: gość >   19 maja 2022, 12:38

Oglądaliśmy kilka rodzajów okien i rzeczywiście w Oknoplaście małą najbardziej dopracowane
Awatar użytkownika
gość
 

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: Darek124156 >   02 cze 2022, 16:16

Na ten temat nie wiem nic totalnie.
Awatar użytkownika
Darek124156
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 02 cze 2022, 5:24

Re: Zgrzew V-Perfect wady

Postautor: Marcinek23 >   17 cze 2022, 17:13

Niestety takie właśnie później wychodzą wady jak coś jest niedostatecznie wykonane.
Awatar użytkownika
Marcinek23
Ekspert
 
Posty: 223
Rejestracja: 26 sty 2022, 11:52


Wróć do Veka opinie

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość