Veka vs Salamander

Opinie o systemie profili okiennych niemieckiego producenta Veka.

Veka vs Salamander

Postautor: Charme >   28 lut 2016, 12:09

Witam, proszę o pomoc ktore okna wybrać? Veka softlaine 82md czy salamander bluevolution oba na okuciach activ pilot
Awatar użytkownika
Charme
 

Re: Veka vs Salamander

Postautor: papaja44 >   21 lut 2017, 1:41

tez prosze o podpowiedz
Awatar użytkownika
papaja44
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 21 lut 2017, 1:40

Re: Veka vs Salamander

Postautor: Korniszon >   15 gru 2017, 8:21

Veka jak i Salamander okien nie produkują tylko części do ich produkcji
Awatar użytkownika
Korniszon
 

Re: Veka vs Salamander

Postautor: Limitless >   16 lut 2018, 11:57

Ja jedynie na temat profili Veka mogę się wypowiedzieć, bo takie jakiś czas temu montowałem u siebie w domu. Według mnie spisują się naprawdę dobrze i w sumie nic w tym dziwnego, bo w końcu to jedna z bardziej rozpoznawalnych marek (mają całkiem niezły staż na rynku). Konkretnie okna PCV zamawiałem za pośrednictwem http://anexokna.pl/okna/okna-pcv/ (profil Salamander też mają), cena z montażem nawet w porządku, do tego można liczyć na różne kolory samej ramy okiennej. Mnie nic więcej nie trzeba. :P
Awatar użytkownika
Limitless
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 26 wrz 2017, 11:20

Re: Veka vs Salamander

Postautor: zeszyt67 >   18 lut 2018, 19:12

Wg mnie veka lepsza bedzie :D
Awatar użytkownika
zeszyt67
Bywalec
 
Posty: 14
Rejestracja: 18 sty 2018, 20:34

Re: Veka vs Salamander

Postautor: Rob92 >   19 maja 2018, 20:38

Ja wybrałem Salamandra. Miałem doświadczenie i z jednym i z drugim profilem. Osobiście uważam, że Salamander w niczym nie ustępuje Vece, jesli chodzi o biały kolor to jest po prostu bielszy, no i cenowo przystępniejszy.
Awatar użytkownika
Rob92
 

Re: Veka vs Salamander

Postautor: mugol >   16 wrz 2018, 8:14

a opinie ma któś kto okzystał z obu jakieś wady ?
Awatar użytkownika
mugol
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 16 wrz 2018, 8:12

Re: Veka vs Salamander

Postautor: Maniek >   17 wrz 2018, 17:07

Rob92 pisze:Ja wybrałem Salamandra. Miałem doświadczenie i z jednym i z drugim profilem. Osobiście uważam, że Salamander w niczym nie ustępuje Vece, jesli chodzi o biały kolor to jest po prostu bielszy, no i cenowo przystępniejszy.

Najbielszy jest Aluplast
Awatar użytkownika
Maniek
 


Wróć do Veka opinie

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości