Jezierski opinie

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Jezierski opinie

Re: Jezierski opinie

Post autor: bogna » 05 wrz 2017, 20:23

Montowaliśmy rok temu, chodza jak nowe i bardoz wygodna jest opcja wentylacji- rozszczelnienia po całości a nie tego uchylnego. To jest też bezpieczniejsze jak nikogo nie ma w domu.

Re: Jezierski opinie

Post autor: Murek » 05 wrz 2017, 20:14

Dobre opinie jezierskiego są uzasadnione.
Długa gwarancja, bardzo dobre okucia i komponenty (schuco), duży wybór wzorów i kolorów, łatwa dostępność. Mało kto zwraca uwagę na to, jak wygląda ewentualna reklamacja a Jezierski nikogo nie pozostawia z zepsutym oknem, nawet jesli to wina "fachowców".

Re: Jezierski opinie

Post autor: Alicja » 21 sie 2017, 11:26

konrad_k pisze:Dostałem od nich ofertę i jest ona dosyć kusząca ale naczytałem się bardzo wielu złych opinii na ten temat, czy ktoś orientuje się czy to jeszcze aktualne? Czy firma ma nadal problemy i nie realizuje dostaw?


mh, ja przed ich wyborem widzialam zdecydowana wiekszosc dobrych opinii, ja poki co nie wymieniam ale szukalam dla rodzicow i wlasnie te wybralismy... i wszystko z nimi jak najbardziej ok... kurcze, jakos pechowo trafiles:/

Re: Jezierski opinie

Post autor: alek » 10 sie 2017, 21:40

Jestem zadowolony z Jezierskiego. Okna tej firmy w domu montował kolega i polecał, więc wybrałem te okna gdy wymieniałem w mieszkaniu. Profesjonalna obsługa, montaż okien, długoletnia gwarancja.

Re: Jezierski opinie

Post autor: Konnrad » 03 sie 2017, 22:43

Czytałem opinie i byłem w szoku, że są takie kiepskie. Dobrze, że spojrzałem na date bo sa z 2012r. Szukam opinii na temat okien bo będę wymieniał i okna Jezierski maja świetne opinie i sa określane jako premium. Z tego co sie dowiadywałem, firma kilka lat temu miała problemy, ale w tej chwili wszystko podobno jest jak najbardziej profesjonalne.

Re: Jezierski opinie

Post autor: Hubert T » 30 lip 2017, 18:23

Po zakupie okna zamontowane w umówionym terminie, do dziś (3 lata) są bezawaryjne i dobrze sie sprawują. Polecam kontakt i obsługę, jak dla mnie- bardzo solidna firma

Re: Jezierski opinie

Post autor: OLEK » 28 lip 2017, 6:30

Ja mam bardzo dobre doświadczneia z serwisem jezierskiego, w zestawie brakowało jakies dribnego elementu, nie pamiętam dokłandie, monter montował, zadzwonił na nr ze strony zaraz mnie skierowali do aprtenra najbliższego i szybciutko sprawa była załatwiona

Re: Jezierski opinie

Post autor: marcel90 » 11 lip 2017, 21:33

kaineczek pisze:Jezierskiego OMIJAJMY szerokim łukiem. Pan (nazwisko na stronie jezierskiego)z działu reklamacji pół roku temu obiecał serwis do stwierdzenia gdzie tkwi błąd - na obietnicy się skończyło. Okna MRÓZ w Łdzi też OMIJAMY - od roku nie potrafią doprowadzić okien do stanu zgodnego z zamówieniem. Szkoda tylko, że reklamacje zgłaszałem bez potwierdzenia " na gębę" - no cóż mądry polak .... piszę pismo.


W życiu bym nie pomyślał, że http://okna-mroz.pl/ się omija - nie wiem jak kiedyś, bo data Pana posta jest odległa, ale ja wymieniałem okna dwa lata temu i nic złego powiedzieć o nich nie mogę - same okna dobrze wykonane, pomiary dokładne, montaż solidny i szybki. Ja szczerze ich polecam - widocznie dobrze wykorzystali czas i bardzo się poprawili :)

Re: Jezierski opinie

Post autor: Bourvil » 30 sie 2014, 14:44

Ta firma to dobra nauczka, żeby nie kupować w firmach typu krzak.pl

Re: Jezierski opinie

Post autor: Martusia » 29 sie 2014, 20:23

W moim domu rodzinnym są okna od Jezierskiego i mają się całkiem nieźle, teraz szukam okien do swojego domu. Czy ktoś z Was kupował tam okna w ostatnim czasie i mógłby się wypowiedzieć? :)

Re: Jezierski opinie

Post autor: zgaga » 10 lis 2013, 11:06

zgaga pisze:
Piotr pisze:Oj, omijamy, omijamy!
Omijamy też GRUPĘ FACTOR z Sosnowca, która pośredniczy w sprzedaży Jezierskiego. Pan menago z tej firmy zapomniał sobie o moim zamówieniu i później łgał jak pies, że okna już idą a on umawia grafik montażu. Zrobiłem raban w fabryce, to "nic się nie dało zrobić" żeby były na czas umówiony pierwotnie z panem menago. Miały być na czas określony już po tym jak się im o moim zamówieniu przypomniało. Teraz nadszedł ten czas i ta sama zabawa zaczęła się w fabryce. Nic nie wiadomo, ten co miał wiedzieć jest na urlopie - słowem cygański cyrk.
Ja jestem zdegustowany, roboty mi stoją przez tych baranów, którzy z profesjonalizmem mają tyle wspólnego, co ja z hodowlą strusi.
Płaćcie jak najniższe zaliczki i wymagajcie w umowie paragrafu o możliwości natychmiastowego wycofania forsy, w przypadku niedotrzymania terminu. Kary umowne są śmiesznie niskiej wysokości i służą tylko mydleniu oczu.


Podpisuję się obiema rękami ,

Omijamy JEZIERSKIEGO, omijamy GRUPĘ FACTOR z Sosnowca (wcześniej lub obecnie GRUPA MARBUD)
W ubiegłym roku na przełomie maja-czerwiec zamówiłam w GRUPIE FACTOR 7 okien razem z roletami, wprawdzie szybko mi je zamontowali bo na koniec sierpnia 2012 miałam wstawione, i wszytko by było cacy gdyby nie małe "ale". Otóż zamawiałam
1. z tzw szprosami, dostałam bez
2. na 14 wkładów 8 jest do wymiany bo... są brudne od środka i jak zaświeci trochę słoneczko to widać smugi po przekątnej i wiele więcej ciekawych rzeczy (załączniki)
3. zaraz na początku września 2012 zgłosiłam mailem wraz ze zdjęciami panu "Prezesowi", że szyby są brudne, po jakimś czasie dostałam informację, że problem przekazał do JEZIERSKIEGO
4. w listopadzie napisałam maila do przedstawiciela Jezierskiego z zapytaniem co z moimi oknami, dostałam info, że wkłady zakwalifikowano do wymiany termin wykonania 3 tygodnie
5. czekałam cierpliwie do kwietnia 2013, kiedy ponownie wysłałam zapytanie co z wymianą, (w między czasie pisałam i próbowałam dzwonić do "Prezesa" GRUPY FACTOR -bez rezultatów) wyjątkowo szybko Pan od Jezierskiego mi odpisał: że na przełomie roku mieli zawirowania w firmie i moja reklamacja zawieruszyła się ale już naprawił i jako firma zobowiązują się do 29.05.2013 wymienić mi wkłady ... i do dnia dzisiejszego nie mam wymienionych ani żadnej informacji.
6. Do tego jeszcze w czerwcu zepsuła się 1 roleta, jak ją opuściłam wieczorem tak rano już nie podniosła się, problem zgłosiłam telefonicznie i mailowo do Grupy FACTOR czekałam 3 tygodnie na naprawę bo jak pani mi powiedziała jest sezon urlopowy, a udało mi się to wyegzekwować bo straciłam cierpliwość i zadzwoniłam do przedstawiciela rolet na Śląsk i do samej firmy - myślę, że tylko dzięki ich interwencji mam podniesioną roletę ale nie do końca naprawioną bo nie mogę jej używać -blokuje się przy zwijaniu i pan, który był naprawić stwierdził, że trzeba poprawić montaż okna, nie będę już pisać dokładnie na czym ma to polegać ale poprosiłam by przekazał w firmie FACTOR dokładnie na czym rzecz polega a ja następnego dnia zadzwoniłam i poprosiłam, żeby kogoś na te poprawki umówiła po 20 lipca bo wyjeżdżam na urlop. Do końca lipca nie dostałam żadnej informacji i nikt się nie pokazał. Potem wysłałam jeszcze 2 maile z pytaniem. Na początku września dostałam odpowiedź, że 10 szefowie wracają z urlopu i wówczas będzie określona data dokończenia naprawy :)

Tak więc OMIJAĆ JEZIERSKIEGO I GRUPĘ FACTOR/MARBUD to jeden diabeł



Moje problemy na razie się skończyły, piszę na razie bo tak:

30 września 2013 roku naprawili mi roletę, na razie pracuje poprawnie
a
4 października 2013 roku wymienili mi brudne wkłady (Jezierski)


Co do Jezierskiego to z tego co na stronie Jezierskiego jest napisane i wyczytałam w necie to mają nowego partnera strategicznego , który chyba pomaga stanąć im na nogi ale jak to wygląda w praktyce to się pewnie okaże :)

Re: Jezierski opinie

Post autor: Oszukani » 24 paź 2013, 14:22

Ostrzegamy przed tą firmą, my też wpłaciliśmy całość skuszeni atrakcyjnym rabatem skonto 5%...a dziś ani okien ani pieniędzy nie mamy i sprawa wylądowała na policji. Prosimy o kontakt innych poszkodowanych na specjalnie założony meil sprawagrupafactor@o2.pl. Czy ktoś jest zainteresowany pozwem zbiorowym?

Re: Jezierski opinie

Post autor: Inwestor ze Śląska » 20 paź 2013, 17:59

Witam

Omijać Grupę Factor szerokim łukiem. Zamówiłem okna, wpłaciłem prawie cała kasę bo napaliłem się na dodatkowy upust za wpłatę skonto - 5% , a po wpłacie zero kontaktu z gościem. Nie odbiera telefonów , nie oddzwania. Na umowie pseudo kary umowne.Dla niego 0,1% za dzień zwłoki przy moim zamówieniu to 20zł. W cztery litery niech sobie wsadzi 20zł na dzień jak mnie cała budowa stoi!. Miałem umówionych instalatorów i tynkarzy od kilku miesięcy.Wstrzelili mnie w termin a tu zonk! Wcześniej prezes Paweł Imielski prowadził grupę MARBUD - można poczytać na necie jak robił ludzi w trąbę. Mam nadzieję, że tymi komentarzami uratujemy komuś kasę bo zapewne ktoś w końcu trafi na ten końcowy moment działalności i nie zobaczy ani okien ani kasy. Mnie przeciągnął 6 tygodni z oknami ale na szczęście zamontował. NIE POLECAM!

Re: Jezierski opinie

Post autor: Tychy » 04 paź 2013, 23:54

to prawda ale też jest prawdą ,że idzie do przodu .

Re: Jezierski opinie

Post autor: Monti » 28 wrz 2013, 18:13

Czy o prawda że firma jezierski teraz należy do kogoś innego ?

Re: Jezierski opinie

Post autor: domiportals » 25 wrz 2013, 21:21

Jestem zniesmaczony opisami i firmą w związku z tym co piszecie... Dobrze jest poczytac Wasze posty bo wiadomo czego i kogo się wystrzegać...

Zgaga daj znać jak coś wywalczysz w sprawie brudnych szyb

Re: Jezierski opinie

Post autor: zgaga » 13 wrz 2013, 4:09

Piotr pisze:Oj, omijamy, omijamy!
Omijamy też GRUPĘ FACTOR z Sosnowca, która pośredniczy w sprzedaży Jezierskiego. Pan menago z tej firmy zapomniał sobie o moim zamówieniu i później łgał jak pies, że okna już idą a on umawia grafik montażu. Zrobiłem raban w fabryce, to "nic się nie dało zrobić" żeby były na czas umówiony pierwotnie z panem menago. Miały być na czas określony już po tym jak się im o moim zamówieniu przypomniało. Teraz nadszedł ten czas i ta sama zabawa zaczęła się w fabryce. Nic nie wiadomo, ten co miał wiedzieć jest na urlopie - słowem cygański cyrk.
Ja jestem zdegustowany, roboty mi stoją przez tych baranów, którzy z profesjonalizmem mają tyle wspólnego, co ja z hodowlą strusi.
Płaćcie jak najniższe zaliczki i wymagajcie w umowie paragrafu o możliwości natychmiastowego wycofania forsy, w przypadku niedotrzymania terminu. Kary umowne są śmiesznie niskiej wysokości i służą tylko mydleniu oczu.


Podpisuję się obiema rękami ,

Omijamy JEZIERSKIEGO, omijamy GRUPĘ FACTOR z Sosnowca (wcześniej lub obecnie GRUPA MARBUD)
W ubiegłym roku na przełomie maja-czerwiec zamówiłam w GRUPIE FACTOR 7 okien razem z roletami, wprawdzie szybko mi je zamontowali bo na koniec sierpnia 2012 miałam wstawione, i wszytko by było cacy gdyby nie małe "ale". Otóż zamawiałam
1. z tzw szprosami, dostałam bez
2. na 14 wkładów 8 jest do wymiany bo... są brudne od środka i jak zaświeci trochę słoneczko to widać smugi po przekątnej i wiele więcej ciekawych rzeczy (załączniki)
3. zaraz na początku września 2012 zgłosiłam mailem wraz ze zdjęciami panu "Prezesowi", że szyby są brudne, po jakimś czasie dostałam informację, że problem przekazał do JEZIERSKIEGO
4. w listopadzie napisałam maila do przedstawiciela Jezierskiego z zapytaniem co z moimi oknami, dostałam info, że wkłady zakwalifikowano do wymiany termin wykonania 3 tygodnie
5. czekałam cierpliwie do kwietnia 2013, kiedy ponownie wysłałam zapytanie co z wymianą, (w między czasie pisałam i próbowałam dzwonić do "Prezesa" GRUPY FACTOR -bez rezultatów) wyjątkowo szybko Pan od Jezierskiego mi odpisał: że na przełomie roku mieli zawirowania w firmie i moja reklamacja zawieruszyła się ale już naprawił i jako firma zobowiązują się do 29.05.2013 wymienić mi wkłady ... i do dnia dzisiejszego nie mam wymienionych ani żadnej informacji.
6. Do tego jeszcze w czerwcu zepsuła się 1 roleta, jak ją opuściłam wieczorem tak rano już nie podniosła się, problem zgłosiłam telefonicznie i mailowo do Grupy FACTOR czekałam 3 tygodnie na naprawę bo jak pani mi powiedziała jest sezon urlopowy, a udało mi się to wyegzekwować bo straciłam cierpliwość i zadzwoniłam do przedstawiciela rolet na Śląsk i do samej firmy - myślę, że tylko dzięki ich interwencji mam podniesioną roletę ale nie do końca naprawioną bo nie mogę jej używać -blokuje się przy zwijaniu i pan, który był naprawić stwierdził, że trzeba poprawić montaż okna, nie będę już pisać dokładnie na czym ma to polegać ale poprosiłam by przekazał w firmie FACTOR dokładnie na czym rzecz polega a ja następnego dnia zadzwoniłam i poprosiłam, żeby kogoś na te poprawki umówiła po 20 lipca bo wyjeżdżam na urlop. Do końca lipca nie dostałam żadnej informacji i nikt się nie pokazał. Potem wysłałam jeszcze 2 maile z pytaniem. Na początku września dostałam odpowiedź, że 10 szefowie wracają z urlopu i wówczas będzie określona data dokończenia naprawy :)

Tak więc OMIJAĆ JEZIERSKIEGO I GRUPĘ FACTOR/MARBUD to jeden diabeł
Załączniki
2.JPG
2.JPG (185.04 KiB) Przeglądany 10032 razy
1.jpg
1.jpg (180.66 KiB) Przeglądany 10032 razy

Re: Jezierski opinie

Post autor: Grzegorz19701 » 30 lis 2012, 14:53

tak też słyszałem,że coś nie dobrego się u nich w rodzinie wydarzyło,więc może dajmy im na razie spokój.

Re: Jezierski opinie

Post autor: myarka » 26 lis 2012, 15:12

z tego co wiem,to u Jezierskich było jakieś nieszczęście rodzinne,może dlatego firma trochę się opuściła.Ja miałam z nimi do czynienia jakiś dłuższy czas temu i wykonali wszystko co,ustaliliśmy wcześniej,nie miałam żadnych problemów.

Re: Jezierski opinie

Post autor: widewiev » 22 lis 2012, 19:22

Moi znajomi również mieli podobne problemy z tą firmą, co przedmówcy. Dlatego ja również mam wyrobioną o nich kiepską opinię i na pewno będę omijał tą firmę

Na górę

cron