rolety Kraków

Opinie o firmach produkujących rolety okienne, oraz podzespoły do nich.

rolety Kraków

Postautor: paulkol >   09 lip 2018, 9:59

Jaką firmę robiącą rolety NA ZAMÓWIENIE w Krakowie polecacie? Mam dosyć niewymiarowe okna, nigdzie nie kupię nic gotowego...
Awatar użytkownika
paulkol
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 09 lip 2018, 9:57

Re: rolety Kraków

Postautor: mirek7 >   28 wrz 2018, 13:13

Moja siostra mieszka w Krakowie i poszukuje teraz rolet, ktoś coś?
Awatar użytkownika
mirek7
Ekspert
 
Posty: 55
Rejestracja: 28 wrz 2018, 10:11

Re: rolety Kraków

Postautor: Mariusz profi-tech >   10 maja 2019, 11:05

Zapraszam do kontaktu w sprawie rolet zewnętrznych, jestem bezpośrednim producentem.
Systemy do istniejących już budynków ( adaptacyjne ) oraz do nowo wybudowanych, bez elewacji i ocieplenia ( podtynkowe ).
Dla użytkowników forum oknaopinie.pl uwzględniam dodatkowe rabaty.
tel.: + 48 667 663 732
Darmowy pomiar oraz wycena na terenie Krakowa i okolic.
Awatar użytkownika
Mariusz profi-tech
Początkujący Okniarz
 
Posty: 4
Rejestracja: 10 maja 2019, 9:47

Re: rolety Kraków

Postautor: KajaGodek >   04 cze 2019, 10:42

Jestem z Krakowa, aczkolwiek zdecydowałam się na zamówienie rolet online. Wybrałam rolety dzień i noc, dokładnie te https://www.karnix.pl/mini-rolety-bezinwazyjne.html firmy Kranix, i jestem z nich bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
KajaGodek
 

Re: rolety Kraków

Postautor: rei >   17 sie 2019, 20:12

A czy ktoś z was ma może doświadczenie jakieś z firmą https://rolety.eu/rolety-katowice . Znajomy mi opowiadał, że mają tam różnego rodzaju rolety i w atrakcyjnych też cenach. Ponoć to co je cechuje to niezwykła trwałość oraz znakomita "kondycja" przez długi czas.
Awatar użytkownika
rei
 

Re: rolety Kraków

Postautor: Andrzejek40ss >   26 sie 2019, 11:46

Jeżeli chodzi o Kraków lub Katowice, to ja jak najbardziej mogę polecić ofertę regionalną tutaj:
https://wystroj-okien.pl/rolety-rzymskie-katowice
i tutaj: https://wystroj-okien.pl/Rolety-rzymskie-Krakow
wszystko fajnie i szczegółowo opisane. Dla mnie dopasowanie się do klienta indywidualnego, a co za tym idzie - regionalnego - to jedna z najważniejszych cech takich sklepów.
Awatar użytkownika
Andrzejek40ss
 

Re: rolety Kraków

Postautor: dezyn >   25 lut 2020, 14:42

Polecam gorąco firmę Tanie Rolety z Łodzi (pracują w całym kraju):

https://tanie-rolety.pl/rolety-lodz/
Awatar użytkownika
dezyn
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 25 lut 2020, 14:38
Lokalizacja: Łódź

Re: rolety Kraków

Postautor: Kajtek66 >   22 mar 2020, 16:21

Ja polecam tą firmę z roletami https://www.zapmeta.com.pl/
Awatar użytkownika
Kajtek66
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 22 mar 2020, 15:17


Wróć do Rolety okienne opinie

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość