Salva okna i drzwi

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Salva okna i drzwi

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Piotr » 11 paź 2018, 8:53

Odradzam każdemu! Niekompetencja pracownikow na każdym szczeblu, termin realizacji około 3 miesiące !!!! Mimo zapewnień przed podpisaniem umowy o terminie 5 tygodni!! Nie polecam ! Gdybym mógł cofnąć czas nigdy nie skorzystałbym z ich usług. Działanie i opieszałość firmy spowodowała około miesięczne opóźnienia na budowie ! Jednym słowem NIE!

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: M.B Swarzedz » 23 wrz 2018, 16:18

Montaż wlecze się już trzeci tydzień. SALVA Poznań spóźniła się 1 tydzień (zdążyłem przyzwyczaić się podczas budowy do takich opóźnień- nie ma tragedii). Montaż okien PVC trwał jeden dzień- kierownik budowy wystawił opinie, że montaż bardzo dobrze zrobiony chłopacy mega profesjonalni z szeregiem narzędzi oraz co dla mnie bardzo ważne - posprzątali po sobie. Po tygodniu zamontowali rolety i jeszcze czekam za oknem tarasowymi - aluminiowym. Wszystko było by dobrze jak by Panie w biurze odbieramły telefon i informowały Nas o przebiegu sytuacji. Montaż okna miał się odbyć teraz w sobotę, natomiast oczywiście SALVA w ogóle się nie odezwała, dobrze że chociaż zadeskowali otwór.

Reasumując: nie żałuję zakupu w tej firmie - dobre produkty, przystępna cena, firma rozbudowana ze stabilną pozycją, jest jedno ALE - brak kontaktu z biura. Radzę to poprawić i czekam za oknem tarasowym.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: lucky » 19 wrz 2018, 18:20

Proces reklamacji trwa i trwa, tak jak chce pomóc Salva tak i mocno a nawet mocniej nie chce :D nie poddamy się

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Rafał Lusówko » 17 wrz 2018, 7:57

Okno zamontowane w poprzedni weekend i na ta chwilę jest ok.
Montaż poszedł bardzo sprawnie- (miałem dużo okien 12 ) w dodatku montaż był ciepły.
Polecam

Rafał

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Marek Slowik » 13 wrz 2018, 17:05

Witam
Chciałem podziękować firmie Salva za montaż okien , rolet oraz bramy garażowej.
Okna jedne z najlepszych w Polsce ( ADAMS - bardzo wysoko w rankingu producentów) + rolety SOMFY na które mam 5 lat gwarancji.
Na pewno wrócę po drzwi wejściowe oraz wewnętrzne.

Marek

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Arek M, » 18 sie 2018, 9:40

Witam
Jestem po montażu okien,rolet oraz bramy garazowej .
Firma Salva spisała się bardzo dobrze. Montaż bramy trwał 1 dzień a montaż okien i rolet 2 dni.
Teraz czekam na regulacje.
Póki co bez problemów.
Polecam
Arek M.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Bogdan3 » 07 sie 2018, 21:38

A to ciekawa sprawa,wzczoraj oczernial Pan konkurencje ! A dzisiaj oczernia span jalkiegos, krystiana,goscia Bogdana itp. Moze niech sie Pan wkoncu okresli kto i jaka konkurencja robi Panu kolo dupy. Moze to juz ten czas zeby rozzliczyc sie z Klienten od ktorego Pan pozxczyl pieniadze na zalorzenie firmy w 2011 roku ? Bo u masz odsetki są liczone jak w prowidencie. Czyli okolo 400 % w skali roku. 400 % x 7 lat to juz nie jest mala kwota. A konkurecja nie spi i trzeba byc swiadomym od kogo sie porzycza pieniadze ! Auto, mieszkanie itp , nie mowiac o reszcie ma swoja wartosci to nie przelewki ! Bo dlugi beda sie ciagnac za Panem do konca zycia ! A jeden bug tylko wie ile go Panu zostalo !!!

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Damian Cichecki » 07 sie 2018, 9:06

Krystian, Gość, Bogdan, Bigdan1, Bogdan 2.....,
Panie Dawidzie jak już napisałem wcześniej oczernianie wizerunku mojej osoby jak tez firmy w której pracuje nieprawdziwymi informacjami które maja ewidentnej zaszkodzic mojej osobie oraz wizerunku firmy spotka się z odpowiednia reakcja ba drodze prawnej.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Bogdan2 » 06 sie 2018, 20:32

Firma Salva Zielona Góra powstała w lutym 2011 roku czyli 7 lat temu. A do tej pory otrzymała ponad 1000 zgłoszeń z reklamacjami. Wiec o czym to świadczy ? Chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć ! Proszę sobie sprawdzic, kim z wykształcenia jest Pan Damian Cichecki ? I tu znowu nie trzeba nic więcej pisać !

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Bogdan1 » 06 sie 2018, 20:23

Wszystko co napisał Pan Damian Cichecki o swoim super serwisie gwarancyjnym i pogwarancyjnym, to jest jedno wielkie obrzydliwe Kłamstwo !!! Gdyby nie ustawa o ochronie danych osobowych i szkoda mi tej Pani, bo odrazu straciła by prace w Firmie Salva. Podałbym jej imię i nazwisko. Logicznie myśląc poco profesjonalnej firmie super serwis gwarancyjny i pogwarancyjny ? Jeżeli sprzedaje się pożądny markowy produkt, nie potrzeba Od każdego klienta przyjmować reklamacji ! To świadczy tylko o tym ze firma Salva nie sprzedaje dobrego produktu, tylko poprostu nic nie warte badziewie , czyli tak zwany wyrób oknopodobny ! A nie okna.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Damian Cichecki » 06 sie 2018, 15:34

Bogdan w pisze:Witam. Akurat tak się składa ze mam bliski kontakt z pewna Panią ktora pracuje w Firmie Salva Zielona Góra. Mógłbym podać jej nazwisko, ale ze względu na ochronę danych osobowych nie zrobię tego. Ta Pani w zaufaniu powiedziała mi ze Firma Salva Zielona Góra, od dłuższego czasu ma bardzo duże problemy z setkami reklamacji jakie zgłaszają kupujący u nas okna. Firma nie radzi sobie z tym problemem i bardzo poważnie rozważa ogłoszenie bankructwa. A co za tym idzie przepadną wszystkie reklamacje i 7 lat gwarancji której udziela firma na okna. Wiec ostrzegam wszystkich przed zakupem okien w firmie Salva Zielona Góra !!! A pozytywne opinie w internecie Firma Salva sama sobie pisze a nawet każe to robić swoim pracownikom. Pozdrawiam wszystkich . Bogdan.


Post ewidentnie konkurencji.
Oddział w Zielonej Górze wszelkie zgłoszenia reklamacyjne wykonuje na bieżąco. Na dzień dzisiejszy wszelkie zgłoszenia jakie są zgłoszone u nas w firmie to 49 z czego 31 są to serwisy płatne, które wykonujemy naszym klientom na ich życzenie po okresie gwarancyjnym lub osobom , które zakupiły stolarkę u konkurencyjnych firm i nie mogą dojść do porozumienia z naprawą gwarancyjną lub poza gwarancyjną z firmami gdzie zakupili stolarkę.
Należy wziąć pod uwagę fakt, iż serwis w Zielonej Górze obsługuje oddział Zielona Góra oraz Gorzów Wielkopolski. Mówimy tutaj o około 60 montażach miesięcznie.
Podsumowując, życzymy konkurencji tak sprawnie działającego serwisu, gdyż większość firm ( osobiście znam tylko 2 firmy ,które posiadają osobny dział serwis ) serwis wykonuje ekipami monterskimi. A co za tym idzie czas oczekiwania i jakość obsługi jest na dużo niższym poziomie niż firmie Salva okna i drzwi.
PS.
Gwarancje 7 lat na okna udziela GWARANT czyli w naszym przypadku firma Adams.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Krystian110196 » 03 sie 2018, 22:21

Wszystkie pozytywne opinie o firmie Salva, firma salva pisze je sobie sama. Bo nie ma takich klientów którzy mogą powiedzieć chociaż jedno dobre słowo o tej firmie !!!

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Krystian110196 » 03 sie 2018, 22:11

Nie bardzo mam czas teraz się rozpisywać bo jest tego kilka stron, na temat tego Pana oszusta i krętacza. Ale już niedługo opublikuje cała korespondencje z firma Salva i zdjęcia z montażu itp.ktora reprezentuje skończony debil. Który ostatnio napisał mi ze 8x2 to jest 2 a nie 16 . Zreszta te Pan ma samej podstawówki skończone z 15 lat. Wiec nie jest to dziwne ze 8x2 jest 2 a nie 16.!!!

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Damian Cichecki » 03 sie 2018, 8:53

Chciałbym ustosunkować się do zarzutów Pana " Krystiana, gość" i jeszcze kilka innych wykorzystanych przez tego Pana Nicków.
Pan Dawid L. ( gdyż to jest prawdziwe imię tegoż Pana ) zakupił u nas stolarkę okienną wraz z roletami. Po około pół roku z nieznanych mi przyczyn farba na prowadnicy od rolet na styku parapetu zaczęła się łuszczyć. Producent przyjął gwarancję i zaproponował wymianę lub przemalowanie na miejscu przez specjalistyczną firmę.
Pan Dawid nie wyraził zgody i zażądał nierealistycznych kwot pieniężnych na które nie wyraziliśmy zgody.
Wielokrotnie moi współpracownicy otrzymywali obraźliwe i pełne wulgaryzmów pisma na skrzynki mailowe a po mojej interwencji telefonicznej, że nie będę takiego zachowania akceptował i zawiadomię odpowiednie organy kontakt z tym Panem się urwał.
Firma Salva dalej podtrzymuje swoje stanowisko w sprawie wymiany lub naprawy ( pomalowania końcówek lub całej prowadnicy w zależności od decyzji firmy specjalistycznej ) .
Jednocześnie podejmę odpowiednie czynności prawne w celu sprostowania nieprawdziwych informacji oczerniających firmę publikowanych przez Pana Dawida L. na publicznych forach internetowych.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Hubert K. » 02 sie 2018, 17:23

Dzień dobry

Chcial bym wypowiedzieć się na temat obsługi, prezentacji, montażu, produktu oraz serwisu dotyczącego oddziału SALVA w Bogucininie. Obsługa handlowca jaki i wiedza wraz z prezentacją na spotkaniu na wysokim poziomie ( chociaż w innych salonach konlurenxji nie było gorzej), stolarka Adamsa VekaSL82 wraz z roletami Somfy to naprawde dobry produkt, montaż spóźnił się ok. 10 dni ( byłem na wakacjach więc mi nie zalezalo), natomiast KB bardzo skrupulatnie podszedł do tematu i miał dwa zastrzeżenia, które od razu SALVA poprawiła, czekam teraz jeszcze na regulacje okien i mogę śmiało polecić firma.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Monika » 02 sie 2018, 13:19

Bardzo ładny salon w Bogucinie ( Salva Poznań), kompetentni handlowcy, dobre okna.
Montażysta może nie za szybki (montaż trwał 4 dni) ale bardzo dokładny i skrupulatny.
Polecam
Monika

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Bogdan w » 02 sie 2018, 10:09

Witam. Akurat tak się składa ze mam bliski kontakt z pewna Panią ktora pracuje w Firmie Salva Zielona Góra. Mógłbym podać jej nazwisko, ale ze względu na ochronę danych osobowych nie zrobię tego. Ta Pani w zaufaniu powiedziała mi ze Firma Salva Zielona Góra, od dłuższego czasu ma bardzo duże problemy z setkami reklamacji jakie zgłaszają kupujący u nas okna. Firma nie radzi sobie z tym problemem i bardzo poważnie rozważa ogłoszenie bankructwa. A co za tym idzie przepadną wszystkie reklamacje i 7 lat gwarancji której udziela firma na okna. Wiec ostrzegam wszystkich przed zakupem okien w firmie Salva Zielona Góra !!! A pozytywne opinie w internecie Firma Salva sama sobie pisze a nawet każe to robić swoim pracownikom. Pozdrawiam wszystkich . Bogdan.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Grażyna » 01 sie 2018, 12:31

Jedna wielka porażka. Nie kupujcie okien w Salva Lubin. Jedyne pozytywne komentarze chyba są od Salvy.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Krystian110196 » 01 sie 2018, 8:46

Ostrzegam wszystkich przed zakupem okien i rolet firmy Salva, totalna tragedia , każdy kto chce zobaczyć jak wyglonaja okna i rolety po 6 miesiącach. Może do mnie napisać to wyślę zdjęcia. krystian110196@gmail.com na dodatek pseudo szef firmy Damian Cichecki zaproponował mi 200 złotych , żebym nie publikował tych zdjęć w internecie. Firma Salva tez bardzo szybko usuwa z forum złe opinie o nich.

Re: Salva okna i drzwi

Post autor: Gość » 31 lip 2018, 14:49

Witam . Kazdy kto ma zamiar kupic okna w Firmie Salva Zielona Gora Niech nawet o tym nie mysli,to jest totalna porazka. Kazdy kto chce zobaczyc jak wyglonda montaz okien i Same okna po 6 miesiacach moze napisac do mnie na meila chetnie wysle kazdemu zdjecia. Na dodatek najwiekszy glupek w tej Firmie Damian Cichecki, zaoferowal mi 200 zlotych zebym tych zdjec nie publikowal w internecie. Podaje meila. krystian110196@gmail.com

Na górę

cron