Urzędowski Opinie

Na tym forum można podzielić się z innymi opinią na temat firm produkujących okna drewniane oraz oferowanych przez nie okien.

Urzędowski Opinie

Postautor: angelside >   09 sty 2012, 13:46

Opinie o firmie Urzędowski Sp. z o.o.
Awatar użytkownika
angelside
Administrator
 
Posty: 91
Rejestracja: 09 sty 2012, 12:23

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Miron >   20 sty 2012, 15:49

Ta firma obecnie w stanie upadłości Mają Syndyka więc temat raczej nie aktualny :lol:
Awatar użytkownika
Miron
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: gość >   22 sty 2012, 17:42

PRODUKCJA OKIEN ODBYWA SIĘ NA BIEŻĄCO PANIE konkurencjo :shock:
Awatar użytkownika
gość
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Jozek >   31 sty 2012, 17:15

Miron pisze:Ta firma obecnie w stanie upadłości Mają Syndyka więc temat raczej nie aktualny :lol:
Awatar użytkownika
Jozek
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: misiek >   14 lut 2012, 20:55

dzisiaj miałem dostawę okien pcv 57 sztuk ,pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
misiek
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: finlandia >   18 lut 2012, 10:08

Słabe to forum, ale.. informacje nieprawdziwe potrafi przenieść. Albo Miron uległ ogólnemu uproszeniu przyswajania informacji. Polecam zagłębić się w temat by zrozumieć.

Okna produktuje firma Urzędowski Dystrybucja - zarówno drewno jak i plastik. Nie ma opóźnień, realizuje systematycznie (średnio raz w tygodniu mam dostawy).
I nawet podwyżkę zapowiada ;p
Awatar użytkownika
finlandia
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: angelside >   18 lut 2012, 10:39

Forum nie ma wpływu na opinie wypowiadane przez użytkowników.

Swoją drogą miło, że na forum zaglądają osoby aktywne na innych forach,

Zapraszamy ponownie :)
Awatar użytkownika
angelside
Administrator
 
Posty: 91
Rejestracja: 09 sty 2012, 12:23

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: finlandia >   13 maja 2012, 19:49

Aha..
wychodzi że jestem "znany" ;) Trafiam w takie miejsce poprzez google - są to zaindeksowane strony i pokazuje je wyszukiwarka..
A w temacie: fabryka jest, produkuje, wprowadza nowe produkty (np. zupełna nowość na rynku - okno Optimum- alternatywa cenowa dla okien plastikowych i tak jak te -w wersji biało -kolor są tańsze.
Awatar użytkownika
finlandia
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Grzesiek >   26 maja 2012, 12:06

finlandia pisze:Aha..
wychodzi że jestem "znany" ;) Trafiam w takie miejsce poprzez google - są to zaindeksowane strony i pokazuje je wyszukiwarka..
A w temacie: fabryka jest, produkuje, wprowadza nowe produkty (np. zupełna nowość na rynku - okno Optimum- alternatywa cenowa dla okien plastikowych i tak jak te -w wersji biało -kolor są tańsze.

Piękne czasy przyszły .Nawet sam Urzędowski się nie spodziewał pewnie ,że takie przyjdą aby to on musiał wymyślić alternatywę cenową dla dobrych okien PCV ,a nie odwrotnie :shock: Widać ,żę drewno straciło ostatni argument Czyli " Prestiż " .
Bo coś co jest tanie nie jest prestiżowe .Okno Optimum tania alternatywa dla dobrego , markowego ,praktycznego nie do malowania i odświerzania okna PVC z wieloletnią gwarancją .
BRAWO TAK TRZYMAĆ
Przypomniało mi się stare hasło reklamowe "Urzędowski okna nie tylko dla bogaczy " Myślę ,że taraz warto je reaktywować ;)
Teraz to posiadacze okien PCV będą mogli mówić dumnie :
"Posiadam drogie ale dobre okna pcv ,dopłaciłem do taniego okna drewnianego ,ale się opłacało bo nie lubię się otaczać tylko najtańszymi przedmiotami " :P
Awatar użytkownika
Grzesiek
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Gość >   30 maja 2012, 12:37

Z tego co wiem to Urzędowski ma okna i drogie i tanie , w zależnosci od profili i materiałów.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: adolf >   01 cze 2012, 20:07

Grzesiek pisze:
finlandia pisze:Aha..
wychodzi że jestem "znany" ;) Trafiam w takie miejsce poprzez google - są to zaindeksowane strony i pokazuje je wyszukiwarka..
A w temacie: fabryka jest, produkuje, wprowadza nowe produkty (np. zupełna nowość na rynku - okno Optimum- alternatywa cenowa dla okien plastikowych i tak jak te -w wersji biało -kolor są tańsze.

Piękne czasy przyszły .Nawet sam Urzędowski się nie spodziewał pewnie ,że takie przyjdą aby to on musiał wymyślić alternatywę cenową dla dobrych okien PCV ,a nie odwrotnie :shock: Widać ,żę drewno straciło ostatni argument Czyli " Prestiż " .
Bo coś co jest tanie nie jest prestiżowe .Okno Optimum tania alternatywa dla dobrego , markowego ,praktycznego nie do malowania i odświerzania okna PVC z wieloletnią gwarancją .
BRAWO TAK TRZYMAĆ
Przypomniało mi się stare hasło reklamowe "Urzędowski okna nie tylko dla bogaczy " Myślę ,że taraz warto je reaktywować ;)
Teraz to posiadacze okien PCV będą mogli mówić dumnie :
"Posiadam drogie ale dobre okna pcv ,dopłaciłem do taniego okna drewnianego ,ale się opłacało bo nie lubię się otaczać tylko najtańszymi przedmiotami " :P



jak by nie było to hasło OKNA NIE TYLKO DLA BOGACZY pokazuje jak elastyczną i przwidywalną marką jest firma Urzędowski . To fakt , posiadanie okien tej marki spewnością nobilituje .Czy przysłowiowy "Kowalski" nie ma prawa do dobrobiny przyjemności ? Wprowadzając nowe produkty firma pięknie wpasowuje się w rynek , zdobywając w ten sposób więcej klientów . Tak trzymać brawo . Na pytanie czy opłaca się kupować okna Urzędowski , odpowiedź brzmi TAK
Awatar użytkownika
adolf
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: alex >   02 cze 2012, 18:26

Gość pisze:Z tego co wiem to Urzędowski ma okna i drogie i tanie , w zależnosci od profili i materiałów.



to bardzo słabe forum , ponieważ odpowiedzi jakoś dziwnie znikają
Awatar użytkownika
alex
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Szoszon >   02 cze 2012, 21:36

"Okna dla odważnych" to moim zdaniem dużo lepsze hasło :lol:
Awatar użytkownika
Szoszon
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: koń >   05 cze 2012, 18:58

Szoszon pisze:"Okna dla odważnych" to moim zdaniem dużo lepsze hasło :lol:

Odwaga to jednak wspaniała cecha.
Awatar użytkownika
koń
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: macho >   13 cze 2012, 19:48

Wspaniałe okna ,elegancja i styl w dobrej cenie 8-) P.S POZDRAWIAM ZDENERWOWANĄ KONKURENCJĘ,PA :lol:
Awatar użytkownika
macho
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Jura >   13 cze 2012, 21:54

Jak tam terminy na okna ? pozdrowienia dla syndyka :lol: Zaliczki by się przydały? :D Bo takie wpisy jak wyżej raczej to sugerują :?
Awatar użytkownika
Jura
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Robertos >   14 cze 2012, 21:46

macho pisze:Wspaniałe okna ,elegancja i styl w dobrej cenie 8-) P.S POZDRAWIAM ZDENERWOWANĄ KONKURENCJĘ,PA :lol:

Konkurencji tej firmie ostatnio brak :)Kto odważny niech zamawia i wpłaca zaliczkę i czeka
Awatar użytkownika
Robertos
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: gosc >   12 lip 2012, 8:04

A ty dalej spamujesz fora ? :lol: Niezłą porażkę ponosisz jak tak musisz zachęcać i żebrać i skomleć na forach jak pies o jakieś zlecenie :lol: ale będzie delikatnie mówiąc tródno albo niebezpiecznie z tym oknem OPTIMUM .

SZANOWNI KLIENCI ZRÓBCIE TAK:
KUPCIE TE OKNA NIE PYTAJĄC O BADANNIA I CERTYFIKATY
W UMOWIE NALEŻY KAZAĆ SOBIE ZAZNACZYĆ WSZYSTKIE DEKLAROWANE PARAMETRY TEGO OKNA TZN Uw DLA OKNA Ug DLA SZYBY WSP Rw ITP
NASTĘPNIE JAK KARZĄ WAM PŁACIĆ TO NALEŻY POPROSIĆ O CERTYFIKATY POTWIERDZAJĄCE DEKLAROWANE PARAMETRY W UMOWIĘ
TAKICH DOKUMENTÓW NIE MAJĄ
WIĘC MOŻECIE ZARZĄDAĆ ZWROTU PIENIĘDZY LUB ŁASKAWIE ZGODZIĆ SIĘ ,ŻE PRZYJMIECIE TE NIEPEWNE OKNA ZA POŁOWĘ CENY I Z GRATISOWYM MONTAŻEM
ZGODZĄ SIĘ CO JEST PEWNE :) A WY SZANOWNI KLIENCI KUPICIE OKNA ZA PÓŁ CENY :)

w razie wątpliwości można a nawet trzeba poprosić o pomoc Inspektora inspekcji budowlanej
http://www.pinb.pl/
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: mania >   12 lip 2012, 20:16

czytając te twoje wypociny na różnych forach , to odnoszę wrażenie że sam nie posiadasz aktualnych badań .Czy przeprowadzasz badania okresowe ? Radzę Ci dobrze udaj się do dobrego specjalisty i zrób jak najszybciej wnikliwe badania , nawet jestem w stanie pokryć koszy , bo sam wiesz jest szansa na poprawę tylko czy warto ?
Awatar użytkownika
mania
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: gosc >   13 lip 2012, 7:34

A co prawda boli ? Nzjpierw tani spam a potem oburzenie a to dobre :)
Awatar użytkownika
gosc
 

Następna

Wróć do Firmy produkujące okna drewniane

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości