Veka Perfectline opinie

Opinie o systemie profili okiennych niemieckiego producenta Veka.

Veka Perfectline opinie

Postautor: angelside >   09 sty 2012, 13:55

Proszę pisac tutaj swoje opinie na temat tego profilu.
Awatar użytkownika
angelside
Administrator
 
Posty: 91
Rejestracja: 09 sty 2012, 12:23

Re: Veka Perfectline opinie

Postautor: Stachu >   02 sty 2013, 22:11

Perfektline to profil 5 komorowy dobry do standardowych rozwiązań .Nadaję się praktycznie wszędzie tam gdzie mamy średniej wielkości okna podobnie jak Alphaline i jest zdecydowanie tańszy niż przereklamowany Alphaline za dużo większą kasę o niewiele lepszych parametrach i klamotowatym designie .
Awatar użytkownika
Stachu
 

Re: Veka Perfectline opinie

Postautor: Grzegorz >   01 lut 2013, 13:02

Mam okna Perfectline od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Mają dobre właściwości termoizolacyjne, no i wyglądają całkiem fajnie. Gdy brałem okna w firmie Sapor, miałem wybór pomiędzy Perfectline i Alphaline, jednak ze względu na oszczędności wziąłem te pierwsze. Nic złego się z nimi nie dzieje, więc był to dobry wybór. Jest to zapewne również zasługa dobrego producenta.
Awatar użytkownika
Grzegorz
 

Re: Veka Perfectline opinie

Postautor: widewiev >   04 lut 2013, 15:30

Stachu pisze:Perfektline to profil 5 komorowy dobry do standardowych rozwiązań .Nadaję się praktycznie wszędzie tam gdzie mamy średniej wielkości okna podobnie jak Alphaline i jest zdecydowanie tańszy niż przereklamowany Alphaline za dużo większą kasę o niewiele lepszych parametrach i klamotowatym designie .


jaki to jest klamotowaty design ?
Awatar użytkownika
widewiev
Bywalec
 
Posty: 35
Rejestracja: 21 lis 2012, 21:02

Re: Veka Perfectline opinie

Postautor: Bourvil >   29 sie 2014, 20:08

Zdecydowanie najlepsze profile jakie obecnie dostępne są na rynku produkuje właśnie Veka. Klasa sama w sobie.
Awatar użytkownika
Bourvil
 

Re: Veka Perfectline opinie

Postautor: Rafał >   05 wrz 2014, 15:36

Profile Veki są znane , jednak już okna na tych profilach nie takie same Oglądałem okna kilku producentów na Vece i różnice w wykończeni były znaczne .Jednak w moim przypadku odpadają plastiki przy moich wymiarach okien .Pozostaje drewno lub aluminium .
Awatar użytkownika
Rafał
 

Re: Veka Perfectline opinie

Postautor: waldemar >   04 paź 2014, 13:01

Jak dla mnie to cena idzie w parze z jakością. Jedna z najlepszym okien na rynku. Niedawno mój brat je montował i super się spisują. Udana transakcja. Fajnie, że pomogli mu w Euro Windows bo wcześniej to nie miał na ten temat zielonego pojęcia. Dopiero teraz zaczęliśmy się tym interesować. Teraz kolej na mnie i mój dom i wymianę okien.
Awatar użytkownika
waldemar
 

Re: Veka Perfectline opinie

Postautor: Mixior >   23 paź 2014, 6:54

Moje doświadczenia z produktami tej firmy są bardzo pozytywne fachowe i profesjonalne doradztwo połączone z wysoką jakością produktów
Na moim blogu poczytacie o imprezach integracyjnych
Awatar użytkownika
Mixior
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 22 paź 2014, 9:12

Re: Veka Perfectline opinie

Postautor: rozenekW >   03 lut 2015, 14:25

Ja mam takie okna i jestem z nich zadowolony. Trzeba zwrócić tylko uwagę na to, jak ekipa te okna montuje. Problem polega na tym, że jak okna będą nawet najbardziej profesjonalne, ale zamontuje je partacz, bo efektu nie będzie.
Awatar użytkownika
rozenekW
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 21 sty 2015, 22:18

Re: Veka Perfectline opinie

Postautor: Bogdan2 >   16 lis 2015, 11:31

Ja akurat mam profil Veka DPQ-82 kupiony w skladokienopole.pl. Przypuszczam, że niewiele odbiega od Perfectline. Ma 7 komór i bardzo dobrze izoluje termicznie oraz wygłusza hałas. Poza tym nie ma kłopotów z rozszczelnianiem (okna jakie miałem wcześniej pod tym względem szwankowały).Ogólnie duży plus.
Awatar użytkownika
Bogdan2
 

Re: Veka Perfectline opinie

Postautor: papaja44 >   21 lut 2017, 1:41

chyba w takim razie sie na nie zdecyduje
Awatar użytkownika
papaja44
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 21 lut 2017, 1:40


Wróć do Veka opinie

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości