Stolbud Włoszczowa - opinie

Na tym forum można podzielić się z innymi opinią na temat firm produkujących okna drewniane oraz oferowanych przez nie okien.

Stolbud Włoszczowa - opinie

Postautor: Gość >   23 paź 2014, 11:11

Proszę o opinię o oknach, serwisie gwarancyjnym.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Stolbud Włoszczowa - opinie

Postautor: Błażej >   18 lis 2014, 19:41

Ja mam okna Stolbudu Włoszczowa od ok 7 lat i jestem bardzo zadowolony. Z serwisu nie miałem okazji korzystać :-)
Awatar użytkownika
Błażej
 

Re: Stolbud Włoszczowa - opinie

Postautor: Zbych >   02 gru 2014, 23:08

jakość okien względna, godne uwagi
Awatar użytkownika
Zbych
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 02 gru 2014, 22:53

Re: Stolbud Włoszczowa - opinie

Postautor: robek >   03 gru 2014, 5:42

Ja zbadałem ofertę okien drewnianych dokładnie przed zakupem. Stolbud zdecydowanie w pierwszej trójce, a kupiłem dlatego, że cenowo było najkorzystniej.
Awatar użytkownika
robek
 

Re: Stolbud Włoszczowa - opinie

Postautor: bmor >   08 sty 2020, 8:03

Jak okna drewniane Warszawa to tylko tu https://www.salonstolbud.pl/ - porządne okna i bardzo dobry montaż okien.
Awatar użytkownika
bmor
Początkujący Okniarz
 
Posty: 7
Rejestracja: 13 sie 2018, 7:26

Re: Stolbud Włoszczowa - opinie

Postautor: pancerz.trzeci >   15 sty 2020, 14:26

Jak ostatnio wymieniałem okna w mieszkaniu, to ekipa, którą znalazłem na fixly właśnie te okna proponowali i jestem zadowolony. I okna dobre, i ekipa znaleziona fajna. Pewnie jeszcze do nich będę wracał :)
Awatar użytkownika
pancerz.trzeci
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 15 sty 2020, 14:10


Wróć do Firmy produkujące okna drewniane

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości

cron