DRUTEX czy OKNOPLAST

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: DRUTEX czy OKNOPLAST

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: kamilek33321 » 12 maja 2019, 11:31

Jakbym to ja wybierał to wybrałbym na pewno to pierwsze.Tak ja uważam.

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: amellienne » 15 kwie 2019, 12:27

Sama mam w mieszkaniu okna z firmy Drutex, więc moge sie wypowiedziec.. Okna maja juz jakies 4-5 lat i póki co sprawdzają się w swoich zadaniach. Nie zauważyłam żeby straciły na szczelności, czy cokolwiek w nich się wyrabiało. Jak posłużą drugie tyle, to będzie super. Najlepsi są Ci, którzy wypowiadają się o tych oknach, a nie widzieli ich nawet na oczy...

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: Wacław » 25 wrz 2018, 18:13

Pewnie reklamuje jakieś mikro skazy których nie da się nawet sfotografować. Czemu nie zamieścił zdjęcia tej niby wady ? Myślę, że dealer nie uległ szantażowi i nie udzielił upustu, który pewnie chciał ten klient wyciągnąć .Za to w zemście został na forum obsmarowany. Znam te numery z branży meblowej na codzień .Klient kupuje potem szuka dziury w całym, reklamuje i dostaje upust aby się odczepił .Pewnie ktoś myślał, że i w oknach taki manewr przejdzie .

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: zychupe » 24 wrz 2018, 7:44

julka pisze:NIGDY WIĘCEJ OKNOPLASTU , SPRZEDALI MI OKNA KONCEPT MAM 2 SKAZY NA JEDNEJ SZYBIE , I NASTEPNIE JEDNĄ DUŻĄ SKAZĘ NA SZYBIE BALKONOWEJ , I CO MYŚLICIE PAŃSTWO , REKLAMACJA NIE UWZGLĘDNIONA OLEWANIE KLIENTA, ZASŁANIAJĄ SIE JAKIMIŚ NORMAMI , ALE PRZECIEZ KTOŚ WYKONMAŁTE OKNA I JE OGLĄDAŁ PO PRODUKCJI , A TERAZ WYGLĄDAJĄ GORZEJ NIŻ STARE OKNA PLASTIKOWE
NIE POLECAM TEJ FIRMY , JAK COS TO MAM DO WGLĄDU FAKTURE ,ŻEBYM NIE BYŁ GOŁOSŁOWNY SPRZEDALI Z WADAMI OKNA I PISZA ŻE GWARANCJA , JAKA PYTAM SIĘ , NIE WIERZCIE W ICH GWARANCJE , BUBEL A NIE OKNA , , TO SĄ JAKIS KPINY , NIE POLECAM OKNOPLASTU


Jestem bardzo zadowolony z aluminiowych, drewnopodobnych okien oknoplastu które zamówiłem w Piasecznie. Pracownik oddziału wytłumaczył przebieg realizacji całego planu i od momentu zamówienia czekałem niecałe 2 tygodnie na montaż. Profesjonalna ekipa! Same okna są tańsze od drewnianych a wyglądają naprawdę elegancko. A powyższa opinia to chyba lekko naciągana ;)

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: julka » 18 wrz 2018, 14:51

NIGDY WIĘCEJ OKNOPLASTU , SPRZEDALI MI OKNA KONCEPT MAM 2 SKAZY NA JEDNEJ SZYBIE , I NASTEPNIE JEDNĄ DUŻĄ SKAZĘ NA SZYBIE BALKONOWEJ , I CO MYŚLICIE PAŃSTWO , REKLAMACJA NIE UWZGLĘDNIONA OLEWANIE KLIENTA, ZASŁANIAJĄ SIE JAKIMIŚ NORMAMI , ALE PRZECIEZ KTOŚ WYKONMAŁTE OKNA I JE OGLĄDAŁ PO PRODUKCJI , A TERAZ WYGLĄDAJĄ GORZEJ NIŻ STARE OKNA PLASTIKOWE
NIE POLECAM TEJ FIRMY , JAK COS TO MAM DO WGLĄDU FAKTURE ,ŻEBYM NIE BYŁ GOŁOSŁOWNY SPRZEDALI Z WADAMI OKNA I PISZA ŻE GWARANCJA , JAKA PYTAM SIĘ , NIE WIERZCIE W ICH GWARANCJE , BUBEL A NIE OKNA , , TO SĄ JAKIS KPINY , NIE POLECAM OKNOPLASTU

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: antiam » 13 wrz 2018, 8:59

gosc pisze:
Tomek Wojtuń pisze:Jestem posiadaczem okien Oknoplastu - modelu Koncept - mam je od dwóch lat i polecam każdemu - są szczelne i precyzyjnie wykonane, mają też klasyczny wygląd. Poleciłem bliskim, którzy kupili wyższy model - Platinum, bodajże Revolution i do tego drwi tarasowe, które, jak wiadomo są inaczej (czytaj bardziej) eksploatowane. Nie słyszałem złej opinii, a goście chwalą za fajne wzornictwo
Z oknami Drutexu nie miałem do czynienia.

Pozdrawiam
Tomek Wojtuń - Ruda Śląska

gratuluję wytrwałości , że po 2 latach od zamontowania okien w dalszym ciągu odwiedzasz takie fora i niby tylko polecasz. Czyżby marketing szeptany ...??? nie słyszał złej opini bo nosisz klapki na oczach


A to kiedy miał wystawić opinie o oknach, po 1 dniu? To nie pizzeria czy hamburgerownia że można od razu stwierdzić czy smakowało czy nie...

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: koliberek33 » 18 kwie 2018, 12:13

z tego co słyszałem oknoplast lepszy

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: Jureczek » 17 kwie 2018, 17:12

Jak firma Polska okienna może nazywać się po niemiecku " Fenster" ? A może to już nie Polska tylko jacyś folksdojcze ? Powinni zmienić nazwę jak chcą działać w Polsce .

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: Anulka » 17 kwie 2018, 17:02

Osobiscie polecam okna i rolety fenster solidnie i fachowo wykonane :D

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: josja » 05 gru 2017, 15:45

ja polecam firmę http://www.fenster.krakow.pl/
jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, sprzedają, montują i serwisują okna, fachowe doradztwo i bardzo duży wybór!!! polecam gorąco

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: kamilSt74 » 10 sty 2017, 10:44

Zawsze podobały mi okna wykonane z użyciem drewna a nie PVC z okleiną przypominającą drewno. Niestety, mieszkając w TBS w standardzie mam okna "plastikowe". Czy możecie mi polecić jakiś model okien z pośród omawianych firm, których ramy są drewniane i warte uwagi ?

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: Andrzejek40 » 29 gru 2016, 11:56

Wcześniej miałem okna Drutex i były ok, ale po 5 latach musiałem wymienić. Teraz mam Oknoplast i jestem zadowolony, najbardziej przekonał mnie artykuł na stronie: http://waldibud.pl

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: lucas33 » 23 gru 2015, 10:06

Najlepsze okna dostępne na rynku oferują w Okna Koncept. Mają produkty firmy oknoplast, naprawdę wysokiej jakości. Firma jest w Krakowie przy ul. Zakopiańskiej 56.
A znacie krakowską firmę Okna Koncept? Mają biuro przy Zakopiańskiej 56. Dobra jakość za rozsądną cenę.

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: gosc » 03 paź 2015, 6:48

to filmik nakręcony przez agencję reklamową pewnie jakaś nowa reklama albo promocja

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: maszpet » 02 paź 2015, 16:15

Czy wiadomo do jakiej akcji odwołuje się ten filmik wrzucony przez Oknoplast?
https://www.youtube.com/watch?v=eWK_2KIV9BE

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: Technix » 05 sie 2015, 21:17

Dyskusja jest tak jałowa i niedorzeczna, że każdy średnio rozgarnięty człowiek będzie wiedzieć, że to porównanie nie ma zupełnie sensu. Oknoplast i Drutex robią inne okna, dla innych klientów. Jeżeli komuś zależy na oryginalnych i oknach precyzyjnych - wyda więcej i idzie do oknoplastu. Drutex mimo, że jakość i tak podniósł robi raczej masówkę, ale w odrobinę dostępniejszych cenach.
Zresztą o samą jakość radzę zapytać specjalistów, którzy montują a nie piszących banialuki na forach o wszystko co jest dostępne na rynku i tak wybierać, a nie sugerować się niedorzecznymi opiniami.

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: serwisyokienne » 05 sie 2015, 7:32

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: SerwisOkienny » 04 sie 2015, 7:50

Okna Drutexu są dużo lepiej wykonane i bardzo lubię je montować u klientów, bo nigdy nie ma z nimi problemów.

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: gość45 » 01 sie 2015, 17:18

monter pisze:Montuje stolarkę od długiego czasu i zauważyłem ,że okna oknoplast nie są warte swojej ceny ... okna są bardzo drogie i mało kiedy ich eksploatowanie obchodzi się bez późniejszych telefonów ze coś jest nie tak okna się nie zamykają , opadają na zawiasach profile veka są sztywniejsze od drutex ale jeśli miałbym kupować okna dla siebie mając bagaż doświadczeń wybrał bym jednak okna profili veka innych producentów gdyż są o wiele tansi np firma Witraż , lub KNS jeśli chodzi o jakoś te dwie firmy adekwatnie do ceny biją oknoplast na głowę między drutex a oknoplast biorąc pod uwagę cenę wybrał bym drutex a patrząc szerzej wybrał bym jednak okna profili veka innej fabryki niż oknoplast


Świetny wpis :D
widzę ,że `oknoplasty ci ewidentnie zawadzają
Masz problem zadzwoń do serwisu ,a nie pisz bzdetów na jakimś forum .
Drutex i inni nie osłabią pozycji Oknoplastu na co liczysz .
Zacznij lepiej montować te okna co są dobre. A nie badziewie za parę groszy taniej a jako monter będziesz miał więcej roboty a nie tylko desperackie wpisy .

Re: DRUTEX czy OKNOPLAST

Post autor: monter » 01 sie 2015, 11:40

Montuje stolarkę od długiego czasu i zauważyłem ,że okna oknoplast nie są warte swojej ceny ... okna są bardzo drogie i mało kiedy ich eksploatowanie obchodzi się bez późniejszych telefonów ze coś jest nie tak okna się nie zamykają , opadają na zawiasach profile veka są sztywniejsze od drutex ale jeśli miałbym kupować okna dla siebie mając bagaż doświadczeń wybrał bym jednak okna profili veka innych producentów gdyż są o wiele tansi np firma Witraż , lub KNS jeśli chodzi o jakoś te dwie firmy adekwatnie do ceny biją oknoplast na głowę między drutex a oknoplast biorąc pod uwagę cenę wybrał bym drutex a patrząc szerzej wybrał bym jednak okna profili veka innej fabryki niż oknoplast

Na górę