Salva okna i drzwi

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Salva okna i drzwi

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Arek M, » 18 sie 2018, 9:40

Witam
Jestem po montażu okien,rolet oraz bramy garazowej .
Firma Salva spisała się bardzo dobrze. Montaż bramy trwał 1 dzień a montaż okien i rolet 2 dni.
Teraz czekam na regulacje.
Póki co bez problemów.
Polecam
Arek M.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Bogdan3 » 07 sie 2018, 21:38

A to ciekawa sprawa,wzczoraj oczernial Pan konkurencje ! A dzisiaj oczernia span jalkiegos, krystiana,goscia Bogdana itp. Moze niech sie Pan wkoncu okresli kto i jaka konkurencja robi Panu kolo dupy. Moze to juz ten czas zeby rozzliczyc sie z Klienten od ktorego Pan pozxczyl pieniadze na zalorzenie firmy w 2011 roku ? Bo u masz odsetki są liczone jak w prowidencie. Czyli okolo 400 % w skali roku. 400 % x 7 lat to juz nie jest mala kwota. A konkurecja nie spi i trzeba byc swiadomym od kogo sie porzycza pieniadze ! Auto, mieszkanie itp , nie mowiac o reszcie ma swoja wartosci to nie przelewki ! Bo dlugi beda sie ciagnac za Panem do konca zycia ! A jeden bug tylko wie ile go Panu zostalo !!!

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Damian Cichecki » 07 sie 2018, 9:06

Krystian, Gość, Bogdan, Bigdan1, Bogdan 2.....,
Panie Dawidzie jak już napisałem wcześniej oczernianie wizerunku mojej osoby jak tez firmy w której pracuje nieprawdziwymi informacjami które maja ewidentnej zaszkodzic mojej osobie oraz wizerunku firmy spotka się z odpowiednia reakcja ba drodze prawnej.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Bogdan2 » 06 sie 2018, 20:32

Firma Salva Zielona Góra powstała w lutym 2011 roku czyli 7 lat temu. A do tej pory otrzymała ponad 1000 zgłoszeń z reklamacjami. Wiec o czym to świadczy ? Chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć ! Proszę sobie sprawdzic, kim z wykształcenia jest Pan Damian Cichecki ? I tu znowu nie trzeba nic więcej pisać !

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Bogdan1 » 06 sie 2018, 20:23

Wszystko co napisał Pan Damian Cichecki o swoim super serwisie gwarancyjnym i pogwarancyjnym, to jest jedno wielkie obrzydliwe Kłamstwo !!! Gdyby nie ustawa o ochronie danych osobowych i szkoda mi tej Pani, bo odrazu straciła by prace w Firmie Salva. Podałbym jej imię i nazwisko. Logicznie myśląc poco profesjonalnej firmie super serwis gwarancyjny i pogwarancyjny ? Jeżeli sprzedaje się pożądny markowy produkt, nie potrzeba Od każdego klienta przyjmować reklamacji ! To świadczy tylko o tym ze firma Salva nie sprzedaje dobrego produktu, tylko poprostu nic nie warte badziewie , czyli tak zwany wyrób oknopodobny ! A nie okna.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Damian Cichecki » 06 sie 2018, 15:34

Bogdan w pisze:Witam. Akurat tak się składa ze mam bliski kontakt z pewna Panią ktora pracuje w Firmie Salva Zielona Góra. Mógłbym podać jej nazwisko, ale ze względu na ochronę danych osobowych nie zrobię tego. Ta Pani w zaufaniu powiedziała mi ze Firma Salva Zielona Góra, od dłuższego czasu ma bardzo duże problemy z setkami reklamacji jakie zgłaszają kupujący u nas okna. Firma nie radzi sobie z tym problemem i bardzo poważnie rozważa ogłoszenie bankructwa. A co za tym idzie przepadną wszystkie reklamacje i 7 lat gwarancji której udziela firma na okna. Wiec ostrzegam wszystkich przed zakupem okien w firmie Salva Zielona Góra !!! A pozytywne opinie w internecie Firma Salva sama sobie pisze a nawet każe to robić swoim pracownikom. Pozdrawiam wszystkich . Bogdan.


Post ewidentnie konkurencji.
Oddział w Zielonej Górze wszelkie zgłoszenia reklamacyjne wykonuje na bieżąco. Na dzień dzisiejszy wszelkie zgłoszenia jakie są zgłoszone u nas w firmie to 49 z czego 31 są to serwisy płatne, które wykonujemy naszym klientom na ich życzenie po okresie gwarancyjnym lub osobom , które zakupiły stolarkę u konkurencyjnych firm i nie mogą dojść do porozumienia z naprawą gwarancyjną lub poza gwarancyjną z firmami gdzie zakupili stolarkę.
Należy wziąć pod uwagę fakt, iż serwis w Zielonej Górze obsługuje oddział Zielona Góra oraz Gorzów Wielkopolski. Mówimy tutaj o około 60 montażach miesięcznie.
Podsumowując, życzymy konkurencji tak sprawnie działającego serwisu, gdyż większość firm ( osobiście znam tylko 2 firmy ,które posiadają osobny dział serwis ) serwis wykonuje ekipami monterskimi. A co za tym idzie czas oczekiwania i jakość obsługi jest na dużo niższym poziomie niż firmie Salva okna i drzwi.
PS.
Gwarancje 7 lat na okna udziela GWARANT czyli w naszym przypadku firma Adams.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Krystian110196 » 03 sie 2018, 22:21

Wszystkie pozytywne opinie o firmie Salva, firma salva pisze je sobie sama. Bo nie ma takich klientów którzy mogą powiedzieć chociaż jedno dobre słowo o tej firmie !!!

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Krystian110196 » 03 sie 2018, 22:11

Nie bardzo mam czas teraz się rozpisywać bo jest tego kilka stron, na temat tego Pana oszusta i krętacza. Ale już niedługo opublikuje cała korespondencje z firma Salva i zdjęcia z montażu itp.ktora reprezentuje skończony debil. Który ostatnio napisał mi ze 8x2 to jest 2 a nie 16 . Zreszta te Pan ma samej podstawówki skończone z 15 lat. Wiec nie jest to dziwne ze 8x2 jest 2 a nie 16.!!!

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Damian Cichecki » 03 sie 2018, 8:53

Chciałbym ustosunkować się do zarzutów Pana " Krystiana, gość" i jeszcze kilka innych wykorzystanych przez tego Pana Nicków.
Pan Dawid L. ( gdyż to jest prawdziwe imię tegoż Pana ) zakupił u nas stolarkę okienną wraz z roletami. Po około pół roku z nieznanych mi przyczyn farba na prowadnicy od rolet na styku parapetu zaczęła się łuszczyć. Producent przyjął gwarancję i zaproponował wymianę lub przemalowanie na miejscu przez specjalistyczną firmę.
Pan Dawid nie wyraził zgody i zażądał nierealistycznych kwot pieniężnych na które nie wyraziliśmy zgody.
Wielokrotnie moi współpracownicy otrzymywali obraźliwe i pełne wulgaryzmów pisma na skrzynki mailowe a po mojej interwencji telefonicznej, że nie będę takiego zachowania akceptował i zawiadomię odpowiednie organy kontakt z tym Panem się urwał.
Firma Salva dalej podtrzymuje swoje stanowisko w sprawie wymiany lub naprawy ( pomalowania końcówek lub całej prowadnicy w zależności od decyzji firmy specjalistycznej ) .
Jednocześnie podejmę odpowiednie czynności prawne w celu sprostowania nieprawdziwych informacji oczerniających firmę publikowanych przez Pana Dawida L. na publicznych forach internetowych.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Hubert K. » 02 sie 2018, 17:23

Dzień dobry

Chcial bym wypowiedzieć się na temat obsługi, prezentacji, montażu, produktu oraz serwisu dotyczącego oddziału SALVA w Bogucininie. Obsługa handlowca jaki i wiedza wraz z prezentacją na spotkaniu na wysokim poziomie ( chociaż w innych salonach konlurenxji nie było gorzej), stolarka Adamsa VekaSL82 wraz z roletami Somfy to naprawde dobry produkt, montaż spóźnił się ok. 10 dni ( byłem na wakacjach więc mi nie zalezalo), natomiast KB bardzo skrupulatnie podszedł do tematu i miał dwa zastrzeżenia, które od razu SALVA poprawiła, czekam teraz jeszcze na regulacje okien i mogę śmiało polecić firma.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Monika » 02 sie 2018, 13:19

Bardzo ładny salon w Bogucinie ( Salva Poznań), kompetentni handlowcy, dobre okna.
Montażysta może nie za szybki (montaż trwał 4 dni) ale bardzo dokładny i skrupulatny.
Polecam
Monika

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Bogdan w » 02 sie 2018, 10:09

Witam. Akurat tak się składa ze mam bliski kontakt z pewna Panią ktora pracuje w Firmie Salva Zielona Góra. Mógłbym podać jej nazwisko, ale ze względu na ochronę danych osobowych nie zrobię tego. Ta Pani w zaufaniu powiedziała mi ze Firma Salva Zielona Góra, od dłuższego czasu ma bardzo duże problemy z setkami reklamacji jakie zgłaszają kupujący u nas okna. Firma nie radzi sobie z tym problemem i bardzo poważnie rozważa ogłoszenie bankructwa. A co za tym idzie przepadną wszystkie reklamacje i 7 lat gwarancji której udziela firma na okna. Wiec ostrzegam wszystkich przed zakupem okien w firmie Salva Zielona Góra !!! A pozytywne opinie w internecie Firma Salva sama sobie pisze a nawet każe to robić swoim pracownikom. Pozdrawiam wszystkich . Bogdan.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Grażyna » 01 sie 2018, 12:31

Jedna wielka porażka. Nie kupujcie okien w Salva Lubin. Jedyne pozytywne komentarze chyba są od Salvy.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Krystian110196 » 01 sie 2018, 8:46

Ostrzegam wszystkich przed zakupem okien i rolet firmy Salva, totalna tragedia , każdy kto chce zobaczyć jak wyglonaja okna i rolety po 6 miesiącach. Może do mnie napisać to wyślę zdjęcia. krystian110196@gmail.com na dodatek pseudo szef firmy Damian Cichecki zaproponował mi 200 złotych , żebym nie publikował tych zdjęć w internecie. Firma Salva tez bardzo szybko usuwa z forum złe opinie o nich.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Gość » 31 lip 2018, 14:49

Witam . Kazdy kto ma zamiar kupic okna w Firmie Salva Zielona Gora Niech nawet o tym nie mysli,to jest totalna porazka. Kazdy kto chce zobaczyc jak wyglonda montaz okien i Same okna po 6 miesiacach moze napisac do mnie na meila chetnie wysle kazdemu zdjecia. Na dodatek najwiekszy glupek w tej Firmie Damian Cichecki, zaoferowal mi 200 zlotych zebym tych zdjec nie publikowal w internecie. Podaje meila. krystian110196@gmail.com

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Krystian110196 » 31 lip 2018, 14:44

Witam . Kazdy kto ma zamiar kupic okna w Firmie Salva Zielona Goa. Niech nawet o tym nie mysli,to jest totalna porazka. Kazdy kto chce zobaczyc jak wyglonda montaz okien i Same okna po 6 miesiacach moze napisac do mnie na meila chetnie wysle kazdemu zdjecia. Na dodatek najwiekszy glupek w tej Firmie Damian Cichecki, zaoferowal mi 200 zlotych zebym tych zdjec nie publikowal w internecie. Podaje meila. krystian110196@gmail.com

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: SALVA Zachód » 31 lip 2018, 8:49

Witam
Jestem handlowcem firmy Salva Zachód i to ja zaprosiłem klienta na inwestycje w których ostatnio montowaliśmy okna.
Okna są zamontowane poprawnie, klienci są zadowoleni więc nie widzę w tym nic złego.
Oczywiście zrobiłem to za zgodą inwestorów.
Przykre jest to, że większość komentarzy ewidentnie pochodzi od konkurencji, która nie umie konkurować w sposób uczciwy a ucieka się do infantylnych metod jakie są komentarze internetowe.
Daty ostatnich negatywnych komentarzy : 23 lip 2018, 19:31, 23 lip 2018, 20:07 , 24 lip 2018, 6:14 , 24 lip 2018, 11:53 - trochę dużo tych komentarzy od różnych osób w przeciągu 17 godzin :) :) :) - ewidentnie konkurencja ma mało pracy i się nudzi ;) - proponuje używać znaków interpunkcyjny.

Pozdrawiam

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Nieładnie » 24 lip 2018, 11:53

W dzisiejszych czasach kiedy nasze budowy są tak często okradane nie chciałabym się dowiedzieć że pracownicy salva wożą na moją budowę wszystkich żeby sobie oglądali. Pewnie jeszcze robią to bez zgody właścicieli

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Rodo » 24 lip 2018, 6:14

No to ładnie jak pracownicy salvy wożą wycieczki po budowach czy tak wolno może podają jeszcze dane osobowe

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Qwe » 23 lip 2018, 20:07

Nie polecam! Nie chodzi mi nawet o wady w oknach, montażu których jest dużo bo wszystko można poprawić ale chodzi o brak poszanowania klienta dzięki któremu istnieją nie polecam

Na górę