KNS opinie

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: KNS opinie

Re: KNS opinie

Post autor: cezary1968 » 01 mar 2018, 20:01

Przed rokiem kupiłem 11 okien na Vece Softline 82 z Śląskiej Fabryki K.N.S. i dzisiaj mogę powiedzieć ,że był to bardzo dobry wybór. Okna chodzą płynnie i jest teraz bardzo ciepło w domu. Gazu na ogrzewanie domu zużywam o połowę mniej niż przed rokiem.

Re: KNS opinie

Post autor: Krzysztof » 23 lut 2018, 17:04

Kupiłem okna z KNS-u za pośrednictwem firmy Lakbud z Wrocławia. Jestem zadowolony. Wybrałem Vekę Softline 82 z cienkim zgrzewem i bardzo dobrze to wygląda po zamontowaniu. Zanim zdecydowałem się zamówić w KNS-ie to byłem w kilku firmach ale ich oferta wydawała mi się najatrakcyjniejsza. Okna po 2 latach sprawują się bez zarzutu.

Re: KNS opinie

Post autor: Etatowy zachwalacz » 06 lut 2018, 17:24

Kamil pisze:Okna zamontowane, bardzo fajne, wszystko dobrze działa, ten nowy zgrzew jest super. Wszystko płynnie otwiera się i zamyka.

Polecam bo sam szukałem dość długo i decyzja myślę, że dobrze podjęta, zwłaszcza że kolega też chwalił.


Chwalił też dziadek o babcia oraz ciotka i wujek co zna się na wszystkim generalnie ma je cała dzielnica z proboszczem i dzielnicowym na czele .ja nie wyobrażam sobie życia z innymi oknami :D :) :lol:

Re: KNS opinie

Post autor: Kamil » 06 lut 2018, 7:59

Okna zamontowane, bardzo fajne, wszystko dobrze działa, ten nowy zgrzew jest super. Wszystko płynnie otwiera się i zamyka.

Polecam bo sam szukałem dość długo i decyzja myślę, że dobrze podjęta, zwłaszcza że kolega też chwalił.

Re: KNS opinie

Post autor: Robert » 11 sty 2017, 22:01

Mam okna z tej firmy. Fajnie wykonane, solidne. Płynnie działają. Montaż przebiegł bez najmnijeszych problemów. Okna kupione z polecenia od kolegi z pracy. Też nie miał zastrzeżeń co do montażu i wykonania. Podejście handlowca też fajnie, nie oczerniał konkurencji jak inni, fajnie doradzał. Polecam

Re: KNS opinie

Post autor: Darek » 06 cze 2016, 10:50

Kupione okna z KNSu. Jestem zadowolony. Salon współpracujący bardzo fajnie podszedł do tematu. Wybrałem Vekę Softline 82 z cienkim zgrzewem, bardzo fajnie to wygląda po zamontowaniu. Zanim zamówiłem u nich to byłem w wielu firmach jednak ich oferta wydawała mi się najlepsza. Okna super zamontowane i płynnie działają. Ekipa z montażu to fachowcy. Jest ok, więc polecam!


Pozdro

Re: KNS opinie

Post autor: Waldek » 31 maja 2016, 9:18

Okna z KNS? Bardzo fajne estetycznie wykonane, dostałem z nowym zgrzewem bardzo cienkim - super to wygląda. Okna dobrze zamontowane i z dobrym wyposażeniem. Cena była nie najniższa, ale też nie tak drogie jak z Vetrexu, gdzie takie same okna oferują jak KNS a cena 2 tyś wyższa niż w KNS. Ogólnie polecam.

Re: KNS opinie

Post autor: Kak » 01 kwie 2016, 7:33

Jak to dobrze napisać takie rzeczy, wiec serwis nie był na budowie, diler też nie przyjechał sprawdzić, dlaczego (o ile ten piasek faktycznie był) on się tam znalazł. Ogólnie tragedia, szok i niedowierzanie. No jakieś cuda i dziwy doprawdy. Odkąd znam tę firmę nie miałem przypadku, żeby nie przyjechał serwis nawet w "takich" sprawach wiec pachnie to nieuczciwą konkurencją. Dobrze, że internet jest anonimowy i można takie głupoty pisać bez konsekwencji prawnych, bo gdyby to się zmieniło to momentalnie takie wpisy by się nie pojawiały, nie tylko odnosząc się do KNS'u, ale też do innych producentów.

Podsumowując

powyższy wpis jest atakiem konkurencji na firmę KNS.


Pozdrawiam

Re: KNS opinie

Post autor: Klient...niestety » 07 mar 2016, 19:01

Nie polecam KNS Śląska Fabryka Okien!!
Ciężki kontakt, zero szacunku dla klienta..., gwarancji praktycznie nie ma, pół roku po zamontowaniu okien piasek za uszczelką w każdym oknie. Osoba zajmująca się reklamacjami w tej firmie powiedziała "że jest piasek na budowie, więc to normalne i nic z tym nie zrobią"... rozumiem, że na budowie nie ma prawa być piasku... Kupiliśmy jedne z droższych okien aby nie mieć problemów... szkoda, że dopiero teraz "głębiej" przyglądamy się tej firmie, bo na pewno nie zdecydowalibyśmy się drugi raz na okna od nich, szkoda czasu, pieniędzy i nerwów!

Re: KNS opinie

Post autor: Adam » 06 mar 2016, 22:33

Widzę, że konkurencja potrafi tylko oczerniać. Żal, że sami nie potraficie produkować dobrych okien.

Re: KNS opinie

Post autor: miron » 31 gru 2015, 8:49

tez nie polecam mam te okna 2 lata co 3 miechy jest u mnie serwis okna tragedia a w szczególności jak ktoś ma okno balkonowe jak ja patio nawet potrafi wylecieć z szyn jak umnie (TRAGEDIA)

Re: KNS opinie

Post autor: edk » 23 sie 2015, 19:21

a kto ci powiedział, że 49 procent produkuje gorsze?
może tylko 2%?

Re: KNS opinie

Post autor: Adamek » 30 cze 2015, 20:38

Też uważam ,że Veka to dobry producent kształtowników do produkcji okien .Jednak Veka to nie okna a jedynie dostawca elementów do ich produkcji .Oczywiście jak twierdzi przedmówca że większość producentów na vece ma dobre okna to mam pytanie jakie okna produkuje w tym systemie mniejszość czyli 49% producentów na tych profilach ?

Re: KNS opinie

Post autor: KkK » 30 cze 2015, 20:20

Oczywiście, że warto. Większość producentów na Vece produkuje dobre okna, więc jeśli zostałeś dobrze obsłużony to zamawiaj.

Re: KNS opinie

Post autor: mich » 22 lut 2015, 22:09

Mam dobrą ofertę na okna tego producenta. Wiem, że montaż będzie dobry bo znajmy będzie je montował, czy warto kupić te okna?

Re: KNS opinie

Post autor: Tomek » 27 sty 2015, 7:10

Okna z tej fabryki zamontowane nie tak dawno, montaż przebiegł prawidłowo (montowała ekipa dilera) - tak jak w instrukcji pisze. Wszystko zgodnie z wytycznymi bo jednak sprawdzałem sporo informacji o montażu. Same okna też dobre, estetycznie wykonane, okucia lekko chodzą, klamki secustic też są dobre, a dodam, że okna są ciężkie bo w systemie Softline 82 z trzema szybami. Jestem zadowolony, więc polecam.

Pozdrawiam

Re: KNS opinie

Post autor: Kaśka » 19 paź 2014, 7:52

Witam, mam dobrą ofertę na okna z tej firmy(dobra cena, przedstawiciel też fachowo podszedł do sprawy, oglądałam ich okna na budowie, wydają się być ok) czy warto zamówić?

Re: KNS opinie

Post autor: Tomek » 16 paź 2014, 6:32

A ja mam zamontowane okna KNS'u u siebie i są super. Lekko chodzą, są cichsze niż okna, które mam w domu, ładnie wykonane. Ciepłe ramki i klamki secustik dostałem bez dopłaty. Ekipa montażowa też bardzo fajna. Okna z poszerzeniami wyszły podobnie jak np. w Peteckim czy Vidoku, ale dobrze, że zdecydowałem się na nich. Na wszystkie moje pytania montażyści odpowiadali rzeczowo i konkretnie. Diler jeszcze dał fajny rabat na drzwi wejściowe Wikęd i bramę Wiśniowskiego i dzięki temu mam zamkniętą całą budowę.
Ogólnie ekipa od okien była jak do tej pory najlepszych ekipą na budowie.

Re: KNS opinie

Post autor: mariusz » 20 lip 2014, 21:16

Witam.
Moze nalezaloby podac nazwe firmy montującej te okna ? ! Przeciez to podstawa. Kazdy profil moglby byc w tej sytuacji zly. Trafilo na VEKA, ale przez przypadek. Prosze podac nazwe firmy montujacej okna !

Pozdrawiam,
Mariusz

Re: KNS opinie

Post autor: krzysiek » 25 maja 2014, 14:22

Często jest tak, że zły, wadliwy montaż jest przyczyną wyginania się skrzydeł. Często też nieodpowiednia regulacja okien doprowadza do wykrzywienia się skrzydła. Za montaż i poprawną regulację odpowiada firma montująca okna a nie producent okien, czy producent profili użytych do produkcji okna.

Mogą mieć racje chłopaki z serwisu, że winą za wygięcie jest błędny montaż, co jest najczęstszą przyczyną kłopotów z oknami.

A swoje teorie spiskowe proszę schować i nie powielać ich, bo to takie "polskie" ja jako klient znam się na wszystkim i jestem mądrzejszy nie serwisanci i technicy od producentów.

Na górę