Urzędowski Opinie

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Urzędowski Opinie

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: Egorn » 07 mar 2018, 22:17

Może byc i tak :) Co kto lubi. Okna PVC też są ok, ale ja np. wiem,że są osoby, które są fanami okien drewnianych i raczej będa takich też szukać. No i oczywiście wówczas muszą się liczyć z koniecznością ich pielęgnacji.

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: gosc » 07 mar 2018, 19:52

Ja pracuję i niemam czasu na pielęgnację .Olewam malowanie, konserwację i inne zabiegi mające na celu ratowanie okna aby posłużyło jeszcze jeden rok dłużej. Kupuję pcv z długą gwarancją od markowego dostawcy . Nawet najdroższe okna pcv , o najlepszych parametrach z dużo dłuższą gwarancją so i tak tańsze o 30% od najtańszych drewnianych wątpliwej jakości .To już koniec ery okien drewnianych - no może jeszcze renowacja obiektów zabytkowych .

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: Yana283 » 07 mar 2018, 18:52

Dokładnie tak, równiez jestem podobnego zdania :) Zwlaszcza wazna jest pielęgnacja okien drewnianych, jak wiadomo drewno jest podatne na różne warunki atmosferyczne. Warto więc poczytać, zasięgnąc opinii o tym jak najlepiej takie okna pielęgnować.

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: Anna_Maj89 » 19 lut 2018, 20:37

Nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii i odnoszę wrażenie, że część jest nieco podkoloryzowanych... Są dwie strony medalu i warto wziąć pod uwagę, ze często gęsto usterka okna może sie wiązać z brakiem jego odpowiedniej konserwacji przez użytkowników... O okna, jak i o wszystko inne, trzeba też dbać jeśli chcemy, aby służyły nam przez długie lata.

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: Marekkkk » 13 gru 2017, 20:09

Co to już aż taka bida zajrzała do tej firmy aby się reklamować za darmo na darmowych forach ?
Ale obciach. To reklama na poziomie deystrybutora okien garażowych jakich pełno w necie .A czy ta marka czasem nie należy do człowieka z ARP ? Jak tak czy zaliczki trzeba wpłacać na konto w RPA?

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: Erzecznik Urzedowski » 13 gru 2017, 11:08

Szanowni Państwo,

Marki na całym świecie zmieniają właścicieli, żyją, ewoluują. My jesteśmy dumni, że jako firmie BMK Europe S.A udało nam się stworzyć nowy rozdział w historii marki Urzędowski, obecnej na rynku od 28 lat.

Pozostawiliśmy to, co cenne i wartościowe, zmieniliśmy to, co wymagało poprawy, usprawnienia. Zmiana marki nie miała miejsca – zmienił się tylko jej właściciel. Co najważniejsze - zostali z nami pracownicy fabryki, wspaniały zespół specjalistów, których wieloletnie doświadczenie i pasja gwarantują niezmiennie wysoką jakość, z jaką utożsamiane są produkty marki Urzędowski. Wiceprezes Zarządu BMK Europe S.A, pełniący jednocześnie funkcję Dyrektora Produkcji również jest związany z marką od ponad 15 lat, przez cały czas uczestnicząc w zarządzaniu procesem produkcji.

Została z nami cała sieć sprzedaży, systematycznie dołączają do niej kolejne salony z całego kraju. Sprzedaż naszych produktów rośnie ponad 50% rocznie. Realizujemy dostawy nie tylko do domów jednorodzinnych, ale także do budynków apartamentowych we Wrocławiu, Warszawie, Gdańsku, czy Zabrzu.

Aktywnie pozyskujemy nowych klientów w Niemczech, Austrii, Francji, Szwecji, Szwajcarii oraz Wielkiej Brytanii. Nasze produkty trafiły także do Norwegii, Rumunii, Rosji, Ukrainy, Czech. Wychodzimy również poza granice Unii Europejskiej, do takich krajów jak USA czy Azerbejdżan. W 2016 r. otworzyliśmy salon sprzedaży w Republice Południowej Afryki.

Nasze produkty są nagradzane, już w 2015 roku otrzymaliśmy otrzymaliśmy tytuł Laureata i Brązowe Godło w konkursie Najwyższa Jakość Quality International 2015 w kategorii QI Product. Nagroda przyznana marce ma być potwierdzeniem najwyższej jakości produktów, które oferuje. To dla nas ogromna satysfakcja, ale również zobowiązanie na kolejne lata. Miarą sukcesu marki Urzędowski jest dla nas przede wszystkim uznanie naszych Klientów i Partnerów Handlowych.

Pozdrawiamy serdecznie.

Zespół e-rzecznik Urzędowski
e-rzecznik@urzedowski.pl

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: Beneko102 » 16 kwie 2016, 20:23

gosc pisze:
Erzecznik Urzedowski pisze:
ManiekO. pisze:A jak już jest e-rzecznik to się spytam .
Co ma wspólnego obecna firma Urzędowski z jej założycielem czyli Panem Januszem Urzędowskim ?


Szanowny Panie
pragniemy wyjaśnić, że marka Urzędowski została przejęta przez firmę BMK Europe SA na początku 2015 roku i nie ma nic wspólnego z Panem Januszem Urzędowskim. Jesteśmy dumni, że obecnie jesteśmy właścicielem marki z 25-letnią tradycją na rynku. Zapewniamy naszym Klientom produkty najwyższej jakości. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony http://urzedowski.pl/ i zapoznania się z naszą ofertą

Pozdrawiamy serdecznie.
Zespół e-rzecznik Urzędowski
e-rzecznik@urzedowski.pl

To tak nieciekawie się nazywacie URZĘDOWSKI bez Urzędowskiego .
To mi przypomina nazwisko PSIKUTA bez S .
Jak nie macie nic wspólnego to uczciwiej by było nazywać się BMK Ziębice Okna i drzwi drewniane bo to J.Urzędowski miał 25-letnie doświadczenie a nie wy .
Mimo wszystko Powodzenia

Tak było :)

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: gosc » 22 paź 2015, 18:19

Erzecznik Urzedowski pisze:
ManiekO. pisze:A jak już jest e-rzecznik to się spytam .
Co ma wspólnego obecna firma Urzędowski z jej założycielem czyli Panem Januszem Urzędowskim ?


Szanowny Panie
pragniemy wyjaśnić, że marka Urzędowski została przejęta przez firmę BMK Europe SA na początku 2015 roku i nie ma nic wspólnego z Panem Januszem Urzędowskim. Jesteśmy dumni, że obecnie jesteśmy właścicielem marki z 25-letnią tradycją na rynku. Zapewniamy naszym Klientom produkty najwyższej jakości. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony http://urzedowski.pl/ i zapoznania się z naszą ofertą

Pozdrawiamy serdecznie.
Zespół e-rzecznik Urzędowski
e-rzecznik@urzedowski.pl

To tak nieciekawie się nazywacie URZĘDOWSKI bez Urzędowskiego .
To mi przypomina nazwisko PSIKUTA bez S .
Jak nie macie nic wspólnego to uczciwiej by było nazywać się BMK Ziębice Okna i drzwi drewniane bo to J.Urzędowski miał 25-letnie doświadczenie a nie wy .
Mimo wszystko Powodzenia

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: Erzecznik Urzedowski » 22 paź 2015, 9:50

ManiekO. pisze:A jak już jest e-rzecznik to się spytam .
Co ma wspólnego obecna firma Urzędowski z jej założycielem czyli Panem Januszem Urzędowskim ?


Szanowny Panie
pragniemy wyjaśnić, że marka Urzędowski została przejęta przez firmę BMK Europe SA na początku 2015 roku i nie ma nic wspólnego z Panem Januszem Urzędowskim. Jesteśmy dumni, że obecnie jesteśmy właścicielem marki z 25-letnią tradycją na rynku. Zapewniamy naszym Klientom produkty najwyższej jakości. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony http://urzedowski.pl/ i zapoznania się z naszą ofertą

Pozdrawiamy serdecznie.
Zespół e-rzecznik Urzędowski
e-rzecznik@urzedowski.pl

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: ManiekO. » 16 paź 2015, 17:21

A jak już jest e-rzecznik to się spytam .
Co ma wspólnego obecna firma Urzędowski z jej założycielem czyli Panem Januszem Urzędowskim ?

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: ManiekO. » 16 paź 2015, 17:14

Erzecznik Urzedowski pisze:Witamy, od dziś (data) marka Urzędowski uruchamia stanowisko e-rzecznika, który będzie odpowiedzialny za kontakt z Klientami w Internecie. Chcemy na bieżąco kontaktować się z Państwem oraz służyć informacjami pochodzącymi wprost z firmy. Dzięki temu będą Państwo mogli szybko i sprawnie uzyskać prawdziwe informacje,
a wszelkie Państwa uwagi i sugestie zamieszczone na forum weźmiemy pod uwagę. Zachęcamy do korzystania z oferty okien!
Pozdrawiamy!
Zespół E-rzecznik Urzędowski, e-rzecznik@urzedowski.pl


Ja osobiście myślę ,że okna drewniane już mało kogo interesują . Ich udział w rynku jest minimalny ( poniżej 10%) więc szkoda pary .Okna drewniane w najlepszym wypadku mogę stanowić jedynie uzupełnienie oferty dealera z bogatym wyborem energooszczędnych okien pcv, bram garażowych, drzwi aluminiowych i ogrodów zimowych, rolet itp.

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: Erzecznik Urzedowski » 16 paź 2015, 13:08

Witamy, od dziś (data) marka Urzędowski uruchamia stanowisko e-rzecznika, który będzie odpowiedzialny za kontakt z Klientami w Internecie. Chcemy na bieżąco kontaktować się z Państwem oraz służyć informacjami pochodzącymi wprost z firmy. Dzięki temu będą Państwo mogli szybko i sprawnie uzyskać prawdziwe informacje,
a wszelkie Państwa uwagi i sugestie zamieszczone na forum weźmiemy pod uwagę. Zachęcamy do korzystania z oferty okien!
Pozdrawiamy!
Zespół E-rzecznik Urzędowski, e-rzecznik@urzedowski.pl

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: PS SP » 30 lis 2014, 17:19

Mam okna drewniane starego Urzędowskiego i nowego.
Do starych nie mam zastrzeżeń, od 10 lat nic się z oknem nie dzieje.
Ale nowe okna z serii Optimum sosnowe odradzam, w ogóle tą firmę odradzam.
Ona są delikatne, po kilku miesiącach zaczęły pojawiać się odpryski, zaczęła wychodzić żywica z ramiaków.
Silikon najsłabszej jakości, odrywa się pod ścierką.
Reklamacja to droga przez mękę, serwisant jedno naprawia drugie przy okazji niszczy. amatorka na szybkiego.
Sprawa reklamacji ciągnie się miesiącami i końca nie widać. Totalna olewka.

Odradziłem już kilku sąsiadom tą firmę i myślę że więcej u mnie w okolicy nie zarobią, a mogliby gdyby chociaż reklamacja była załatwiona na czas.
No ale widać jaki Manager taki zysk.

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: mik » 12 paź 2014, 12:55

UNIKAĆ JAK OGNIA!!!!
Okna, jedno po drugim się sypią. Drewno się rozsycha, lakier i uszczelki odpadają. Już nie mówiąc, że ciężko chodzą klamki.
Serwis - MASAKRA!!! - zero reakcji od kilku miesięcy. Sprawa idzie do sądu.

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: Maciej Kossakowski » 17 wrz 2014, 17:32

Mam stolarkę Urzędowski od 13 lat. Wtedy nie było takiego wyboru okien jak dziś, a Urzędowski kusił nowymi technologiami i mahoniem.
Kto lubi miękkie drewno, coroczne poprawki powłoki lakierniczej, regulacje okuć dwa razy do roku to polecam. Ja drugi raz bym nie kupił.
Obok domu mam jako oddzielny budynek garaż. Zamontowałem tam zwykłe pvc oklejone na złoty dąb. I z tymi oknami po 10 latach się nic nie dzieje.
A w domu będę powoli wymieniał jak za parę lat zaczną się zupełnie sypać.

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: Rysiek » 28 lut 2014, 20:10

Co by o tej firmie nie pisać to raczej ludzie mają już gdzieś .Znaczenie tej firmy jest delikatnie mówiąc kosmetyczne na rynku stolarki .Ile osób zatrudniają ? Ile produkują? Jakie obroty generują ? O zysku rocznym nie wspomnę .

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: karol82 » 25 lut 2014, 19:29

Nie rozumiem tutaj tych dywagacji na temat certyfikatów. Gdyby okna nie spełniały podstawowych norm to by nie były dopuszczone do sprzedaży. Poza tym nie wiem kto puścił plote o upadłości firmy - na ich stronie nie ma takich info.

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: Czytelnik » 24 lis 2013, 10:50

Dzisiaj wszedłem na tą stronę ponieważ urwała mi się klamka i szukałem instrukcji czy też rysunku od systemu zamykania okna balkonowego. Ale to moja wina ponieważ nic przy systemie zamykania nie robiłem nawet nie przedmuchałem powietrzem 8 lat temu jak by stolarka były zamontowana i robione były gładzie gipsowe a więc pyłu było od groma. A jak zamknięcie już nie chodziło prawidłowo tez nic nie zrobiłem aż dzisiaj sam urwałem klamkę - system sprytny poprawnie przeliczony pękł element jak widać przewidziany do takiego postępowania a nie uszkodziło się coś istotnego.. Cała stolarka , okna drzwi balkonowe , drzwi wejściowe w tym 3 częściowe drzwi balkonowe o szerokości ponad 3 metry czekały na montaż około 3 -4 lat. Mam wersję nie do malowania. Stolarka drewniana - mahoń. Nic się nie zmieniło wymiaru, kształtu, czy też barwy. Smutne że doszliśmy do etapu, że już nie można wierzyć wpisom na forum ale jak widać chcemy żeby nas robiono w konia i nabijano w butelkę, tak ja to robią bezkarnie firmy ubezpieczeniowe ( pierwszy kosztorys 1/5 do 1/10 sumy w Sądzie wartości pomimo że prawnie to rzeczoznawca odpowiada karnie za to co pisze itp), firmy telekomunikacyjne gdzie kary ponosi tylko odbiorca natomiast firma może wspaniałomyślnie nie policzyć za część dni gdzie nie było świadczonej usługi itp.

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: yogi » 06 wrz 2013, 11:57

konkurencja niech zacznie produkowac okna na takim poziomie jak Janusz Urzedowski a nie od 20 lat piszą bzdury bo nie potrafią nic innego! Pozdrawiam konkurencję!!!!

Re: Urzędowski Opinie

Post autor: gosc » 04 wrz 2013, 21:08

Fajnie ,że sobie dzisiaj o 7 .41 rano przypomniałeś co kupiłeś 11 lat temu i że akurat są to okna tej firmy i postanowiłeś po tych latach napisać list pochwalny .Jakie jeszcze produkty zarekomendujesz co kupiłeś 11 lat temu ? A może jaki masz w tym interes ?

Głupszego wpisu dawno nie widziałem ,ale biorąc pod uwagę poziom intelektualny niektórych jednostek to wszystko jest możliwe .
Pewnie teraz w tej firmie lub u konkretnego sprzedawcy pojawi się kolejka na te okna ;)

Jestem pewien ,że wszyscy producenci okien na Świecie mogą pomarzyć tylko o tak zachwyconych Klientach jak ty co po 11 latach z rana piszą listy pochwalne :)To jest wręcz wzór przeszczęśliwego ,zadowolonego po latach Klienta .
A tak z ciekawości to , skoro jesteś przez 11 lat zadowolony z tego produktu i nadal się nim interesujesz po zakupie i musisz rano o 7.41 napisać jaki to jesteś szczęśliwy , bo Ci to sen z oczu spędza ,że spać nie możesz to zapewne wiesz jakie są terminy realizacji oficjalne i te realne ? Jestem bardzo Ciekawy czy coś przez 11 lat się zmieniło ?

Na górę

cron