Salva okna i drzwi

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Salva okna i drzwi

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Opinie » 18 lut 2018, 19:56

Arm pisze:Firma porazka nie polecam .Kompletne dno .Miesiącami trzeba się prosić o reklamację i poprawę spartaczonej pracy .Trzymajcie się jak najdalej od tej firmy.!!!


Dlatego szukają pewnie nowych rynków .Niestety ale takie opinie zmuszają do szukania klientów coraz dalej .

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Janusz G. » 08 lut 2018, 21:29

Analizując gruntownie ofertę z lokalnego rynku zdecydowałem się na wybór firmy z Lubina.
Byłem zainteresowany dużą bramą garażową, o niestandardowych wymiarach 4,75 m x 2,90 m i zgłosiłem się do firmy Salva w Lubinie.
Pracownik, który przyjechał na pomiar bramy, wykazał się dużą wiedzą fachową i odpowiedział mi na wszystkie nurtujące mnie pytania fachowo i profesjonalnie. Po zapoznaniu się z ofertą, wybrałem dodatkowe rygle do zabezpieczenia przed włamaniem, oraz mocniejszy silnik ze względu na ciężar bramy.
Instalacja bramy przebiegła sprawnie i dość szybko. Bramę zakładałem do domu, który był w stanie surowym zamkniętym, bez wylanych posadzek. Po roku, kiedy położyłem na podłodze w garażu kafle, firma zgodnie z obietnicą dokonała regulacji bramy, zamków i rygli.
Brama pomimo dużych rozmiarów, chodzi cicho i wygląda estetycznie, przy czym cena, była naprawdę konkurencyjna.
O wszystkich terminach dotyczących kolejnych etapów zamówienia, byłem informowany widomościami w formie elektronicznej i telefonicznej.
Oby więcej takich firm na naszym miedziowym rynku. Bez wątpliwości polecam.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Damian Kowalczyk » 04 lut 2018, 23:09

Witam
Okno spoko montaż tez dobry aczkolwiek na dużą pochwałę zasługuje handlowiec który mnie obsługiwał.
Bardzo duża wiedza i doświadczenie. W porównaniu z innymi salonami przepaść.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Arm » 15 sty 2018, 7:33

Firma porazka nie polecam .Kompletne dno .Miesiącami trzeba się prosić o reklamację i poprawę spartaczonej pracy .Trzymajcie się jak najdalej od tej firmy.!!!

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Wojtek » 03 sty 2018, 19:44

Witam,
Również polecam firmę Salva Lubin. Wszystko odbyło się według ustaleń, bez jakichkolwiek przeszkód. Polecam

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: KlientSalva » 31 gru 2017, 9:06

Witam,

Jeżeli są tutaj umieszczane pochlebne opinie na temat firmy Salva Poznań to tylko chyba przez pracowników. Podpisuje się umowę z handlowcem, a jeżeli są jakieś problemy przy montażu lub kwestia reklamacji to zaczyna się zganianie że masz kontaktować z serwisem (oczywiście telefonu nikt nie odbiera, na e-maile odpowiadają po kilku dniach) i zaczyna się przepychanka aby łaskawie uznali. Okleina na oknach pouszkadzana i porysowana.

Okna po montażu nie można otwierać, bo można nie zamknąć (wciskają kit że standardowo nie robią regulacji po zamontowaniu tylko później przyjeżdżają). Oczywiście dodwiesz się o tym jak będziesz chciał zamknąć okno :)

Nie polecam handlowca Pana Michała!!! typowa spychologia.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: rulf » 28 gru 2017, 6:41

Jestem z okolic Zielonej Góry, właśnie poszukuję okien na inwestycję budowy domu, ale nie podejmę ryzyka współpracy z tą firma po przeczytanych opiniach. :( Szukam dalej.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Natalia J » 08 paź 2017, 12:38

Do firmy Salva przekonało mnie raz : bardzo dobry producent okien ADAMS a dwa fachowe doradztwo oraz podejście handlowca, który się mną zajmował. Poszukiwanie firmy, która, będzie odpowiadała za okna, rolety, bramę i drzwi chciałam zakończyć przez rozpoczęciem prac na budowie. Handlowiec doradził mi jak przygotować nadproża, podmurówki czy też otwory do ciepłego montażu. Dodatkowo polecił mi OKNO HST wykonane w aluminium a nie w PCV ( dużo ładniejsze oraz dużo lepiej funkcjonuje). Inne oferty były porównywalne( różnice były do 2 tysięcy w dół jak i góre) dlatego zdecydowałam się na firmę Salva. Jestem 2 tygodnie po montażu i póki co wszystko jest tak jak ustaliliśmy. Polecam firmę oraz handlowców. Natalia J.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Maciej Wabich » 16 wrz 2017, 7:21

Witam forumowiczów

W lipcu zakupiłem okna, rolety oraz bramę w firmie SALVA oddział w Poznaniu. Dostałem do Nich namiar od znajomego, który budował się w zeszłym roku i był zadowolony z przeprowadzenia usługi - tak więc zarówno Mu jak i Firmie zaufałem... no i się nie zawiodłem. Montaż odbył się pod koniec sierpnia. Obsługa firmy na wysokim poziomie, montaż przeprowadzili profesjonalnie w ciągu jednego dnia, ostatnio wezwałem serwis do wyregulowania okien i przyjechali po paru dniach. Dobry kontakt zarówno z biurem jak i z handlowcem. Z tego co wiem, to posiadają również w ofercie drzwi wewnętrzne, na które na pewno złoże zapytanie.
Co do jakości produktów to jestem na razie bardzo zadowolony. Okna z Veki SL, rolety z napędem Somfy oraz brama Hormanna. Cały pakiet wyniósł mnie trochę więcej niż w konkurencyjnych ofertach, natomiast nie żałuję wyboru.

Polecam Maciej Wabich

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Mateusz » 14 wrz 2017, 19:30

Salva Zielona Góra, duża wiedza pracowników i fachowe doradztwo.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Andrzej O » 14 wrz 2017, 8:24

Witam
Piszę na prośbę handlowca firmy Salva. Po zapoznaniu się z opiniami w internecie na temat firmy SALVA jestem bardzo zaskoczony.
Jestem miesiąc po montażu i złego słowa nie mogę powiedzieć na temat firmy. Od początku zostałem otoczony opieką i doradztwem przez handlowca. Pomógł mi dobrać odpowiednie okna do mojej inwestycji. Wybrałem montaż ciepły i póki co wygląda na szczelny hehe zobaczymy za parę lat ale dostałem certyfikat od ILLBRUCKA.
Ogólnie polecam firmę i handlowców.
Andrzej O.....

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: ďfg » 07 wrz 2017, 18:46

:ugeek: .8

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Wojtek K. » 07 wrz 2017, 18:08

Witam
W lipcu firma SALVA z Poznania zamontowała stolarkę otworowa. Zakup dotyczył okien, rolet, bramy. Na początku wspomnę, ze nie była to najtańsza oferta. Począwszy od handlowca, który bardzo profesjonalnie podszedł do tematu - wyjaśnił wiele rzeczy, które maja wpływ na Moje zadowolenie, poprzez montaż ( który sie opóźnił 3 dni przez rolety) - uważam, że ekipa profesjonalna oraz dbająca o czystość na budowie, skończywszy na wyserwisowaniu okien. Rownież montaż bramy został przeprowadzony profesjonalnie. Napewno na zimę kupie u Nich drzwi zewnętrze oraz wewnętrze.
Szczerze polecam ponieważ jestem bardzo zadowolony.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: krystian » 31 sie 2017, 18:47

Jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć zapraszam do zielonej góry os kolorowe chynow.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: KKK » 29 sie 2017, 12:10

Nie polecam usług tej firmy. Okna nieprawidłowo zamontowane, długi czas oczekiwania na reklamację. TRAGEDIA

Salva okna i drzwi

Post autor: Niezadowolony klient » 29 sie 2017, 12:05

Nie polecam

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Janus » 29 sie 2017, 11:41

Montaż bramy Hormanna przebiegł bez problemów i terminowo. Polecam

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Marcin » 20 sie 2017, 7:15

Witam,

Z żoną zakupiliśmy okna w firmie Salva Poznań 25 kwietnia 2017 roku, to jak wygląda montaż to dramat. Osoby zainteresowane zapraszam na facebooka, gdzie będziemy z żoną przedstawiać całą historię z naszymi oknami i roletami.

https://www.facebook.com/okna.zfirmysalva.9


Pozdrawiam
Marcin

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Jarek » 11 sie 2017, 13:56

Popieram wszystkie złe opinie o firmie Salva Zielona Góra
To naprawde jest jedna wielka katastrofa. Pracownicy w tej firmie to chyba skonczyli max szkołe podstawową
Poprostu dramat. odradzam wszystkim,omijajcie tą firme z daleka.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Arek.Z. » 27 cze 2017, 20:09

Witam
Zakupiłem okna firmy Adams, bramę firmy Normstahl oraz drzwi stalowe w oddzielne POZNAN. Od popisania umowy, po przez montaż, reklamacje związane z porysowaniem ram, do końcowego serwisu jestem z tych wszystkich etapów zadowolony. Pomimo długiego oczekiwania na naprawę porysowanej ramy ( co było błędem na produkcji) szczerze polecam ta firmę. Uważam ich za profesjonalistów choć nie nalezą do najtańszych. Handlowiec kompetentny, podpowiedział fajne rozwiązania, montażyści profesjonalni, którzy znają sie na swojej pracy. Poleciłem Ich znajomym i rownież maja podobne odczucia.
POLECAM

Na górę

cron