Avangarde 7000 opinie

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Avangarde 7000 opinie

Re: Avangarde 7000 opinie

Post autor: Hubert5176 » 09 gru 2021, 11:11

Nie słyszałem nic na temat tej firmy.

Re: Avangarde 7000 opinie

Post autor: Sennsen » 14 kwie 2016, 10:46

Michał pisze:Wszyscy znawcy tematu odradzają ,ale na wioskach ten profil robi furorę oczywiście ze względu na niską cenę .

Co na kogo stać. U mnie w starym mieszkaniu mieliśmy 7000 i problemów nie było.

Re: Avangarde 7000 opinie

Post autor: wioskowa » 18 lis 2014, 15:38

A co to wioska? Myślisz, że tu sama biedota? To się grubo mylisz!!! Tak samo jak w mieście są biedniejsi i bogatsi. Zapraszam na wieś.

Re: Avangarde 7000 opinie

Post autor: Michał » 07 gru 2012, 9:29

Wszyscy znawcy tematu odradzają ,ale na wioskach ten profil robi furorę oczywiście ze względu na niską cenę .

Re: Avangarde 7000 opinie

Post autor: tomned » 04 kwie 2012, 0:35

Są dobre ogólnie na codzien, szczególnie 7000 bo mają większą ilość komór

Re: Avangarde 7000 opinie

Post autor: Rudy_monter » 01 lut 2012, 17:19

Polecam jak ktoś ma zamiar sprzedać mieszkanie - okna ładnie wyglądają ... i na tym się kończy - czyli do sprzedaży mieszkania wystarczy :)

Re: Avangarde 7000 opinie

Post autor: mintas » 19 sty 2012, 12:12

katastrofa, nie polecam , po 3 latach musiałem okna wymieniać na nowe

Re: Avangarde 7000 opinie

Post autor: malina.x » 14 sty 2012, 19:24

profilu avantgarde nie polecam no chyba że do małych okienek np.piwnicznych , nie nadaje się do większych okien

Avangarde 7000 opinie

Post autor: angelside » 14 sty 2012, 18:51

Opinie na temat 5cio komorowego systemu Avangarde 7000 firmy Dobroplast.

Na górę