Vetrex opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Vetrex opinie

Postautor: angelside >   14 sty 2012, 18:46

Opinie na temat popularnego producenta okien w systemie Veka z Tczewa.
Awatar użytkownika
angelside
Administrator
 
Posty: 91
Rejestracja: 09 sty 2012, 12:23

Re: Vetrex opinie

Postautor: michael >   14 sty 2012, 19:49

duża firma z doświadczeniem, kupowłem ich okna z firmy z warszawy na wlochach , będę polecał tą firme zresztą jak sam szukałam okien do domu to słyszałam o nich dużo dobrych opini ,i teraz sam się przekonałem że robią okna w bardzo dobrej jakości .
Awatar użytkownika
michael
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: Miron >   20 sty 2012, 15:40

Jak dla mnie Marna jakość od strony estetycznej zwłaszcza zgrzewy wyglądają amatorsko ale to kwestia gustu
Awatar użytkownika
Miron
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: michael >   07 lut 2012, 13:31

no moze i masz racje co do tych zgrzewów...jeżeli chodzi o estetykę to mi generalnie odpowiadają mam nadzieje ze to faktycznie tylko kwestia gustu i nie będzie w przyszłości się z nimi nic dziać ..?
Awatar użytkownika
michael
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: borys sz. >   14 lut 2012, 9:30

Miron pisze:Jak dla mnie Marna jakość od strony estetycznej zwłaszcza zgrzewy wyglądają amatorsko ale to kwestia gustu

a kiedy kupowałeś te okna? bo ja interesowałem się vetrexem w grudniu i sprzedawca zaproponował mi dwie opcje , szeroki zgrzew oraz cienki zgrzew, więc miałem do wyboru bez żadnych dopłat, dla super wymagających są też uszczelki w trzech kolorach : czarne, karmelowe, szare. Ktoś kto przywiązuje uwagę do estetyki otrzymałby to co chce, gdyby zapytał, szkoda, że sprzedawca mu o tym nie powiedział. Rozważałem kolor ciemny orzech- pasowała uszczelka czarna, ale wybrałem kolor winchester - bardziej pasowała więc karmelowa. A przy oknach łukowych nie spotkałem się z cienkimi zgrzewami w żadnej firmie.
Awatar użytkownika
borys sz.
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 14 lut 2012, 8:58

Re: Vetrex opinie

Postautor: Peter 36 >   17 lut 2012, 11:08

Okna z wyższej grupy cenowej, ale przekonała mnie gwarancja, wydłużona do 7 lat, cienkie zgrzewy. dobra cena, adekwatnie do jakości i wyposażenia :roll: Jak do tej pory, 10 miesięcy po zamontowaniu, nie zgłaszałem żadnych wad.
Awatar użytkownika
Peter 36
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: WICEK >   22 lut 2012, 22:29

Znam lepsze okna w niższej cenie Zobacz ADAMSA
Awatar użytkownika
WICEK
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: Streem >   05 mar 2012, 17:47

w oknotest okna adams wypadły gorzej, jeśli w ogóle były brane pod uwagę, pewnie są w lepszej cenie, ale samym jednym stwierdzeniem tego nie udowodnisz, chyba że sprzedajesz lub montujesz jedne i drugie i masz wyrobione zdanie na podstawie doświadczenia
Awatar użytkownika
Streem
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: daniel >   26 mar 2012, 13:38

Miron pisze:Jak dla mnie Marna jakość od strony estetycznej zwłaszcza zgrzewy wyglądają amatorsko ale to kwestia gustu


nie będę sie rozpisywać , poniższy rankig mówi sam za siebie kto najlepszy :


http://oknotest.pl/1/PRO_QUALITY_PVC/vi ... iwosci.php
Awatar użytkownika
daniel
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: vetrex opinie >   27 mar 2012, 19:54

Znalazłem te okna zdecydowanie taniej od producentów tego samego systemu Veki Vetrex to jakiś kosmos cenowy !!! .Wejdź na strone veki ,a znajdziesz :)
Awatar użytkownika
vetrex opinie
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: vetrex opinie >   27 mar 2012, 19:54

Znalazłem te okna zdecydowanie taniej od producentów tego samego systemu Veki Vetrex to jakiś kosmos cenowy !!! .Wejdź na strone veki ,a znajdziesz :)
Awatar użytkownika
vetrex opinie
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: mania >   29 mar 2012, 10:02

vetrex opinie pisze:Znalazłem te okna zdecydowanie taniej od producentów tego samego systemu Veki Vetrex to jakiś kosmos cenowy !!! .Wejdź na strone veki ,a znajdziesz :)



te okna nie są najtańsze , ale za to bardzo dobre .W rankingu PRO QUALITY na portalu OKNOTEST.PL VETREX jest podwójnym liderem . Czegoś takiego jeszcze nie było !!!!!!!!
Awatar użytkownika
mania
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: maja >   29 mar 2012, 18:25

vetrex opinie pisze:Znalazłem te okna zdecydowanie taniej od producentów tego samego systemu Veki Vetrex to jakiś kosmos cenowy !!! .Wejdź na strone veki ,a znajdziesz :)



tyle referencji oraz nagród - VETREX zapewne sobie zasłużył .To bardzo dobry solidny producent
Awatar użytkownika
maja
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: peter >   29 mar 2012, 19:21

Witam !!! Co do Vetrex-u no duża firma kolega miał od nich dwa okna i dwa kna z VIDOKU ..i wynikła ta sama usterka w jednych i w drugich Vidok uznał reklamacje i w ciągu 2 tygodni przyjechał serwis natomiast Vetrex nie uznał i zwalił wszystko na montaż . Wiadomo reklamacje to normalna rzecz mercedesy tez maja usterki tylko jest kwestia uznania reklamacji . Polecam zapoznać się z warunkami gwarancji . Ale mimo wszystko uważam że robia okna ok
Awatar użytkownika
peter
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: Marian67 >   30 mar 2012, 7:52

Dużo lepsze okna robi Petecki czy a ABM na Vece i to zdecydowanie taniej .Vetrex robi tylko szum wokół siebie a nie oferuje nic innego co by nie zaproponowali inni za mniejsze pieniądze
Awatar użytkownika
Marian67
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: darek >   30 mar 2012, 18:51

Marian67 pisze:Dużo lepsze okna robi Petecki czy a ABM na Vece i to zdecydowanie taniej .Vetrex robi tylko szum wokół siebie a nie oferuje nic innego co by nie zaproponowali inni za mniejsze pieniądze



Czy niezależne opinie expertów nie mówią nic za siebie ?.Vetrex po prostu produkuje najlepsze okna , natomiast nagrody jakie posiada , jest konsekwencją najwyszej jakości .
Awatar użytkownika
darek
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: Miki >   30 mar 2012, 20:27

Ja znam firmę co ma zdecydowanie więcej nagród od Vetrexa :D
Jednak uważam ,że można w wielu firmach kupić te same okna na tym samym profilu i tych samych okuciach oraz szybach dużo taniej :D
Szukaj a znajdziesz :lol:
Awatar użytkownika
Miki
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: Miki >   30 mar 2012, 20:27

Ja znam firmę co ma zdecydowanie więcej nagród od Vetrexa :D
Jednak uważam ,że można w wielu firmach kupić te same okna na tym samym profilu i tych samych okuciach oraz szybach dużo taniej :D
Szukaj a znajdziesz :lol:
Awatar użytkownika
Miki
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: artur >   31 mar 2012, 13:47

Miki pisze:Ja znam firmę co ma zdecydowanie więcej nagród od Vetrexa :D
Jednak uważam ,że można w wielu firmach kupić te same okna na tym samym profilu i tych samych okuciach oraz szybach dużo taniej :D
Szukaj a znajdziesz :lol:



To podaj konkrety jak oczywiście masz ! Vetrex np: na najlepszy system okienny ALPHALINE przez 4 lata zdobywał najbardziej prestiżową nagrodę Jakość Roku . Poza tym odwiedź stronę producenta i w zakładce aktualności zobacz nagrody itp . To naprawdę budzi podziw . Nie mówię o portalu OKNOTEST gdzie w rankingu VETREX jest PDWÓJNYM LIDEREM !!! To są fakty !!!!!!!
Awatar użytkownika
artur
 

Re: Vetrex opinie

Postautor: Mariusz >   31 mar 2012, 20:31

Faktem jest ,że te okna kupisz dużo taniej .Alphaline to ztandardowy produkt na Vece .Ja nie zamierzam nikogo tu reklamować bo nie ma takiej potrzeby .Wszystkim okna się obecnie sprzedają bardzo dobrze (WIOSNA) :) oprucz jednej chyba firmy co ma jakieś kłopoty i musi tu zachwalać samą siebie . :lol:

A ja mam przepis na tanie okna tej firmy :wystarczy zrobić wycenę u jednego dealera następnie zadzwonić do centali tej firmy i spytać o innych dystrybutorów w swoim mieście .Następnie położyć na biurko wycenę i większość przebiję ją o kilkanaście procent :lol: a potem wejść na stronę Veki zobaczyć kto jest ich dystrybutorem i wyłożyć najtańszą ofertę i znowu mamy parę procent niżej :lol:
a to na dobry początek :D
http://www.veka.pl/content/siec.php
Awatar użytkownika
Mariusz
 

Następna

Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron