Bramy garażowe Krispol opinie

Na tym forum można porównywać ze sobą wielu producentów okien pcv i drewnianych.

Bramy garażowe Krispol opinie

Postautor: Miniek >   17 lut 2017, 21:07

Mam pytane odnośnie bram garażowych jakie są wasze opinie o bramach firmy Krispol
Awatar użytkownika
Miniek
 

Re: Bramy garażowe Krispol opinie

Postautor: Marecki >   09 mar 2017, 9:58

Liderów jest dwóch Wiśniowski i Hormann ze wskazaniem na tego pierwszego. Zwłaszcza brama PRIME o grubości panelu aż 6 cm (najcieplejdsza brama na rynku)
Awatar użytkownika
Marecki
 

Re: Bramy garażowe Krispol opinie

Postautor: gosc >   05 lut 2020, 15:04

Jak obecnie wychodzą cenowo bramy krispol ?
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Bramy garażowe Krispol opinie

Postautor: asia789 >   24 cze 2020, 20:01

Nie znam niestety tej firmy, bo nas bardziej zainteresowała ich oferta https://www.systemo.eu/oferta/bramy-garazowe/ . Cenowo bardzo nam odpowiada i ogromny wybór. Czytałam opinie i same pozytywne.
Awatar użytkownika
asia789
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 24 cze 2020, 19:57

Re: Bramy garażowe Krispol opinie

Postautor: Kinder123 >   14 sty 2021, 11:40

Brama na pilota to teraz najlepsze rozwiązanie. Jednak żeby to zapewniało komfort i bezpieczeństwo użytkowania, konieczne jest zastosowanie odpowiedniego napędu. Zobaczcie na stronę https://www.novoferm.pl/automatyka-i-napedy-do-bram/ tutaj poczytajcie i tym jaki napęd najlepiej wybrać. Ta firma ma też świetną ofertę. Zobaczcie koniecznie.
Awatar użytkownika
Kinder123
Ekspert
 
Posty: 52
Rejestracja: 08 mar 2019, 11:30

Re: Bramy garażowe Krispol opinie

Postautor: osebers22 >   11 mar 2021, 17:46

Ja mogę wam polecić bramy garażowe firmy https://smartbramy.pl/ oni mają bardzo bogatą ofertę i naprawdę doskonałą jakość idącą w parze z korzystną ceną. Mają bramy niezwykle funkcjonalne i takie które padują do każdego wnętrza.
Awatar użytkownika
osebers22
Bywalec
 
Posty: 27
Rejestracja: 12 paź 2017, 20:46


Wróć do Porównanie producentów

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość