Budvar opinie

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Budvar opinie

Re: Budvar opinie

Post autor: basiunia » 02 sie 2017, 7:37

Właśnie jestem w trakcie wymiany okien w mieszkaniu. Zamówienie miało być zrealizowane do 21 lipca br., do tej pory okna nie dojechały w komplecie i z tego powodu nie mogą być zamontowane. Od dwóch tygodni wydzwaniam do biura, na infolinię z prośbą o informację kiedy doczekam się realizacji zamówienia. I wszyscy nabrali wody w usta, nikt nic nie wie, nie wiadomo dlaczego okna nie dojechały, nie wiadomo kiedy będzie transport, n ie wiadomo czy ktoś się w ogóle tą sprawą zajmuje. Dziś zadzwoniłam ze skargą do samego prezesa i sekretarka łaskawie zadzwoniła z informacją, że transport będzie w poniedziałek bo moje okna w całości nie zmieściły się na samochód. Taka to standard usług prezentuje obecnie Budvar.

Re: Budvar opinie

Post autor: Konraddd » 28 sie 2016, 20:59

Moja znajoma robiła remont swojego domku na wsi. Mówiła, że jest zadowolona. Okna szczelne i dobrze zamontowane, a ekipa przesympatyczna.

Re: Budvar opinie

Post autor: Doczek » 22 kwie 2016, 8:54

Jeśli chodzi o budvar centrum to oni w ostatnich latach zrobili ogromny progres jeśli chodzi o okna i technologie w tej chwili bez wątpienia jest to jedna z solidniejszych marek na rynku i cieszy szczególnie jest to marka Polska, niedawno byłem na pokazie nowych okien w Zielonej Górze na Wyszyńskiego i przyznam wrażenie na mnie nie tylko produkt ale podejście do klienta zrobiło. Także Budvar jak najbardziej firma godna uznania.

Re: Budvar opinie

Post autor: Ada » 19 kwie 2016, 13:42

Polecił mi tą firmę kolega, ponieważ byłam w trakcie remontu. Zamówiłam u nich okna do kuchni i jestem mega zadowolona. Wysoka jakość, szybki montaż, super podejście do klienta. Biuro na ul. legnickiej 62 we Wrocławiu :)

Re: Budvar opinie

Post autor: Amelia » 14 kwie 2016, 9:57

Wybór okien to ważna rzecz, trzeba się znac na tych wszystkich parametrach. Ja sie na tym nie znam, ale ekipa z Fabryka okien Sożal , doradziła mi i wykonała robotę szybko i sprawnie. :D

Re: Budvar opinie

Post autor: gosc » 13 kwie 2016, 20:12

tomasz77 pisze:Mam w mieszkaniu okna firmy Budvar. Wybraliśmy trochę droższy model w technologii pasywnej z profilami slim. Są to cieńsze profile, dzięki którym większa jest powierzchnia szklenia. Więcej światła dociera do mieszkania co było dla mnie ważne bo 3 pokoje wychodzą na północ a dwa na wschód. Okna w zabudowie wielkomorowej. Mieszkanie jest narożne tak wiec jest dość chłodne bo blok jest nieocieplony niemniej w tym roku z nowymi oknami nie odczuwaliśmy aż tak bardzo zimy. Co jak co ale odpowiednie okna zapewniają dobrą izolację. Wszystko jest również dobrze wyciszone.
Dodam,że okna kupowalem w salonie w Warszawie na Czerniakowskiej.

Kup jeszcze jedne Masakra takie wpisy

Re: Budvar opinie

Post autor: tomasz77 » 13 kwie 2016, 12:33

Mam w mieszkaniu okna firmy Budvar. Wybraliśmy trochę droższy model w technologii pasywnej z profilami slim. Są to cieńsze profile, dzięki którym większa jest powierzchnia szklenia. Więcej światła dociera do mieszkania co było dla mnie ważne bo 3 pokoje wychodzą na północ a dwa na wschód. Okna w zabudowie wielkomorowej. Mieszkanie jest narożne tak wiec jest dość chłodne bo blok jest nieocieplony niemniej w tym roku z nowymi oknami nie odczuwaliśmy aż tak bardzo zimy. Co jak co ale odpowiednie okna zapewniają dobrą izolację. Wszystko jest również dobrze wyciszone.
Dodam,że okna kupowalem w salonie w Warszawie na Czerniakowskiej.

Re: Budvar opinie

Post autor: Mariolka67 » 18 lut 2016, 12:23

Mariolka66 pisze:Ja również słyszałam mnóstwo dobrych opinii na temat jakości okien marki Budvar. Jak będę zmieniać u siebie to myślę, że się na nich zdecyduję.

Ja też słyszałem same pozytywne opinie.
U mnie w Lutututowie pod sklepem " U Jasia " ludziska od rana do wieczora dyskutują o fenomenalnej jakości tej firmy .Wszyscy są zgodni ,że jak nazbierają zasiłków to kupią te okna . A Jędrek wszystkoumiący nam je zamontuję za flaszę bo obiecał .

Re: Budvar opinie

Post autor: Mariolka66 » 18 lut 2016, 11:32

Ja również słyszałam mnóstwo dobrych opinii na temat jakości okien marki Budvar. Jak będę zmieniać u siebie to myślę, że się na nich zdecyduję.

Re: Budvar opinie

Post autor: Kartia » 07 lut 2016, 23:22

Słuchajcie, w moim domu rodzinnym wymienialiśmy okna chyba trzy lata temu i postawiliśmy właśnie na Budvar. Nie pamiętam niestety modelu, ale wiem, że był to dobry wybór, bo z oknami nic się nie dzieje. Na pewno są solidnie wykonane i bardzo dobrze trzymają ciepło. Bo jeśli chodzi o wygląd, to okna jak okna, ale dla nas ważna była funkcjonalność i fakt, żeby posłużyły na lata.

Re: Budvar opinie

Post autor: info » 05 sty 2016, 9:36

Ja również zdecydowałem się na okna tej firmy. Kilku moich znajomych wstawiało sobie ich okna . Opinie były również dobre tak więc postanowiłem się zdecydować. Może są tańsze okna ale Budvar stosuje w swoich oknach technologię titanium. Jest to nowa technologia w oknach pcv. Dzięki temu nie widać łączeń oraz prezentują się o wiele lepiej ( praktycznie tak samo jak drewniane przy zachowaniu o wiele niższej ceny).
Okna dobrze trzymają ciepło. Wybrałem technologię pasywną. Wprawdzie takie okna są nieco droższe od tradycyjnych ale o wiele skuteczniej zatrzymują w domu ciepło. Mogę napisać ,ze jest o wiele cieplej niż na przykład rok temu podczas mniejszych mrozów.

Re: Budvar opinie

Post autor: Stobanna » 27 lip 2015, 19:48

Ja zdecydowałam się na okna Budvar - T-Passive MD bo są wyjątkowo trwałe a nasz dom stoi na typowym wichrowym wzgórzu. Po dłuższej rozmowie z doradcą Budvar zdecydowaliśmy się na te okna, profil wypełniony niespotykaną dotąd mieszanką sypkiego Thermo Dur powodują, że okna są niezwykle trwałe, sztywne i ciepłe. No i dzięki pakietowi czteroszybowemu zyskujemy jeszcze lepsze właściwości termoizolacyjne i akustyczne.

Re: Budvar opinie

Post autor: Karol S. » 12 cze 2015, 10:55

Rem-Mix pisze:
Rem-mix pisze:My również mieliśmy okazję montować okna marki Budvar i również możemy potwierdzić ich solidne wykonanie. Wybór okien również bardzo duży i każdy klient umie znaleźć w ich ofercie coś dla siebie.


Swietnie brawo teraz ustawi się kolejka po te okna :lol:

Uwielbiam takie wiarygodne teksty jak solidne , my montowaliśmy , każdy znajdzie coś dla siebie itd. itp.

Moim zdaniem takie teksty odstraszają i to skutecznie


Po co podpisujesz się nazwą innej firmy??? Jak masz coś do kogoś, chcesz kogoś krytykować to podpisz swoim imieniem i nazwiskiem. Wiele fim montuje okna tejże firmy i każdy ma prawo wyrazić o nich opinię :) Ja osobiście jestem na etapie szukania okien do domu, który kupuję i remontuję. Rozważam okna marki Budvar, bo jeśli chodzi o ich linię okien energooszczędnych to mają dla nich bardzo atrakcyjne ceny.

Re: Budvar opinie

Post autor: Rem-Mix » 26 maja 2015, 18:59

Rem-mix pisze:My również mieliśmy okazję montować okna marki Budvar i również możemy potwierdzić ich solidne wykonanie. Wybór okien również bardzo duży i każdy klient umie znaleźć w ich ofercie coś dla siebie.


Swietnie brawo teraz ustawi się kolejka po te okna :lol:

Uwielbiam takie wiarygodne teksty jak solidne , my montowaliśmy , każdy znajdzie coś dla siebie itd. itp.

Moim zdaniem takie teksty odstraszają i to skutecznie

Re: Budvar opinie

Post autor: Rem-mix » 25 maja 2015, 19:24

My również mieliśmy okazję montować okna marki Budvar i również możemy potwierdzić ich solidne wykonanie. Wybór okien również bardzo duży i każdy klient umie znaleźć w ich ofercie coś dla siebie.

Re: Budvar opinie

Post autor: GipserStein » 27 mar 2015, 19:43

Ja jako budowlaniec nie raz miałem okazję montować ich okna i jak najbardziej mogę potwierdzić, że są bardzo solidne. Moi klienci również je sobie chwalą. Tak nawiasem mówiąc inne ich produkty również są bardzo dobrej jakości.

Re: Budvar opinie

Post autor: miroslawa44 » 19 lut 2015, 9:09

Polecam , warto kupić okna tej firmy.Wyglądają solidnie - my wybraliśmy model okna T-Modern MD, bo ma niski stopień przenikalności ciepła.

Re: Budvar opinie

Post autor: ulalegowicz » 02 gru 2014, 2:36

Ja zamawiałam okna w Warszawie na Krasińskiego 16. też pochwale obsługę, bo naprawdę sporo dowiedziałam się o termoizolacji okien zanim je kupiłam. Doradzono mi jakie okna są lepsze pd południa domu a jakie od północy. Co do samych okien wad nie znalazłam. Pierwsze mrozy na dworze a ja mam w domu ok 7°C cieplej niż rok temu.

Re: Budvar opinie

Post autor: myarka » 04 wrz 2014, 12:56

Borowiecki pisze:Z doświadczenia powiem, że obsługa w salonie jest zdecydowanie lepsza niż ich produkt. Zięć oraz mój sąsiad mieli ich okna i choć nie mieli może takich przygód jakie czasem ma się z najgorszym syfem na rynku, ale zadowoleni to oni nie byli.

Trzeba jednak być sprawiedliwym - obsługa pierwszorzędna a wystrój lokalu robił wrażenie.


Z ładnej miski się nie najesz ;)

Re: Budvar opinie

Post autor: Borowiecki » 31 sie 2014, 1:29

Z doświadczenia powiem, że obsługa w salonie jest zdecydowanie lepsza niż ich produkt. Zięć oraz mój sąsiad mieli ich okna i choć nie mieli może takich przygód jakie czasem ma się z najgorszym syfem na rynku, ale zadowoleni to oni nie byli.

Trzeba jednak być sprawiedliwym - obsługa pierwszorzędna a wystrój lokalu robił wrażenie.

Na górę