WND Okna opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Re: WND Okna opinie

Postautor: Gość >   13 lut 2017, 19:43

gosc pisze:Te okna będą twoim najgorszym koszmarem mały człowieczku z konkurencji co traci rynek .
Są bardzo wysokiej jakości .Posiadają wieloletnią gwarancję uznanego producenta.Biją parametrami twój Vetrex i Vekę zwasza swoim nowym oknem ID 7000 o grubości profilu aż 85 mm a dziki ograniczeniu produkcji do dwóch profili okna są w świetnej cenie ( około 25% taniej niż konkurencja )
Okna ID 7000 z WnD mają najlepszy stosunek jakości do ceny Czy to się konkurencji podoba czy też nie zwłaszcza w grubych solidznych profilach w kolorze antracyt lub orzech, winchester czy też złoty dąb z szybami o Ug=0,5 .


Sprzedawałem kilka lat temu przez krótki na szczęście okres okna upadłej firmy ' Rąbień ' , czyli od poprzedniego właściciela tej fabryki ale jak widzę po specyfikacji niewiele się chyba zmieniło. To była porażka ,może były słabe wzmocnienia, maszyny nie wiem, kłopoty sprawiały zwłaszcza łuki i suwanki. Nie wiem jak jest teraz ale wtedy było kiepsko.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: WND Okna opinie

Postautor: gosc >   13 lut 2017, 23:01

Gość pisze:
gosc pisze:Te okna będą twoim najgorszym koszmarem mały człowieczku z konkurencji co traci rynek .
Są bardzo wysokiej jakości .Posiadają wieloletnią gwarancję uznanego producenta.Biją parametrami twój Vetrex i Vekę zwasza swoim nowym oknem ID 7000 o grubości profilu aż 85 mm a dziki ograniczeniu produkcji do dwóch profili okna są w świetnej cenie ( około 25% taniej niż konkurencja )
Okna ID 7000 z WnD mają najlepszy stosunek jakości do ceny Czy to się konkurencji podoba czy też nie zwłaszcza w grubych solidznych profilach w kolorze antracyt lub orzech, winchester czy też złoty dąb z szybami o Ug=0,5 .


Sprzedawałem kilka lat temu przez krótki na szczęście okres okna upadłej firmy ' Rąbień ' , czyli od poprzedniego właściciela tej fabryki ale jak widzę po specyfikacji niewiele się chyba zmieniło. To była porażka ,może były słabe wzmocnienia, maszyny nie wiem, kłopoty sprawiały zwłaszcza łuki i suwanki. Nie wiem jak jest teraz ale wtedy było kiepsko.


Pewnie dlatego stary Rąbień zbankrutował .
Kilka lat temu kupił tę firmę od Syndyka Oknoplast i mocno przez ten czas doinwestował .Obecnie to praktycznie zupełnie nowa firma z nowoczesnym parkiem maszynowym i sprawnie działającym serwisem .
Polecam zobaczyć link poniżej
https://www.youtube.com/watch?v=2Hm3L4x5h34
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: WND Okna opinie

Postautor: Krakow 36 >   22 mar 2017, 8:36

Chyba najgorsze okna w Polsce.pokrzywione.nie działające prawidłowo.ogolnie masakra.ja osobiście zaluje ze zakupilem
Awatar użytkownika
Krakow 36
 

Re: WND Okna opinie

Postautor: Mareck >   24 mar 2017, 18:34

Krakow 36 pisze:Chyba najgorsze okna w Polsce.pokrzywione.nie działające prawidłowo.ogolnie masakra.ja osobiście zaluje ze zakupilem

Jasne .
Czemu nie zgłosiłeś reklamacji? Jak ja bym miał okna najgorsze w Polsce to bym poszedł do sądu i dostał w odszkodowaniu kupę kasy lub by mi je wymienili na nowe .
Wpis oczywiście jest bardzo wiarygodny bez danych klienta ,bez daty zakupu bez numeru zgłoszenia reklamacyjnego . Ble Ble Ble ale konkurencję boli ta oferta .
Uważam, że takie wpisy promują tę markę a nie jej szkodzą jak niewątpliwie miał zamiar zrobić internauta " Krakow 36" ( nick pewnie taki aby się lepiej pozycjonował w danym mieście )
Awatar użytkownika
Mareck
 

Re: WND Okna opinie

Postautor: SebaPOZ >   13 maja 2017, 21:16

Ja zamówiłem właśnie okna wnd .Profil ten najgrubszy 85 mm i trzy szyby .Koszt podobny ja w drutexie czy vetrexie .Jednak przekonuję mnie sam profil o bardzo dobrych parametrach i szyby..Generalnie to parametrami bili większość oferowanych mi okien .
Awatar użytkownika
SebaPOZ
 

Re: WND Okna opinie

Postautor: Gość >   15 maja 2017, 19:34

SebaPOZ pisze:Ja zamówiłem właśnie okna wnd .Profil ten najgrubszy 85 mm i trzy szyby .Koszt podobny ja w drutexie czy vetrexie .Jednak przekonuję mnie sam profil o bardzo dobrych parametrach i szyby..Generalnie to parametrami bili większość oferowanych mi okien .

Kiepska reklama.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: WND Okna opinie

Postautor: pracownik >   30 lip 2017, 10:28

Najgorsze okna na rynku.profil aluplas.masakra
Awatar użytkownika
pracownik
 

Re: WND Okna opinie

Postautor: pracownik >   30 lip 2017, 10:43

pracownik pisze:Najgorsze okna na rynku.profil aluplas.masakra

Co konkurencje boli tak świetna oferta ? Bardzo dobre połączenie wysokiej jakości z optymalną ceną i duża konkurencja dla firm co sprzedawały okna taniej .Okna posiadają wszelkie badania oraz certyfikaty potwierdzające jakość okien jak i komponentów z jakich są zrobione .
Pozdrawiam konkurencję
( a okna WnD ostatnio sprzedają się świetnie ) :)
Awatar użytkownika
pracownik
 

Re: WND Okna opinie

Postautor: pracownik >   30 lip 2017, 11:06

Jestem pewien, że ten sam troll pisze ostatnie dwa negatywy
1 "Postautor: Krakow 36 > 22 mar 2017, 8:36

Chyba najgorsze okna w Polsce.pokrzywione.nie działające prawidłowo.ogolnie masakra.ja osobiście zaluje ze zakupilem"

2 "pracownik pisze:
Najgorsze okna na rynku.profil aluplas.masakra

Ten troll bardzo lubi słowo masakra i najgorsze okna

Pozdrawiam konkurencję
Awatar użytkownika
pracownik
 

Poprzednia

Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości