Stollar opinie

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Stollar opinie

Re: Stollar opinie

Post autor: gosc » 23 lut 2018, 22:41

zadowolony klient pisze:Widzę, że dużo konkurencji STOLLARA sie wypowiada :D hehe zabawnie czyta się tych negatywów. Otóż w Niemczech wszyscy klienci zadowoleni! Zero reklamacji :) Cena niska - jakość wysoka :) polecam


Żenada. Kim dla ciebie są Niemcy ? To naród który kupuje to co tanie bo tak zdziadzieli przy swoich rządach .Co chcesz zasugerować ? Że Niemcy są jakimś autorytetem ? Może dla ciebie ale nie dla Polaka .Pseudo niemiecka jakość to dzisiaj mit i zwykły szajs .Napisz to po arabsku może dotrze to do większej ilości tzw Niemców :)

Re: Stollar opinie

Post autor: Coś tam coś tam » 23 lut 2018, 22:29

:D :D :D :D
Pojęcia nie macie o czym piszecie...

Re: Stollar opinie

Post autor: zadowolony klient » 03 lip 2015, 11:25

Widzę, że dużo konkurencji STOLLARA sie wypowiada :D hehe zabawnie czyta się tych negatywów. Otóż w Niemczech wszyscy klienci zadowoleni! Zero reklamacji :) Cena niska - jakość wysoka :) polecam

Re: Stollar opinie

Post autor: niezadowolony klient » 04 lis 2014, 12:10

ta firma jest do dupy, szefowie beznadziejni, współpraca okropna. Przed zakupem owszem nie ma problemu, ale potem wielkie. Wcale okna i drzwi nie są solidnie wykonane, trzeba często wzywać do poprawy. A zanim przyjadą to czas ucieka, a z okien wieje. Serwis przyjeżdża po długim czasie, wydaje im się ze poprawili, a usterka nadal jest i znowu trzeba ich wzywać. Serwisanci jakby z kosmosu nie umieją odpowiedzieć na zadawane pytania. A dla szefów oczywiście zwlekanie na rękę, bo gwarancja się skończy szybciej. Nigdy bym nic u nich nie zamówił gdybym wiedział jakie są później problemy. Nie słyszałem od nikogo żeby nowe produkty były tak wadliwe, ale w stollarze owszem DNO. są okropni

Re: Stollar opinie

Post autor: WojtekRode » 18 maja 2014, 18:58

Solidne i nic więcej. Aż tak negatywnych doświadczeń to nie mam.

Re: Stollar opinie

Post autor: michcik » 16 maja 2014, 10:00

Okna Stollar z Suwałk- mogę wystawić tylko negatywną opinię. Więc okna mają cztery lata montowane w domu(PCV), już chyba wszystkie nadają się do wymiany(odkształciły się i ramy są krzywe. Państwo z firmy stollar przysłali pracownika, który po gwarancji wyregulował okna za 600 zł., lecz i to nic nie dało. Osobiście odradzam szkoda pieniędzy na takie dziadostwo.

Re: Stollar opinie

Post autor: Gość » 17 sie 2013, 4:19

Również mam bardzo nieprzyjemne doświadczenia ze Stollarem i nie polecam tej firmy

Re: Stollar opinie

Post autor: anka11 » 27 mar 2013, 9:45

Ja mam tylko nieprzyjemne uczucia ze stollarem, mam od nich dużo okien i bardzo żałuję, nigdy więcej nic u nich nie zamówię, zawodzą na każdym etapie. Przy składaniu zamówienia (wtedy powinnam była się wycofać), montaż i reklamacje.

Re: Stollar opinie

Post autor: Technix » 08 sty 2013, 9:26

Dzięki wielkie za tak obszerny opis problemu. Ja już też chyba podziękuję za tę firmę.

Re: Stollar opinie

Post autor: widewiev » 28 lis 2012, 23:22

serdecznie dziękuję za informacje. Sollar zostaje skreślony z listy ;]

Re: Stollar opinie

Post autor: LolaManola » 26 cze 2012, 15:09

Na temat firmy Stollar z siedzibą w Suwałkach mam bardzo nieprzyjemne doświadczenia.
W lutym tego roku, zamówiliśmy okna, drzwi, parapety i pasujace do kompletu podwójne drzwi automatyczne do garażu.

Kłopoty zaczeły sie praktycznie od marca.
Zostałam poinformowana, ze drzwi po pomalowaniu na kolor mahoniowy wyszly w kolorze pomaranczowym, bo jak okazalo sie, kolor ten na sosnie tak moze wygladac...
Prosili o cierpliwosc, wiec czekalam.
W koncu ustalono termin montarzu wszystkich elemntow, poza parapetami, na 11 maj 2012. Okna owszem podobly mi sie ale drzwi!!!
Na drzwiach przebijala pomaranczowa farba, powiedzialam ze bede reklamowac. I co sie okazalo? By reklamowac, trzeba zaplacic za cale zamowienie. Zaplacilam za calosc.
15 maja napisalam reklamacje, po paru dniach ktos przyjechal i wymontowal drzwi. Powiedziano mi, ze na usuniecie "usterki" maja 6 tygodni.
I od tego czasu zaczal sie doslowny cyrk na kolkach...
Dzwnilam, jezdzilam prawie co tydzien z pytaniem, gdzie moje drzwi.
Budowa stoi nie zabezpieczona. W srodku kable warte nascie tysiecy, materialy do docieplenia warte koejne nascie tysiecy. Robotnicy nic nie moga zrobic, bo boja sie, ze ktos moze zniszczyc to co juz zrobione. Wynajelisny kogos do pilnowania. Koszty rosna, budowa stoi a ja by wejsc do domu, musze wczolgiwac sie jak pies do budy! KOSZMAR
A Stollar jakby nigdy nic....
Szefowa kolejny raz, podczas tego miesiaca za granica. Drzwi nadal nie ma.
14 czerwca mialy byc drzwi zamontowane, kierownik Stollaru dzwoni do mnie bym kolejny raz pojechala do firmy.
Prosze Panstwa, to co zobaczylam odebralo mi mowe. Dzwi nowe zrobione, ale to jak one wygladaly!?
Wygladaly jeszcze gorzej niz poprzednie, byly bardzo niestarannie wykonane, widoczne byly pociagniecia pedzla a brzegi nawet nie byly przetarte papierem sciernym. Wykrzyczalam do nich, ze powinni wstydzic sie dzwonic do mnie i pokazywac takie drzwi. Spytalam kierownika, czy on za drzwi za ktore zaplacil 6150 zł chcialby by tak wygladaly? Powiedzial ze nie chcial by

Tego wlasnie dnia minal miesiac od mojej pisemnej reklamacji...
Drzwi nadal nie ma
Stollar obiecal wstawic dzrzwi w piatek 22 czerwca
Dzrzwi nadal nie ma
Bylam u rzecznika praw konsumenta, obiecala ona napisac do Stollaru. Poradzila co mam zrobic, poradzila skierowac pismo do Stollaru z żadaniem zaplaty za niewykonanie uslugi, podliczajac wszystkie inne koszty. A jesli to nie przyniesie skutku, skierowac sprawe do Sadu.
Dzis jest 26 czerwca Drzwi nadal nie ma

Po moich doswiadczeniach ze Stollarem, odradzam serdecznie ta firme

Re: Stollar opinie

Post autor: Mirek » 03 lut 2012, 19:11

tez polecam

Re: Stollar opinie

Post autor: Rudy_monter » 01 lut 2012, 17:21

Kilka okien miałem okazje wstawić - w zasadzie bez zastrzeżeń.

Re: Stollar opinie

Post autor: Bartki » 28 sty 2012, 13:43

Bardzo dobre okna, napewno ten kto kupi się nie zawiedzie, o ile stać go na okna drewniane :)

Stollar opinie

Post autor: angelside » 25 sty 2012, 12:08

Opinie o firmie stollar z suwałk produkującej także okna PCV. Proszę o opinie.

Na górę