Rehau Geneo opinie

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Rehau Geneo opinie

Re: Rehau Geneo opinie

Post autor: osebers22 » 17 paź 2017, 8:13

Lepszej firmy nie widziałem

Re: Rehau Geneo opinie

Post autor: Magda » 26 maja 2017, 13:25

Pracuję w firmie produkującej okna, więc moja wypowiedź może być subiektywna:) niemniej jednak mam u siebie w domu Geneo od 5 lat i jestem bardzo zadowolona. Okna były wstawiane do nowego domu, więc ciężko mi porównać rachunki za ogrzewanie, ale relatywnie do osób, z którymi o tym rozmawiałam, to mamy rachunki bardzo niskie. Te okna mają bardzo dobre parametry izolacyjne. No i nawet przy silnych mrozach dzieciaki siedzą przy drzwiach tarasowych, nie czuć żadnego chłodu i szyba w dotyku ma normalną temperaturę (nie jest nieprzyjemnie zimna). Okna po montażu są bez zarzutu, ale fakt, montaż jest trudniejszy - ekipa montażowa musi być dobrze wyszkolona. Aktualnie w ofercie są również okna Synego, o naprawdę bardzo dobrych parametrach izolacyjnych (porównywalnych) ale już ze wzmocnieniami. Okna kupowałam oczywiście w firmie, w której pracuję, czyli Constans sp. z o.o (woj. lubuskie), strona www.constans.pl. Szczerze polecam i zapraszam:)

Re: Rehau Geneo opinie

Post autor: krde » 10 mar 2017, 10:12

Rehau Geneo + ciepły montaż = realnie pomniejszone rachunki za ogrzewanie
co lepsze cisniemy na maksa Geneo do niemiec, niemcy oszaleli na ich punkcie
po okna rehau geneo zaprasza do siebie
http://www.asradon.pl

Re: Rehau Geneo opinie

Post autor: faberas » 19 sty 2017, 20:07

Te akurat bym odradzał

Re: Rehau Geneo opinie

Post autor: MONTAŻYSTA » 24 paź 2016, 16:43

DRAMAT - WYGINAJĄ SIĘ JAK Z PLASTELINY
MONTAŻ - KOMEDIA / KOTWY PRZYKRĘCASZ DO RAMY PLASTIKOWEJ
ZERO WZMOCNIEŃ

WSZYSTKO SUPER NA OBRAZKU ALE NIE W PRAKTYCE

Re: Rehau Geneo opinie

Post autor: RobertZzo » 14 lip 2016, 12:43

Cudo. Sporo kasiory dałem, ale na prawdę polecam. Płacę mniej za ogrzewanie, nic mi się nie sypie. Zakupiłem geneo od Eurocolor, polecam każdemu, montaż dobry. Teraz w Poznaniu Eurocolor otworzyło nowy salon, na FB odnalazłem info o konkursie na 1000 pln: https://www.facebook.com/eurocoloroknaidrzwi/?fref=ts

Polecam!

Re: Rehau Geneo opinie

Post autor: JanN » 31 sie 2014, 14:31

Rafał pisze:
mlynarski pisze:Polecam. Realnie spadły rachunki za ogrzewanie obowiązkowo z ciepłym montarzem. Ja mam akurat z peteckiego ale jakość innych producentów jest podobna.

Hej

Mam pytanie odnośnie tych okien z Peteckiego , jak sie sprawują i jak z mntażem? Też nad nimi się zastanawiam

POzdrawiam,


Kupując okna na Rehau Geneo w firmie Petecki masz najlepszy profil na rynku i najlepszą firmę więc lepiej wybrać nie możesz.

Re: Rehau Geneo opinie

Post autor: Rafał » 22 lip 2013, 11:42

mlynarski pisze:Polecam. Realnie spadły rachunki za ogrzewanie obowiązkowo z ciepłym montarzem. Ja mam akurat z peteckiego ale jakość innych producentów jest podobna.

Hej

Mam pytanie odnośnie tych okien z Peteckiego , jak sie sprawują i jak z mntażem? Też nad nimi się zastanawiam

POzdrawiam,

Re: Rehau Geneo opinie

Post autor: mlynarski » 28 kwie 2013, 16:27

Polecam. Realnie spadły rachunki za ogrzewanie obowiązkowo z ciepłym montarzem. Ja mam akurat z peteckiego ale jakość innych producentów jest podobna.

Re: Rehau Geneo opinie

Post autor: myarka » 28 lis 2012, 12:29

Rehau Geneo opinie

Post autor: angelside » 14 sty 2012, 19:20

Proszę o opinie na temat systemu energoszczędnego Rehau Geneo.

Na górę