okna drewniane Drutex

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: okna drewniane Drutex

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: marysiu » 28 maja 2018, 16:42

W przypadku okien drewnianych kupowanie oszczędnościowych produktów jest szczególnie niewskazane.

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: przeciąg w domu » 05 lut 2018, 8:10

nie polecam, wymieniłem ze starych wypaczonych okien na Drutex drwniane-sosna softline 68 z pakietem 3 szybowym... masakra!

mieszkanie zniszczone, domownicy ciągle przeziębieni, firma montująca i producent twierdzą, że jest ok a gołą ręką czuć, że okna nie trzymają ciepła. termowizja pokazała, że montaż nie ma znaczących wad, szyby przemarzają na łączeniach z ramą, ramy o 5 stopni zimniejsze od otoczenia, uszczelka nie dolega do ramy a regulacja i przylga wewnętrzna już nie dają możliwości dociągu... koszt ekspertyzy przewyższa wartość okien więc jedyne co możemy zgodnie z prawem to zapłacić za te dupne okna i kupić sobie nowe a te wywalić..

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: boczek » 30 paź 2017, 22:41

rowniez sie zastanawialam i przejrzalam opinie. i chyba je wezme.

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: Krystyna1050 » 14 lip 2017, 18:23

tą firme sporo osób poleca ...

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: Feliccia » 12 maja 2014, 14:33

No rzeczywiście pytanie o się o opinie na temat okna ludzi, którzy nie mają żadnego konta i jeszcze potem słuchanie się ich opinii jest co najmniej dziwne. No ale każdy może robić co chce.

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: Kott » 25 kwie 2014, 7:13

Jak można wybierać okna opierając się na forum gdzie każdy może napisać bez zakładania konta? Mała podpowiedź, jedna osoba pod 20 różnymi nickami może tu oczerniać firmę x jako np 20 niezadowolonych klientów i dystrybutorów.

Proszę przejechać się po pkt sprzedaży okien w swojej okolicy, p,pytać znajomych, ewentualnie poczytać fora gdzie trzeba mieć założone konto i oczywiście nie brać wpisów użytkowników którzy mają 1-5 postów i robią tylko za boty do kryptoreklamy.

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: AndyC » 24 kwie 2014, 10:45

No tak to jest bardzo ważne żeby je dobrze zamontować, okna drewniane są lepsze pod względem EKO, a PVC pod względem EKO...nomi :)
Ja bym wybrał chyba Oknoplast, ciężko powiedzieć dzisiaj przejżałem forum i powiem Wam szczerze że wybór jest trudny... Decyzja na lata

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: AndyC » 24 kwie 2014, 10:17

Mnie też właśnie zastanawia czy Drutex robi dobre okna ale drewniane czy dobre pvc bo jak to mówią jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: karol82 » 25 lut 2014, 19:23

Dokładnie. Zgadzam się z przedmówcą. Okna pcv mają świetne, natomiast pierwsze słyszę, żeby produkowali drewniane. Tak czy owak ja tak wolę plastiki, bo są znacznie łatwiejsze w utrzymaniu i bardziej praktyczne.

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: Marek » 05 lut 2013, 22:00

Moim zdaniem ta firma jest zorientowana na produkcję okien pcv Nikt nie proponuje w ich pubktach okien drewnianych a odwiedziłęm kilka

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: Technix » 08 sty 2013, 8:19

Właśnie, też jestem ciekaw, czy ta negatywna opinia dotyczy okien drewnianych w ogóle, czy tego konkretnego producenta. Bo przymierzałem się do wymiany okien na drewniane i tego typu uwaga może się dla mnie okazać bezcenna :)

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: Doka » 04 sty 2013, 18:44

Jest problem z profilami drewnianymi czy ogólnie jakością ?

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: Seba » 14 gru 2012, 20:11

Ja też je widziałem i mam zupełnie odmienne zdanie .

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: Gość » 06 kwie 2012, 11:07

Rajplast pisze:Nie polecam kupowania okien drewnianych z firm które specjalizują się w tym od niedawna a głównie robią stolarkę z pcv. To jest rzemiosło i warto mieć jakieś tradycje.

Kwestia zatrudnienia odpowiednich ludzi - fachowców i każdy zakład, choćby nawet całkiem nowy wyprodukuje dobre okna. Widziałem ich okna i wyglądają na solidnie.

Re: okna drewniane Drutex

Post autor: Rajplast » 02 mar 2012, 19:04

Nie polecam kupowania okien drewnianych z firm które specjalizują się w tym od niedawna a głównie robią stolarkę z pcv. To jest rzemiosło i warto mieć jakieś tradycje.

okna drewniane Drutex

Post autor: AlekG777 » 27 lut 2012, 12:26

Witam

Rozpatrzyłem wszystkie za i przeciw i zdecydowałem się na okna drewniane, oczywiście jak wszyscy oglądam każdą złotówkę dwa razy i przyglądam się ofercie producenta z Bytowa. Mianowicie, czy macie szanowni forumowicze doświadczenie z tymi oknami, szczególnie interesują mnie "testy" długodystansowe.

Producent na swoich stronach zapewnia same superlatywy co do tego wyrobu. Jednak czas użytkowania często pokazuje co innego, dlatego bardzo proszę o rzetelne informacje co do tego okna drewniane go. Warto w Drutex? Czy może brać Stollara?

z góry dziękuje

Na górę

cron