Technika Okienna Opinie

Korzystałeś z usług? Chciałbyś podzielic się opinią o montażystach? Napisz tutaj.

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Krzychu >   18 cze 2014, 11:57

Nie wiem czy piszemy o tej samej firmie, ale jeśli chodzi o Technikę Okienną z Łomianek firmę pana Wojtka S. to ja nie mogę powiedzieć nic złego. Robiłem u nich stolarkę okienną + żaluzje + parapety i jestem bardzo zadowolony. Wykonanie solidne i o niebo lepsze niż w innej firmie z Warszawy z której usług tez kiedyś korzystałem. A do tego ceny w Technice Okiennej mają naprawdę rewelacyjne w porównaniu do konkurencji. Myslę, że te złe opinie które pojawiły się nie są z winy Techniki Okiennej tylko z winy upierdliwych i złośliwych klientów, bo kazdy normalny człowiek musi być zadowolony jak firma oferuje mu usługi na najwyższym poziomie przy jednych z niższych cen na rynku...
Awatar użytkownika
Krzychu
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: AnitaT >   24 cze 2014, 17:54

Technika Okienna to poważna firma, która istnieje już wiele lat. Nie miałam z nimi żadnych złych przygód. Wymianę drzwi u mnie w mieszkaniu zrobili bardzo starannie, a przy okazji dokonali jeszcze regulacji okien w pokojach. Jednym słowem firma na medal !!! Pozdrawiam ekipę Techniki Okiennej !!!
Awatar użytkownika
AnitaT
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Markoni >   26 cze 2014, 12:42

Kupiłem u nich rolety pionowe + montaż. Przyjechali punktualnie bardzo mili panowie i już w godzinkę miałem założone rolety w całym mieszkaniu. Roletki działają bez zarzutu, prace przebiegły sprawnie więc nie mogę się skarżyć. Jedyne co mogę napisać to tyle że polecam Technikę Okienną
Awatar użytkownika
Markoni
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Waldii >   03 lip 2014, 12:22

Polecam firmę Technika Okienna. Jestem bardzo zadowolony z ich usług. Korzystałem u nich ze stolarki aluminiowej (drzwi wejściowe i wystawa sklepu). Prace przeprowadzili szybko i starannie. Obyło się bez żadnych poprawek dlatego ich polecam.
Awatar użytkownika
Waldii
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: jareczek2083 >   28 lip 2014, 22:31

Ktoś miał pecha albo specjalnie wpisał negatywne bzdury. Ja jestem zadowolony z usług firmy Technika Okienna. Właśnie planuję kolejne zakupy u nich, bo współpraca z taką porządna firmą nie zdarza się często. Jeszcze raz POLECAM ich wszystkim!
Awatar użytkownika
jareczek2083
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: witek >   15 sie 2014, 9:00

Nie polecam firmy Technika Okienna z Łomianek (zdecydowanie). Powody. Zamawiałem 3 lata temu okna balkonowe. Wszystko poszło sprawnie, ale po miesiącu pojawiło się pęknięcie szyby w rogu okna. Zareklamowałem - na szczęście reklamację uznano. Po roku nieopatrznie zamówiłem kolejne okno (w pokoju) i tu zaczęły się schody. Po montażu, podczas kolejnej jesieni (w zeszłym roku) były silne wiatry - okno przeraźliwie świstało, co było związane z nieszczelnością. Skontaktowałem się z firmą. Obiecali oddzwonić i przysłać ekipę do poprawki. Nie doczekałem się. Po miesiąu ponownie się skontaktowałem. Tym razm poproszono o przysłanie pisemnej reklamacji, do której mieli się ustosunkować. Cisza. Po miesiącu ponowiłem kontakt. Zaręczono mi szybki kontakt, jak tylko ekipa będzie w pobliżu to podjedzie. Cisza. Podczas kolejnego telefonicznego kontaktu już byłem bardziej zdeterminowany. Poprosiłem o nazwisko rozmówcy i poważne potraktowanie sprawy (okazało się, że moja pisemna reklamacja zaginęła). Pan Mirosław Mroczka (takie podał dane) znowu obiecał mi uchylić nieba i przysłać jak najszybciej kogoś do poprawki okna. Kolejna cisza. Po miesiącu znowu zadzwoniłem i zagroziłem, że sam uszczelnię to nieszczesne okno jesli w przeciągu tygodnia nikt nie przyjdzie. Rezultat (może ktoś zgadnie?!) - tak jest! - kolejna cisza. Nie będę ponawiał prób kontaktu - skutecznie zostałem spławiony (bo o to chodziło rozmówcy).
Morał. Chyba nie warto zamawiać usługi w firmie, w której nie poczuwają się do odpowiedzialności za wykonaną usługę.
Awatar użytkownika
witek
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Magdalena >   16 paź 2014, 11:44

Witam ,
Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym firmę Technika Okienna z Łomianek . Właśnie zamontowali u mnie okna z parapetami . Jestem bardzo zadowolona . Okna są bardzo dobrej jakości , ekipa montażowa (pan Krzysztof) zamontowała je dokładnie i szybko . Kontakt dostałam z polecenia i polecam innym ...
Awatar użytkownika
Magdalena
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Zdziwiony Zbigniew >   16 paź 2014, 12:00

Moi drodzy nie wiem czy wiecie , że aby okna były szczelne i nie świstały należy je po prostu wyregulować . Nie jest to jakaś wada okna (nie podlega też gwarancji) . Ja sobie Panie Witku z tym świetnie radzę i myślę , że Pan też powinien ... Trochę zaradności . To śmieszne co Pan pisze . Jeszcze śmieszniejsze są Pana oczekiwania ... Jestem deweloperem , współpracuję z tą firmą od lat i nigdy się nie zawiodłem .
Awatar użytkownika
Zdziwiony Zbigniew
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Pracownik >   20 paź 2014, 12:05

Witam wszystkich :)
Jestem pracownikiem Techniki Okiennej z Łomianek od lat i nie przypominam sobie aby sytuacja opisane przez Pana Witka miała kiedykolwiek miejsce . Miesięcznie obsługujemy około 100 klientów , w przeważającej ilości z polecenie i to jest chyba najlepsza reklama i rekomendacja . Sporadycznie zdarzają nam się reklamacje , ale nigdy nie zostawiliśmy klienta z problemem.
Myślę , że zdesperowanej konkurencji przeszkadza , że mamy dobre opinie w internecie i próbuje coś popsuć , namieszać .
Najgorzej , że w tym portalu każdy nawet bez zalogowania może napisać co chce a z administratorem nie ma kontaktu .

Z tego co wiem , szef zgłosił to do prokuratury więc może coś się zmieni ...

Ja ze swojej strony zapraszam wszystkich - sami się przekonajcie jak staramy się i dbamy o klienta :)
Awatar użytkownika
Pracownik
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Zadowolona >   23 paź 2014, 12:17

Szczerze polecam firmę Technika Okienna z Łomianek wszystkim zainteresowanym wymianą okien .

Niedawno odbył się montaż okien w moim mieszkaniu na ulicy Staffa . Z zamontowanych okien jak i z obsługi jestem bardzo zadowolona . Panowie montażyści solidnie zabezpieczyli mieszkanie na czas montażu , okna zamontowali sprawnie i czysto .
Mam doświadczenie jeśli chodzi o wymianę okien - jest to już trzecia firma , która wymieniała okna u mnie i jak do tej pory najlepsza . Będę ją polecała wszystkim znajomym .

Naprawdę Zadowolona
Awatar użytkownika
Zadowolona
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Teresa z Mokotowa >   14 sty 2015, 11:05

Chciałabym gorąco podziękować firmie Technika Okienna z Łomianek i jej właścicielowi panu Wojciechowi za bezstresową wymianę okien w moim mieszkaniu . Dziękuję , że miał Pan do mnie cierpliwość gdyż z natury jestem człowiekiem czepliwym. Tak mają starsze osoby . Cieszą mnie okna i to , że w końcu jest ciepło w mieszkaniu . Polecam tę firmę wszystkim , a szczególnie tym , którzy tak jak ja mają wiele obaw . Są super i okna i monterzy i cała obsługa .
Awatar użytkownika
Teresa z Mokotowa
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: TxW >   17 sie 2017, 14:45

Super! Szybko, solidnie i na czas. Wszystko zgodnie z umową, brak zaliczek, montaż błyskawiczny - bez uwag co do jakości. Wszystkim polecam !!!
Awatar użytkownika
TxW
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: Roman >   04 kwie 2018, 14:10

Chciałbym podzielić się dobrą opinią o firmie. Jednym słowem warta polecenia. Sprawnie a co dla mnie najważniejsze czysto. Panowie na koniec umyli okna i mopem ( swoim ) pozmywali klatkę. Super - polecam serdecznie.
gwiazdki 4 a nie 5 . Zawsze może być lepiej.
Awatar użytkownika
Roman
 

Re: Technika Okienna Opinie

Postautor: contradzik >   23 paź 2018, 15:22

od pol roku nie moge sie dodzwonic do regulacji okien ktore świszczą gdy tylko troche wieje. dzieci nie są w stanie sie uczyc ani spac w tym pokoju. ten palant-wlasciciel nie odpisuje na smsy ani nie odbiera !!! okna mają 2 lata, a mam ochote je wyj*^@ć i wstawic nowe...
Awatar użytkownika
contradzik
 

Poprzednia

Wróć do Opinie o firmach montażowych

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości