Team Plast Opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Team Plast Opinie

Postautor: Danek154 >   28 paź 2013, 20:49

Zadałem sobie trud zalogowania się tylko po to żeby pochwalić producenta okien u którego kupiłem okna w 2013 roku budując mój dom a to dlatego że przez całą budowę było kilka firm świadczących różne usługi o których pragnę zapomnieć jak najszybciej i kilka które w mojej ocenie zasługują na szczególne uznanie taką firmą jest firma Team Plast ze Stradomi Wierzchniej . Okna które u nich kupiłem są naprawdę super wykonane , a sama firma jest na europejskim poziomie , gdy pierwszy raz byłem w ich salonie firmowym przy fabryce zastanawiałem się czy na pewno nadal jestem w Polsce . Pełen profesjonalizm od początku do końca ,super sprzedawcy którzy nie tylko starają się na siłę sprzedać , ale przede wszystkim doradzić klientowi , dlatego jeśli ktoś z was będzie szukał solidnych okien powinien odwiedzić tą firmę . Gorąco polecam .
Awatar użytkownika
Danek154
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 28 paź 2013, 20:35

Re: Team Plast Opinie

Postautor: andża >   08 lis 2013, 18:44

Ja natomiast zadaję sobie trud żeby napisać, że z całą stanowczością nie polecam tej firmy (a w zasadzie jej właścicieli) jako pracodawców.
Niestety uważają oni, że określanie pracowników mianem "idiotów, którym trzeba walnąć w łeb" (to wypowiedź pani prezes wypowiedziana w obecności wszystkich pracowników) to standard europejski.
Może okna są dobre a ludzie którzy je sprzedają wiedzą, co robią, jednak poziom kultury pracodawcy to kompletne dno. Znam to niestety z autopsji.
Awatar użytkownika
andża
 

Re: Team Plast Opinie

Postautor: sfrustrowany >   30 lis 2013, 10:08

Firma nie zachwyca. Zaufałem handlowcowi przy zakupie m.in. okien, ale jak tylko wpłaciłem zaliczkę "bajka" się skończyła. Obiecany termin realizacji zlecenia opóźnił się prawie o trzy tygodnie i pewnie gdyby nie moje interwencje, krzyki i groźby, do tej pory bym nie miał okien. Następnie okazało się, że pomimo niewywiązania się przez nich z umowy, żądają jeszcze wpłaty 100% zaliczki PRZED instalacją okien! Uwierzycie?! Na szczęście nie zgodziłem się i całe szczęście! Mimo, że okna mają z VEKI i wydałem na nie małą fortunę, to wiadomo, że nawet najlepsze, najdroższe okna można po prostu spieprzyć złym montażem! Tak więc obiecano mi firmowych montażystów, a przyjechała wynajęta firma! Montaż nie dość, że trwał znacznie za długo, był opóźniony o prawie trzy tygodnie, to jeszcze montażyści spóźnili się i dziwili się, że mam o to pretensje! Najlepsze jest to, że musieli montaż poprawiać, bo mój majster nie pozwolił, żeby zostawili taką fuszerkę, jaką chcieli zostawić! (...i tu się chyba wyjaśnia czemu spóźnili się do mnie...)
Wszystkim polecam się zastanowić, czy warto zaoszczędzić paręset złotych (które sam z trudem i w nerwach od nich wyszarpałem) kosztem nerwów, zawalonych terminów i niesmaku, jaki zostaje po takiej "przygodzie".
Według mojej opinii - nie.
Awatar użytkownika
sfrustrowany
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 30 lis 2013, 9:30

Re: Team Plast Opinie

Postautor: karolina >   19 lut 2015, 11:32

witam
Ja i moje 2 siostry zakupiłyśmy w tej firmie okna w 2014 roku, montaż odbył się teraz . Bardzo fachowa obsługa ,nowoczesne rozwiązania -mam przepiękne drzwi przesuwne o rozpiętości 6 m , których nikt inny wcześniej nie chciał mi wykonać. Handlowiec mnie obsługujący monitorował mój postęp umowy ,był w trakcie montażu na budowie , montaż polecił mi na systemie ciepłym illbruk -jestem b. zadowolona. Wszystkie konstrukcjei okna można zobaczyć w ich salonie firmowym przy fabryce, ja odwiedziłam tez salon na braniborskiej we Wrocławiu.
Ocena na 5.polecam KAROLINA
Awatar użytkownika
karolina
 

Re: Team Plast Opinie

Postautor: R0B3RT >   06 lip 2015, 15:56

...
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2015, 15:27 przez R0B3RT, łącznie zmieniany 4 razy
Awatar użytkownika
R0B3RT
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 05 lip 2015, 13:02

Re: Team Plast Opinie

Postautor: Doka >   07 lip 2015, 18:53

Niestety małe firmy są w gorszej pozycji niż producenccy dystrybutorzy. Terminowość kuleje w branży.
Awatar użytkownika
Doka
Bywalec
 
Posty: 33
Rejestracja: 20 lis 2012, 22:29

Re: Team Plast Opinie

Postautor: Krzysztof >   07 lis 2015, 8:36

Zdecydowanie nie polecam firmy. Nie chodzi mi o jakość ale o przygotowanie oferty i obsługę klienta. W moim Przypadku Pan który mierzył wymiary otworów okazał się bez kompetencji i okna które zostały wykonane pomniejszyly światło. W momencie reklamacji przyjechał Pan który przedstawił się jako vice prezes firmy i nie miał zielonego pojęcia o czym mówi. Pomimo tego że nie potrafił wytłumaczyć jakie kryteria powinny być uwzględniane przy pomiarach to na domiar tego okazał się kompletnym idiotą i bur... Jakość okien standardowa (profil veka), szyby produkowane też w innym zakładzie, montaż wykonywany przez podwykonawcę, także firma zajmuje się tylko i wyłącznie pomiarami i dystrybucją gdzie można by oczekiwać że wykażą się profesjonalizmem.
Awatar użytkownika
Krzysztof
 

Team Plast Opinie

Postautor: martuska3010 >   18 kwie 2016, 9:42

Jak dla mnie TAK!!!
Z czystym sumieniem moge polecic firme TEAM PLAST w Stradomi Wierzchniej. Jako jedyna firma podjęła sie wykonania okien o szerokosci od 2 metrow do 5. Na kazde okno otrzymalam gwarancje gdzie inne firmy tej gwarancji dac nie chcialy. Ceny o WIELE!!! nizsze niz u konkurencji. Termin realizacji jaki zostal ustalony w takim terminie został zrealizowany. Montaz przebiegl bardzo sprawnie i szybko bez zadnych niedoróbek itd. Co do Pani ktora kierowala moim zakupem wielkie TAK. Pani Malgosia G. jest odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku doradzi pomoze i robi wszystko by jej klienci dostali tego czego chca i nie czekali dlugo. Znakomity kontakt z klientem "oko w oko" jak i telefoniczny. Z okien jestem BARDZO zadowolona. Skorzystam z uslug tej firmy jeszcze nie raz chociazby przy wyborze drzwi i napewno skorzystam z pomocy Pani Malgosi... Firme polecam z czystym sumieniem...
Awatar użytkownika
martuska3010
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 18 kwie 2016, 9:12

Re: Team Plast Opinie

Postautor: bartek >   30 sie 2016, 13:24

Dla mnie to również profesjonalna firma jak najbardziej. jak wiadomo najłatwiej pisać te złe opinie , dobre ciężko albo jeśli się ma czas ...
w każdym razie moja inwestycja skończona, z okien jestem bardzo zadowolony, naprawdę wysoka jakość i super rozwiązania.
zabudowa basenu wyszła naprawdę piękna, drzwi przesuwne o szerokości 7 m. zaprojektowali mi i wykonali na moje indywidualne zlecenie nietypowy pochwyt do drzwi i same drzwi które wyglądają jakby były wykonane z betonu.przepiękne. polecam p. Ilonę do obsługi.Można fabrykę obejrzeć na you tube. Z całą odpowiedzialnością polecam Bartłomiej W.
Awatar użytkownika
bartek
 


Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości