Aluhaus opinie

Na tym forum można porównywać ze sobą wielu producentów okien pcv i drewnianych.

Aluhaus opinie

Postautor: wallander >   15 lut 2021, 11:10

Witam,
Poszukuję opinii o produktach firmy Aluhaus, a nie znalazłem tutaj tematu.
Awatar użytkownika
wallander
 

Re: Aluhaus opinie

Postautor: konrad1987 >   18 lut 2021, 11:21

Nie wiem, jak inne produkty które oferują, ale ja mam od nich tylko drzwi zewnętrzne. Dla mnie super jakościowo i estetyka nowoczesna bardzo w stylu naszego domu. Idealnie nam wpasowały się. Aluhaus doradził nam architekt zdaliśmy się na niego i nie żałujemy. Także jeśli chodzi o drzwi to tak - polecam.
Awatar użytkownika
konrad1987
 

Re: Aluhaus opinie

Postautor: wallander >   18 lut 2021, 18:16

Własnie interesujemy się zamówieniem drzwi oraz ogrodu zimowego. Słyszałem, że Aluhaus ma fajne rozwiązania dlatego rozważamy złożenie zamówienia.
Awatar użytkownika
wallander
 

Re: Aluhaus opinie

Postautor: Gabrysia88 >   05 kwie 2021, 13:58

Podobno Aluhaus ma w swojej ofercie takie nowoczesne rozwiązania, jak np. czytnik linii papilarnych czy klawiatura numeryczna. Fajnie bo właśnie tego szukam. Ma ktoś sprawdza się czy lepiej tradycyjny zamek?
Awatar użytkownika
Gabrysia88
 

Re: Aluhaus opinie

Postautor: wallander >   08 kwie 2021, 8:38

Właśnie myślę o tym też. Chętnie dowiem się, jak sprawdza się to w praktyce.
Awatar użytkownika
wallander
 

Re: Aluhaus opinie

Postautor: Max88 >   08 kwie 2021, 9:17

Ja polecam. Mamy czytnik linii papilarnych własnie w drzwiach Aluhaus. Zależało mi na bezpieczeństwie mojej rodziny, mamy też monitoring. Czytnik sprawdza się na prawdę bardzo dobrze i cieszę się, że się na niego zdecydowaliśmy.
Awatar użytkownika
Max88
 

Re: Aluhaus opinie

Postautor: jackopole >   18 kwie 2021, 21:01

Ten czytnik linii papilarnych mnie zastanawia, chociaż chyba bliżej mi do klawiatury numerycznej. W Aluhaus najlepszą ofertę znalazłem i najfajniejszy wybór, możliwość konfiguracji. Mamy 2 miesiące na ostateczny wybór drzwi do domu, póki co mamy jeszcze drzwi tymczasowe, ale pewnie się skuszę. Myślę jeszcze nad tym, czy wybrać takie minimalistyczne drzwi jak Flat bez przeszkleń czy pójść w przeszklenia. Jak u Was było? Mnie i takie i takie się podobają.
Awatar użytkownika
jackopole
 

Re: Aluhaus opinie

Postautor: picasso >   19 kwie 2021, 7:52

Ja mam pochwyt i jestem zadowolony. Zamek tradycyjny na klucz. Tak nam pasowało. Jeśli chodzi o przeszklenia to ja Ci polecam. Sam mam drzwi z Aluhaus model Alban z przeszkleniami i sobie bardzo chwalę. Myślałem, czy wybrać mleczną szybę czy efekt lustra weneckiego i jestem padło na to drugie. Moim zdaniem przeszklenia dodają uroku. Tak samo jak pochwyt, którego jestem fanem. W życiu bym już tradycyjnej klamki od zewnątrz nie chciał mieć.
Awatar użytkownika
picasso
 

Re: Aluhaus opinie

Postautor: Volumen >   13 maja 2021, 17:06

Fajną ma ofertę Aluhaus. Mam przed sobą własnie katalog i cięzko mi wybrać te jedna właściwe drzwi. Dam sobie czas do namysłu, najważniejsze, że producenta już wybrałem. Reszta to kwestia estetyki.
Awatar użytkownika
Volumen
 


Wróć do Porównanie producentów

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron