Salva okna i drzwi

Korzystałeś z usług? Chciałbyś podzielic się opinią o montażystach? Napisz tutaj.

Re: Salva okna i drzwi

Postautor: rulf >   28 gru 2017, 6:41

Jestem z okolic Zielonej Góry, właśnie poszukuję okien na inwestycję budowy domu, ale nie podejmę ryzyka współpracy z tą firma po przeczytanych opiniach. :( Szukam dalej.
Awatar użytkownika
rulf
 

Re: Salva okna i drzwi

Postautor: KlientSalva >   31 gru 2017, 9:06

Witam,

Jeżeli są tutaj umieszczane pochlebne opinie na temat firmy Salva Poznań to tylko chyba przez pracowników. Podpisuje się umowę z handlowcem, a jeżeli są jakieś problemy przy montażu lub kwestia reklamacji to zaczyna się zganianie że masz kontaktować z serwisem (oczywiście telefonu nikt nie odbiera, na e-maile odpowiadają po kilku dniach) i zaczyna się przepychanka aby łaskawie uznali. Okleina na oknach pouszkadzana i porysowana.

Okna po montażu nie można otwierać, bo można nie zamknąć (wciskają kit że standardowo nie robią regulacji po zamontowaniu tylko później przyjeżdżają). Oczywiście dodwiesz się o tym jak będziesz chciał zamknąć okno :)

Nie polecam handlowca Pana Michała!!! typowa spychologia.
Awatar użytkownika
KlientSalva
 

Re: Salva okna i drzwi

Postautor: Wojtek >   03 sty 2018, 19:44

Witam,
Również polecam firmę Salva Lubin. Wszystko odbyło się według ustaleń, bez jakichkolwiek przeszkód. Polecam
Awatar użytkownika
Wojtek
 

Re: Salva okna i drzwi

Postautor: Arm >   15 sty 2018, 7:33

Firma porazka nie polecam .Kompletne dno .Miesiącami trzeba się prosić o reklamację i poprawę spartaczonej pracy .Trzymajcie się jak najdalej od tej firmy.!!!
Awatar użytkownika
Arm
 

Re: Salva okna i drzwi

Postautor: Damian Kowalczyk >   04 lut 2018, 23:09

Witam
Okno spoko montaż tez dobry aczkolwiek na dużą pochwałę zasługuje handlowiec który mnie obsługiwał.
Bardzo duża wiedza i doświadczenie. W porównaniu z innymi salonami przepaść.
Awatar użytkownika
Damian Kowalczyk
 

Re: Salva okna i drzwi

Postautor: Janusz G. >   08 lut 2018, 21:29

Analizując gruntownie ofertę z lokalnego rynku zdecydowałem się na wybór firmy z Lubina.
Byłem zainteresowany dużą bramą garażową, o niestandardowych wymiarach 4,75 m x 2,90 m i zgłosiłem się do firmy Salva w Lubinie.
Pracownik, który przyjechał na pomiar bramy, wykazał się dużą wiedzą fachową i odpowiedział mi na wszystkie nurtujące mnie pytania fachowo i profesjonalnie. Po zapoznaniu się z ofertą, wybrałem dodatkowe rygle do zabezpieczenia przed włamaniem, oraz mocniejszy silnik ze względu na ciężar bramy.
Instalacja bramy przebiegła sprawnie i dość szybko. Bramę zakładałem do domu, który był w stanie surowym zamkniętym, bez wylanych posadzek. Po roku, kiedy położyłem na podłodze w garażu kafle, firma zgodnie z obietnicą dokonała regulacji bramy, zamków i rygli.
Brama pomimo dużych rozmiarów, chodzi cicho i wygląda estetycznie, przy czym cena, była naprawdę konkurencyjna.
O wszystkich terminach dotyczących kolejnych etapów zamówienia, byłem informowany widomościami w formie elektronicznej i telefonicznej.
Oby więcej takich firm na naszym miedziowym rynku. Bez wątpliwości polecam.
Awatar użytkownika
Janusz G.
 

Re: Salva okna i drzwi

Postautor: Opinie >   18 lut 2018, 19:56

Arm pisze:Firma porazka nie polecam .Kompletne dno .Miesiącami trzeba się prosić o reklamację i poprawę spartaczonej pracy .Trzymajcie się jak najdalej od tej firmy.!!!


Dlatego szukają pewnie nowych rynków .Niestety ale takie opinie zmuszają do szukania klientów coraz dalej .
Awatar użytkownika
Opinie
 

Re: Salva okna i drzwi

Postautor: Ola >   23 lut 2018, 17:26

NIE POLECAM.
MOŻE SAM PRODUKT JEST DOBRY, ZA TO MONTAŻ FATALNY. SERWISANCI NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW. MINĄŁ ROK I CAŁY CZAS SĄ PROBLEMY. BARDZO ŻAŁUJĘ DECYZJI!!!
Awatar użytkownika
Ola
 

Re: Salva okna i drzwi

Postautor: mateusz5005 >   29 kwie 2018, 13:06

Serdecznie polecam. Współpraca z Panem Damianem jak i z paniami z biura od samego początku do końca montażu rewelacyjna. Pan Damian profesjonalnie doradzi w doborze okien, rolet, bramy, pobrał wymiary do zamówienia i wszystko jak najbadziej sie zgadzało przy montażu. Nie było problemu z kontaktem, obsługa profesjonalna. Cena dużo bardziej atrakcyjna niż na rynku w Żarach. Montaż trwał 3 dni i brak jakich kolejek problemów (duża ilość okien, rolet i bramy garażowe ). Kierownik odebrał prace bez zarzutu i braku zastrzeżeń. Serdecznie polecam osobiście jesteśmy zadoeoleni i napewno zamówimy jesCze w Salvie drzwi zewnętrzne .
Awatar użytkownika
mateusz5005
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 29 kwie 2018, 12:59

Poprzednia

Wróć do Opinie o firmach montażowych

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości