Rehau Geneo opinie

Opinie o systemie profili okiennych niemieckiego producenta Rehau.

Rehau Geneo opinie

Postautor: angelside >   14 sty 2012, 19:20

Proszę o opinie na temat systemu energoszczędnego Rehau Geneo.
Awatar użytkownika
angelside
Administrator
 
Posty: 91
Rejestracja: 09 sty 2012, 12:23

Re: Rehau Geneo opinie

Postautor: myarka >   28 lis 2012, 12:29

Awatar użytkownika
myarka
Bywalec
 
Posty: 40
Rejestracja: 26 lis 2012, 10:46

Re: Rehau Geneo opinie

Postautor: mlynarski >   28 kwie 2013, 16:27

Polecam. Realnie spadły rachunki za ogrzewanie obowiązkowo z ciepłym montarzem. Ja mam akurat z peteckiego ale jakość innych producentów jest podobna.
Awatar użytkownika
mlynarski
 

Re: Rehau Geneo opinie

Postautor: Rafał >   22 lip 2013, 11:42

mlynarski pisze:Polecam. Realnie spadły rachunki za ogrzewanie obowiązkowo z ciepłym montarzem. Ja mam akurat z peteckiego ale jakość innych producentów jest podobna.

Hej

Mam pytanie odnośnie tych okien z Peteckiego , jak sie sprawują i jak z mntażem? Też nad nimi się zastanawiam

POzdrawiam,
Awatar użytkownika
Rafał
 

Re: Rehau Geneo opinie

Postautor: JanN >   31 sie 2014, 14:31

Rafał pisze:
mlynarski pisze:Polecam. Realnie spadły rachunki za ogrzewanie obowiązkowo z ciepłym montarzem. Ja mam akurat z peteckiego ale jakość innych producentów jest podobna.

Hej

Mam pytanie odnośnie tych okien z Peteckiego , jak sie sprawują i jak z mntażem? Też nad nimi się zastanawiam

POzdrawiam,


Kupując okna na Rehau Geneo w firmie Petecki masz najlepszy profil na rynku i najlepszą firmę więc lepiej wybrać nie możesz.
Awatar użytkownika
JanN
 

Re: Rehau Geneo opinie

Postautor: RobertZzo >   14 lip 2016, 12:43

Cudo. Sporo kasiory dałem, ale na prawdę polecam. Płacę mniej za ogrzewanie, nic mi się nie sypie. Zakupiłem geneo od Eurocolor, polecam każdemu, montaż dobry. Teraz w Poznaniu Eurocolor otworzyło nowy salon, na FB odnalazłem info o konkursie na 1000 pln: https://www.facebook.com/eurocoloroknaidrzwi/?fref=ts

Polecam!
Awatar użytkownika
RobertZzo
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 14 lip 2016, 12:29

Re: Rehau Geneo opinie

Postautor: MONTAŻYSTA >   24 paź 2016, 16:43

DRAMAT - WYGINAJĄ SIĘ JAK Z PLASTELINY
MONTAŻ - KOMEDIA / KOTWY PRZYKRĘCASZ DO RAMY PLASTIKOWEJ
ZERO WZMOCNIEŃ

WSZYSTKO SUPER NA OBRAZKU ALE NIE W PRAKTYCE
Awatar użytkownika
MONTAŻYSTA
 

Re: Rehau Geneo opinie

Postautor: faberas >   19 sty 2017, 20:07

Te akurat bym odradzał
Awatar użytkownika
faberas
Początkujący Okniarz
 
Posty: 6
Rejestracja: 19 sty 2017, 20:05

Re: Rehau Geneo opinie

Postautor: krde >   10 mar 2017, 10:12

Rehau Geneo + ciepły montaż = realnie pomniejszone rachunki za ogrzewanie
co lepsze cisniemy na maksa Geneo do niemiec, niemcy oszaleli na ich punkcie
po okna rehau geneo zaprasza do siebie
http://www.asradon.pl
Awatar użytkownika
krde
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 10 mar 2017, 10:06

Re: Rehau Geneo opinie

Postautor: Magda >   26 maja 2017, 13:25

Pracuję w firmie produkującej okna, więc moja wypowiedź może być subiektywna:) niemniej jednak mam u siebie w domu Geneo od 5 lat i jestem bardzo zadowolona. Okna były wstawiane do nowego domu, więc ciężko mi porównać rachunki za ogrzewanie, ale relatywnie do osób, z którymi o tym rozmawiałam, to mamy rachunki bardzo niskie. Te okna mają bardzo dobre parametry izolacyjne. No i nawet przy silnych mrozach dzieciaki siedzą przy drzwiach tarasowych, nie czuć żadnego chłodu i szyba w dotyku ma normalną temperaturę (nie jest nieprzyjemnie zimna). Okna po montażu są bez zarzutu, ale fakt, montaż jest trudniejszy - ekipa montażowa musi być dobrze wyszkolona. Aktualnie w ofercie są również okna Synego, o naprawdę bardzo dobrych parametrach izolacyjnych (porównywalnych) ale już ze wzmocnieniami. Okna kupowałam oczywiście w firmie, w której pracuję, czyli Constans sp. z o.o (woj. lubuskie), strona www.constans.pl. Szczerze polecam i zapraszam:)
Awatar użytkownika
Magda
 


Wróć do Rehau opinie

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości

cron