Salva okna i drzwi

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Salva okna i drzwi

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Ola » 23 lut 2018, 17:26

NIE POLECAM.
MOŻE SAM PRODUKT JEST DOBRY, ZA TO MONTAŻ FATALNY. SERWISANCI NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW. MINĄŁ ROK I CAŁY CZAS SĄ PROBLEMY. BARDZO ŻAŁUJĘ DECYZJI!!!

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Opinie » 18 lut 2018, 19:56

Arm pisze:Firma porazka nie polecam .Kompletne dno .Miesiącami trzeba się prosić o reklamację i poprawę spartaczonej pracy .Trzymajcie się jak najdalej od tej firmy.!!!


Dlatego szukają pewnie nowych rynków .Niestety ale takie opinie zmuszają do szukania klientów coraz dalej .

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Janusz G. » 08 lut 2018, 21:29

Analizując gruntownie ofertę z lokalnego rynku zdecydowałem się na wybór firmy z Lubina.
Byłem zainteresowany dużą bramą garażową, o niestandardowych wymiarach 4,75 m x 2,90 m i zgłosiłem się do firmy Salva w Lubinie.
Pracownik, który przyjechał na pomiar bramy, wykazał się dużą wiedzą fachową i odpowiedział mi na wszystkie nurtujące mnie pytania fachowo i profesjonalnie. Po zapoznaniu się z ofertą, wybrałem dodatkowe rygle do zabezpieczenia przed włamaniem, oraz mocniejszy silnik ze względu na ciężar bramy.
Instalacja bramy przebiegła sprawnie i dość szybko. Bramę zakładałem do domu, który był w stanie surowym zamkniętym, bez wylanych posadzek. Po roku, kiedy położyłem na podłodze w garażu kafle, firma zgodnie z obietnicą dokonała regulacji bramy, zamków i rygli.
Brama pomimo dużych rozmiarów, chodzi cicho i wygląda estetycznie, przy czym cena, była naprawdę konkurencyjna.
O wszystkich terminach dotyczących kolejnych etapów zamówienia, byłem informowany widomościami w formie elektronicznej i telefonicznej.
Oby więcej takich firm na naszym miedziowym rynku. Bez wątpliwości polecam.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Damian Kowalczyk » 04 lut 2018, 23:09

Witam
Okno spoko montaż tez dobry aczkolwiek na dużą pochwałę zasługuje handlowiec który mnie obsługiwał.
Bardzo duża wiedza i doświadczenie. W porównaniu z innymi salonami przepaść.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Arm » 15 sty 2018, 7:33

Firma porazka nie polecam .Kompletne dno .Miesiącami trzeba się prosić o reklamację i poprawę spartaczonej pracy .Trzymajcie się jak najdalej od tej firmy.!!!

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Wojtek » 03 sty 2018, 19:44

Witam,
Również polecam firmę Salva Lubin. Wszystko odbyło się według ustaleń, bez jakichkolwiek przeszkód. Polecam

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: KlientSalva » 31 gru 2017, 9:06

Witam,

Jeżeli są tutaj umieszczane pochlebne opinie na temat firmy Salva Poznań to tylko chyba przez pracowników. Podpisuje się umowę z handlowcem, a jeżeli są jakieś problemy przy montażu lub kwestia reklamacji to zaczyna się zganianie że masz kontaktować z serwisem (oczywiście telefonu nikt nie odbiera, na e-maile odpowiadają po kilku dniach) i zaczyna się przepychanka aby łaskawie uznali. Okleina na oknach pouszkadzana i porysowana.

Okna po montażu nie można otwierać, bo można nie zamknąć (wciskają kit że standardowo nie robią regulacji po zamontowaniu tylko później przyjeżdżają). Oczywiście dodwiesz się o tym jak będziesz chciał zamknąć okno :)

Nie polecam handlowca Pana Michała!!! typowa spychologia.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: rulf » 28 gru 2017, 6:41

Jestem z okolic Zielonej Góry, właśnie poszukuję okien na inwestycję budowy domu, ale nie podejmę ryzyka współpracy z tą firma po przeczytanych opiniach. :( Szukam dalej.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Natalia J » 08 paź 2017, 12:38

Do firmy Salva przekonało mnie raz : bardzo dobry producent okien ADAMS a dwa fachowe doradztwo oraz podejście handlowca, który się mną zajmował. Poszukiwanie firmy, która, będzie odpowiadała za okna, rolety, bramę i drzwi chciałam zakończyć przez rozpoczęciem prac na budowie. Handlowiec doradził mi jak przygotować nadproża, podmurówki czy też otwory do ciepłego montażu. Dodatkowo polecił mi OKNO HST wykonane w aluminium a nie w PCV ( dużo ładniejsze oraz dużo lepiej funkcjonuje). Inne oferty były porównywalne( różnice były do 2 tysięcy w dół jak i góre) dlatego zdecydowałam się na firmę Salva. Jestem 2 tygodnie po montażu i póki co wszystko jest tak jak ustaliliśmy. Polecam firmę oraz handlowców. Natalia J.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Maciej Wabich » 16 wrz 2017, 7:21

Witam forumowiczów

W lipcu zakupiłem okna, rolety oraz bramę w firmie SALVA oddział w Poznaniu. Dostałem do Nich namiar od znajomego, który budował się w zeszłym roku i był zadowolony z przeprowadzenia usługi - tak więc zarówno Mu jak i Firmie zaufałem... no i się nie zawiodłem. Montaż odbył się pod koniec sierpnia. Obsługa firmy na wysokim poziomie, montaż przeprowadzili profesjonalnie w ciągu jednego dnia, ostatnio wezwałem serwis do wyregulowania okien i przyjechali po paru dniach. Dobry kontakt zarówno z biurem jak i z handlowcem. Z tego co wiem, to posiadają również w ofercie drzwi wewnętrzne, na które na pewno złoże zapytanie.
Co do jakości produktów to jestem na razie bardzo zadowolony. Okna z Veki SL, rolety z napędem Somfy oraz brama Hormanna. Cały pakiet wyniósł mnie trochę więcej niż w konkurencyjnych ofertach, natomiast nie żałuję wyboru.

Polecam Maciej Wabich

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Mateusz » 14 wrz 2017, 19:30

Salva Zielona Góra, duża wiedza pracowników i fachowe doradztwo.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Andrzej O » 14 wrz 2017, 8:24

Witam
Piszę na prośbę handlowca firmy Salva. Po zapoznaniu się z opiniami w internecie na temat firmy SALVA jestem bardzo zaskoczony.
Jestem miesiąc po montażu i złego słowa nie mogę powiedzieć na temat firmy. Od początku zostałem otoczony opieką i doradztwem przez handlowca. Pomógł mi dobrać odpowiednie okna do mojej inwestycji. Wybrałem montaż ciepły i póki co wygląda na szczelny hehe zobaczymy za parę lat ale dostałem certyfikat od ILLBRUCKA.
Ogólnie polecam firmę i handlowców.
Andrzej O.....

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: ďfg » 07 wrz 2017, 18:46

:ugeek: .8

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Wojtek K. » 07 wrz 2017, 18:08

Witam
W lipcu firma SALVA z Poznania zamontowała stolarkę otworowa. Zakup dotyczył okien, rolet, bramy. Na początku wspomnę, ze nie była to najtańsza oferta. Począwszy od handlowca, który bardzo profesjonalnie podszedł do tematu - wyjaśnił wiele rzeczy, które maja wpływ na Moje zadowolenie, poprzez montaż ( który sie opóźnił 3 dni przez rolety) - uważam, że ekipa profesjonalna oraz dbająca o czystość na budowie, skończywszy na wyserwisowaniu okien. Rownież montaż bramy został przeprowadzony profesjonalnie. Napewno na zimę kupie u Nich drzwi zewnętrze oraz wewnętrze.
Szczerze polecam ponieważ jestem bardzo zadowolony.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: krystian » 31 sie 2017, 18:47

Jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć zapraszam do zielonej góry os kolorowe chynow.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: KKK » 29 sie 2017, 12:10

Nie polecam usług tej firmy. Okna nieprawidłowo zamontowane, długi czas oczekiwania na reklamację. TRAGEDIA

Salva okna i drzwi

Post autor: Niezadowolony klient » 29 sie 2017, 12:05

Nie polecam

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Janus » 29 sie 2017, 11:41

Montaż bramy Hormanna przebiegł bez problemów i terminowo. Polecam

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Marcin » 20 sie 2017, 7:15

Witam,

Z żoną zakupiliśmy okna w firmie Salva Poznań 25 kwietnia 2017 roku, to jak wygląda montaż to dramat. Osoby zainteresowane zapraszam na facebooka, gdzie będziemy z żoną przedstawiać całą historię z naszymi oknami i roletami.

https://www.facebook.com/okna.zfirmysalva.9


Pozdrawiam
Marcin

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Jarek » 11 sie 2017, 13:56

Popieram wszystkie złe opinie o firmie Salva Zielona Góra
To naprawde jest jedna wielka katastrofa. Pracownicy w tej firmie to chyba skonczyli max szkołe podstawową
Poprostu dramat. odradzam wszystkim,omijajcie tą firme z daleka.

Na górę