Sożal Opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Sożal Opinie

Postautor: angelside >   01 lut 2012, 11:18

Opinie o Soleckiej Fabryce okien Sożal. Producent oferuje okna pcv w niszowym systemie w Polsce - Spectus.
Awatar użytkownika
angelside
Administrator
 
Posty: 91
Rejestracja: 09 sty 2012, 12:23

Re: Sożal Opinie

Postautor: AP! >   26 paź 2012, 6:17

Ze swojej strony pragnąłbym zaprosić Państwa do zapoznania się z nową ofertą Soleckiej Fabryki Okien Sożal.
Awatar użytkownika
AP!
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 26 paź 2012, 6:09
Lokalizacja: Solec Kujawski

Re: Sożal Opinie

Postautor: Grzegorz19701 >   30 lis 2012, 15:00

oferta ciekawa,atrakcyjna,znajdzie na pewno swoich odbiorców.
Awatar użytkownika
Grzegorz19701
Bywalec
 
Posty: 20
Rejestracja: 28 lis 2012, 19:47

Re: Sożal Opinie

Postautor: Technix >   08 sty 2013, 8:10

Oferta rzeczywiście niczego sobie... tyle, że dopiero teraz dowiedziałem się, że taka firma istnieje, więc chyba przydałoby się nieco więcej marketingu ;)
Awatar użytkownika
Technix
Bywalec
 
Posty: 37
Rejestracja: 08 sty 2013, 8:00

Re: Sożal Opinie

Postautor: Wera >   26 mar 2013, 19:36

Czy ktoś może coś więcej? Cholernie interesujące.
Awatar użytkownika
Wera
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: mariano >   04 lis 2013, 8:53

Firma źle traktuje pracowników i jeszcze gorzej swoich klientów. Jak ktoś chce szczegółów to z przyjemnością udzielę.
Awatar użytkownika
mariano
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: Jacek >   02 lis 2015, 11:51

Mam okna z tej firmy. Jestem z nich bardzo zadowolony, również z szybkości montażu. Okna są dobrze wykonane, z materiałów dobrej jakości i to daje się odczuć. Mogę z czystym sumieniem polecić tę firmę.
Awatar użytkownika
Jacek
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: Karol >   03 lis 2015, 14:36

Kupuję okna z Soleckiej Fabryki Okien Sożal od wielu lat. Ufam tylko firmom z wieloletnim doświadczeniem i fachową obsługą, a właśnie taką firmą jest Fabryka Okien Sożal. Współpraca układa się dobrze, nie ma żadnych nieporozumień, a okna są bardzo dobrej jakości.
Awatar użytkownika
Karol
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: Emil >   04 lis 2015, 12:48

Korzystałem z usług tego sklepu i jestem zdowolony. Szybki montaż okien, profesjonalne wykonanie. Polecam
Awatar użytkownika
Emil
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: Irena >   06 lis 2015, 10:27

My z tej firmy mamy energooszczędne okna, QUELTA CROWN. Bardzo fajnie wyciszają mieszkanie, nie słychać dużej części hałasu z zewnątrz. Jak na razie nic złego z oknami się nie dzieję i myślę, że już tak pozostanie, bo według mnie są bardzo dobrze wykonane.
Awatar użytkownika
Irena
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: Sonia >   13 lis 2015, 10:32

Szybki i sprawny montaż oraz produkty wysokiej jakości. Polecam również z powodu terminowości.
Awatar użytkownika
Sonia
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: Arczi >   20 lis 2015, 11:02

Jestem bardzo zadowolony z okien tej firmy. Wybrałem te energooszczędne i to był bardzo dobry wybór. Polecam!
Awatar użytkownika
Arczi
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: Agata >   26 lis 2015, 9:19

Sożal ma dobre okna. Wśród znajomych widzę, że mają coraz więcej zwolenników. Dobra jakość i dobra cena, więc nie ma co się dziwić.
Awatar użytkownika
Agata
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: Robert >   03 gru 2015, 13:08

Zdecydowanie polecam! Świetna jakość i dobra cena.
Awatar użytkownika
Robert
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: Kinga >   07 gru 2015, 13:05

Zdecydowaliśmy się na okna energooszczędne, żeby trochę zmniejszyć wysokość rachunków. Jesteśmy zadowoleni z tego wyboru, bo zdecydowanie widać różnicę w wysokości rachunków. Bardzo polecam.
Awatar użytkownika
Kinga
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: Marcel >   20 kwie 2016, 8:21

Korzystałem z usług i jestem zadowolony, na szczególną pochwałe zasługuje tempo i estetyka pracy. panowie monetzry mili, a ceny i oferta atrakcyjna :)
Awatar użytkownika
Marcel
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: giermmus >   30 maja 2016, 7:31

Ja tez jestem zadowolony, nawet bardzo. Kupiłem energooszczedne Quelta i bardzo dobre rozwiazanie. Obsługa mila, profesjonalna i szybki montaż
Awatar użytkownika
giermmus
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: H&K >   30 maja 2016, 9:34

Wiekszość "zadowolonych"klientów to wpisy właściciela firmy
Nie polecam produktów tej firmy ,miałem nieprzyjemność być jej klientem
przy zamówieniu i pomiarach wszystko pieknie natomiast potem koszmar
okna Spectus 2 st kolor powykrzywiały sie, z szyb zaczał cieknąć klej, telefony z reklamacjami ,maile nic nie pomaogły zostałem olany.Po jakims czasie własciciel firmy pan Jacek przestał odbierac odemnie telefony, dzwonilem z nr swoich znajomych wtedy odbierał i mowił że jest na spotkaniu i oddzwoni ale oczywiscie tego nie robił
podsumowując zapłaciłem za buble , moje reklamacje zostały olane,kontaktu z firma nie ma -zostałem oszukany
Jestem w trakcie rozmów z rzecznikiem praw konsumentów i prawdopodobnie sprawa trafi do sądu
TRZYNAJCIE SIE Z DALEKA OD OSZUKAŃCZEJ FIRMY SOŻAL !!!
Awatar użytkownika
H&K
 

Re: Sożal Opinie

Postautor: xxx >   11 gru 2016, 14:16

Firma DRAMAT taka nazwa pasuje idealnie zbudowana na ludzkiej krwawicy a zniszczona przez właściciela J.P nie polecam ee z resztą ten kołchoz jest zamknięty
Awatar użytkownika
xxx
 


Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości