Urzędowski Opinie

Na tym forum można podzielić się z innymi opinią na temat firm produkujących okna drewniane oraz oferowanych przez nie okien.

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Branżowiec >   13 lip 2012, 13:22

Ja myślę ,że taka firma nie odważyła by się na produkcję czegokolwiek bez należytych badań i cetryfikacji .Bardzo proszę Pana , który tak promuje walory techniczne najnowszego okna tej firmy o podanie nam jakiegoś linka do tych cetryfikatów potwierdzających ,że okno jest w pełni przebadane pod kątem parametrów .Lub po prostu umieszczenie tu skanu tych atestów .
Z pewnością to zdementuje wszelkie insynuacje konkurencji i postawi ją w złym świetle .
Mam nadzieję ,że długo czekać nie będziemy .

Pozdrawiam wszystkich ludzi branży
Kolesiński
Awatar użytkownika
Branżowiec
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: gość >   24 lip 2012, 6:26

Witam,
podpinam się pod temat i szukam opinii na temat Urzędowskiego w PCV. Dostałem od nich ofertę dość korzystną profile Aluplast 4000 STD,
zastanawiam się miedzy nimi a Sożalem i profilem Spectus

co sądzicie?
Awatar użytkownika
gość
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Mirek M. >   24 lip 2012, 16:34

gość pisze:Witam,
podpinam się pod temat i szukam opinii na temat Urzędowskiego w PCV. Dostałem od nich ofertę dość korzystną profile Aluplast 4000 STD,
zastanawiam się miedzy nimi a Sożalem i profilem Spectus

co sądzicie?

A u jakiego Urzędowskiego dali ci ofertę na Aluplast ? Czyżby zmienili profil ? Czy dealer spod lady proponuje okna innego producenta w którego ofertę wierzy bardziej niż w markę Urzedowskiego ?
Awatar użytkownika
Mirek M.
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Michał >   08 sie 2012, 17:58

Czy to prawda ,że Urzędowskiemu kończy się we wrześniu umowa najmu zakładu produkcyjnego w Ziębicach o Syndyka ?
Awatar użytkownika
Michał
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: marek >   21 sie 2012, 9:30

Michał pisze:Czy to prawda ,że Urzędowskiemu kończy się we wrześniu umowa najmu zakładu produkcyjnego w Ziębicach o Syndyka ?


Prawda jest taka że Urzędowski wprowadził super nowoczesne okno OPTIMUM , OPTIMUM ORO również z osłoną aluminiową .To będzi absolutny HIT . Być może potrzebują większą halę produkcyjną stąd zainteresowanie .
Awatar użytkownika
marek
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Gosc >   22 sie 2012, 7:02

Jak narazie to Potrzebuje więcej taniego spamu na forach :lol: Widać jaka firma taka reklama .Lepiej pokarzcie niezbędne certyfikaty i aprobaty na te produkty . :D Jedno jest dobre w ich braku zawsze można takie okno zwrucić handlowcowi lub zarządać przeceny :lol:
Awatar użytkownika
Gosc
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: mirek >   22 sie 2012, 19:26

Gosc pisze:Jak narazie to Potrzebuje więcej taniego spamu na forach :lol: Widać jaka firma taka reklama .Lepiej pokarzcie niezbędne certyfikaty i aprobaty na te produkty . :D Jedno jest dobre w ich braku zawsze można takie okno zwrucić handlowcowi lub zarządać przeceny :lol:



okna OPTIMUM to najbardziej oczekiwany produkt
Awatar użytkownika
mirek
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Gosc >   22 sie 2012, 20:40

Jednak dalej spam :lol: Długo Czekać nie musiałem aby się dalej dobrze bawić :lol: Ha Ha Ha od razu widać Komu interes nie idzie :D
Awatar użytkownika
Gosc
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: artur >   23 sie 2012, 9:26

Gosc pisze:Jednak dalej spam :lol: Długo Czekać nie musiałem aby się dalej dobrze bawić :lol: Ha Ha Ha od razu widać Komu interes nie idzie :D


zdrowe samopoczucie to dobra rzecz , cieszę się nadal trwasz jak ten "pies" nie zwracając uwago na inne przyjemności itp
Awatar użytkownika
artur
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: gosc >   23 sie 2012, 19:04

Piesek dalej skomli o kość ? :lol: Niech Ktoś wpłaci mu zaliczkę to może przestanie błaznować i spamować jak desperat :lol:
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: gość >   23 sie 2012, 19:47

gosc pisze:Piesek dalej skomli o kość ? :lol: Niech Ktoś wpłaci mu zaliczkę to może przestanie błaznować i spamować jak desperat :lol:



o kurcze ale się nam pajac trafił , pękam ze śmiechu . Stary a głupi aż miło
Awatar użytkownika
gość
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Gosc >   24 sie 2012, 7:10

Pajac to ten co chwali samego siebie wipisując banały w które wierzy tylko on sam :lol:
Awatar użytkownika
Gosc
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: gosc >   25 sie 2012, 19:57

Branżowiec pisze:Ja myślę ,że taka firma nie odważyła by się na produkcję czegokolwiek bez należytych badań i cetryfikacji .Bardzo proszę Pana , który tak promuje walory techniczne najnowszego okna tej firmy o podanie nam jakiegoś linka do tych cetryfikatów potwierdzających ,że okno jest w pełni przebadane pod kątem parametrów .Lub po prostu umieszczenie tu skanu tych atestów .
Z pewnością to zdementuje wszelkie insynuacje konkurencji i postawi ją w złym świetle .
Mam nadzieję ,że długo czekać nie będziemy .

Pozdrawiam wszystkich ludzi branży
Kolesiński


Do dzisiaj czekamy Czy to jednak prawda ?
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: witek >   26 sie 2012, 11:38

Gosc pisze:Pajac to ten co chwali samego siebie wipisując banały w które wierzy tylko on sam :lol:



o tu ciebie przywiało pajacyku , ale jesteś wyjątkowym okazem .Ciekawe ile masz lat .Może być tak imię swoje podał to będzie łatwiej ..
Awatar użytkownika
witek
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: artur >   26 sie 2012, 18:01

witek pisze:
Gosc pisze:Pajac to ten co chwali samego siebie wipisując banały w które wierzy tylko on sam :lol:



o tu ciebie przywiało pajacyku , ale jesteś wyjątkowym okazem .Ciekawe ile masz lat .Może być tak imię swoje podał to będzie łatwiej ..



http://www.oknonet.pl/okna/typy_okien/news,18979.html

news !!!!!!
Awatar użytkownika
artur
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: gosc >   26 sie 2012, 18:38

gosc pisze:
Branżowiec pisze:Ja myślę ,że taka firma nie odważyła by się na produkcję czegokolwiek bez należytych badań i cetryfikacji .Bardzo proszę Pana , który tak promuje walory techniczne najnowszego okna tej firmy o podanie nam jakiegoś linka do tych cetryfikatów potwierdzających ,że okno jest w pełni przebadane pod kątem parametrów .Lub po prostu umieszczenie tu skanu tych atestów .
Z pewnością to zdementuje wszelkie insynuacje konkurencji i postawi ją w złym świetle .
Mam nadzieję ,że długo czekać nie będziemy .

Pozdrawiam wszystkich ludzi branży
Kolesiński


Do dzisiaj czekamy Czy to jednak prawda ?

Ale desperacja chyba już for zabrakóło do spamu :)
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: Scuzz >   17 wrz 2012, 21:18

Witam

Obecnie jestem na etapie oczekiwania na okna Optimum Oro. Jak na razie jest to nowość na rynku zobaczymy jak się sprawdzi po latach bo tak na prawdę po kilku latach użytkowania będzie można cokolwiek powiedzieć na temat wytrzymałości. Po dostawie co najwyżej można będzie organoleptycznie wypowiedzieć się na temat wykonania. Prawda u nas jest taka... każdy chwali swoje. Najgorsze jest w czytaniu porad, forum na necie że brak jest konkretów i uzasadnień tylko jakieś pseudo wypowiedzi i pseudo reklamy. Co to za porada typu kup to bo jest fajne, nie kupuj tego bo to jest be gdzie są adminii?

Co do okien optimum oro co jest na plus:
-ciepła ramka w standardzie
-szyby glasspoll (climatop)-parametry na stronie
-ru/ru w standardzie
-gruba ościerznica 99mm

Co nie do końca mnie się podobało:
-mikrowczepy w warstwie zewn
-uboga paleta barw na sosne do wewnątrz


Na końcowy efekt przyjdzie mnie czekać na początek października wtedy mam początek terminu dostawy (termin dostałem 8 tygodni-mineło 6) Z tego co się dowiedziałem okna są w tej chwili na malowaniu tak więc dam znać co z tego wyszło i jak z terminem.
Awatar użytkownika
Scuzz
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: gosc >   21 wrz 2012, 7:25

Widzą ,że wiesz bardzo dużo To zapewne wiesz o braku jakichkolwiek badań i certyfikatów .
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: gość >   21 wrz 2012, 19:11

gosc pisze:Widzą ,że wiesz bardzo dużo To zapewne wiesz o braku jakichkolwiek badań i certyfikatów .



z tego co wiem , to też nie masz certyfikatu którym mógłbyś się legitymować do rozmowy na forach
Awatar użytkownika
gość
 

Re: Urzędowski Opinie

Postautor: gosc >   21 wrz 2012, 20:24

Chyba warto zapytać PIH i Inspekcję budowlaną Kto ma prawo co pisać i gdziegoś
Awatar użytkownika
gosc
 

PoprzedniaNastępna

Wróć do Firmy produkujące okna drewniane

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron