Aluplast Ideal 8000 opinie

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Aluplast Ideal 8000 opinie

Re: Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: benia » 28 paź 2014, 11:03

ja jestem zadowolona z aluplastu

Re: Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: Marol » 22 paź 2014, 9:17

Ja kupiłem i jestem zadowolony, szybka, rzetelna obsługa przy dość niskiej cenie. Dlatego mogę polecić w każdym calu

Re: Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: wamit » 04 paź 2014, 12:53

Nie będę ukrywał tego, że mnie przekonała cena. Nie ma co dużo mówić. Okazały się najtańszą opcją okien energooszczędnych, a doradzili mi je w http://euro-windows.pl/. Jestem zadowolony z tego wyboru. Myślę, że za wiele się nie różnią od tych droższych opcji.

Re: Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: oknotest.pl » 09 cze 2014, 20:43

Maciej pisze: Najlepiej ze wszystkich okien przechodzi mi próby szczelności metodą podciśnieniową.


Próby szczelności metodą podciśnieniową? Jakie próby ma Pan na myśli? N50, czy przepuszczalność powietrza?

Re: Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: Kott » 08 cze 2014, 18:24

Panie Maćku test szczelności nie zależy tylko od profilu.

Ma na niego wpływ wiele czynników m.in. Profil, okucie, jak okno zostało wykonane (okute, zgrzane itp.).
W takim razie całkiem możliwe, że producent tego okna na profilu Aluplast wykonuje je lepiej niż ten co produkuje Na Vece i Brugmanie (z ciekawości czy to nie pewien producent na P ? ;) )p

Sam profil to jedynie składowa całego okna.

Z wyrazami szacunku.

Re: Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: Maciej » 05 cze 2014, 19:03

Witam wszystkich .
Handluję oknami od lat i mam w ofercie te okna obok veki , schuco i brugmanna.
Produkt godny polecenia. Cenowo zbliżony do konkurencji. Najlepiej ze wszystkich okien przechodzi mi próby szczelności metodą podciśnieniową.
Może zbieg okoliczności ... a może nie ?
Z wyrazami szacunku

Re: Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: Doka » 28 lis 2012, 16:23

ja już wypowiadałem się w temacie aluplastu 4k, ale temat właściwie do podjęcia na systemie 8k, jakie są największe możliwe rozmiary ?

Re: Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: zuzanna » 20 lis 2012, 17:23

Witam!

Czy macie gdzieś zdjęcia tych okien? Interesuje mnie jak wyglądają z zewnątrz jak i od środka. W salonie mieli tylko narożnik, a to trochę mało, żeby zdecydować...

Pozdrawiam

Re: Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: waldi » 04 lis 2012, 21:19

Bardzo dobry system. porównywałbym go z Veką Alphaline(róznica tylko w klinie docieplajacym, ale parametry takie same) Spokojnie można kupować te okna. 3 uszczelna poprawia szczelność okna czego akurat nie widać na parametrach i co często klienci pomijają przy porównywaniu ofert.


Pozdrawiam

Re: Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: Maja » 07 lut 2012, 13:21

tez za, dobra jakos wykonania, teraz jak jest tak zimno nic nie wieje okna szczelne ciepłe

Re: Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: ANIA » 03 lut 2012, 19:32

cena cena i jeszcze raz cena.. po analizie najtansza opcia okien energooszczędnych , kupiłam i jestem za

Re: Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: Roland » 02 lut 2012, 14:34

Zakupiłem te okna do swojego domu i narazie nie narzekam:

-posiadają potrójne uszczelnienie - fajna sprawa zwłaszcza zimą :)

-6 komór i zwiększona szerokość - jw :)

-Potrójna szyba - ogólnie bajer :)

Ogólnie porównywaliśmy go z schuco si80 (czy jakos tak) ale parametry miał te same a cena ok 3tys zł lepsza i co najważniejsze narazie nie ma z nimi jakis problemów. Myśle ze to dobra alternatywa dla dobrych systemów, dla tych którzy chcą mieć bardzo dobrej klasy okno nie płacąc przy tym nie wiadomo ile.

Aluplast Ideal 8000 opinie

Post autor: angelside » 09 sty 2012, 13:53

Opinie na temat 6cio komorowego systemu z potrójną uszczelką.

Na górę