Schuco Classic opinie

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.
Emotikony
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone
Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Schuco Classic opinie

Re: Schuco Classic opinie

Post autor: piotr9489 » 24 cze 2019, 7:43

Warto sprawdzić najnowszy system – Schuco LivIng. Siedem komór, zgrzewalne uszczelki z EPDM i dwie wersje uszczelnienia w zależności od potrzeb związanych z termoizolacyjnością czy akustyką: http://www.marsel.com.pl/index.php?system_cms=3&s=2&o=12&jezyk=pl Bardzo elastyczne rozwiązanie z perspektywą na przyszłość, bo pozwala na łatwe wykonywanie okien nawet w standardzie pasywnym.

Re: Schuco Classic opinie

Post autor: marian4 » 10 kwie 2019, 5:02

Moim zdaniem tych opin powinno być jak najwięcej.Jakby tak było to naprawdę było by super.Ja tak uważam i zdania nie zmienię.

Re: Schuco Classic opinie

Post autor: pixell » 22 lis 2018, 11:55

Niezła opcja to Schuco Classic super okno !

Re: Schuco Classic opinie

Post autor: mariusz3365 » 25 paź 2018, 7:19

Classic to generalnie kontur skrzydła dostępny zarówno w systemie okiennym z pięcioma komorami Corona CT 70 AS, jak i sześciokomorowym Corona SI 82. Teraz ten kontur pojawił się też w cieplejszej, siedmiokomorowej wersji LivIng. Ogólnie geometria skrzydła Classic jest minimalistyczna i bardzo nowoczesna. Jeśli chodzi o system pięciokomorowy, to taka ekonomiczna propozycja do budownictwa tradycyjnego, ale jeśli wziąć pod uwagę obecne standardy energooszczędności, lepiej wybrać okno siedmiokomorowe Living, można je zobaczyć np. tu: http://www.oknostyl.eu/oferta/pcv

Re: Schuco Classic opinie

Post autor: jurek443 » 17 paź 2018, 14:48

To jest po prostu super firma. Korzystam z niej chyba już od ponad dwóch lat i jest super.

Re: Schuco Classic opinie

Post autor: myarka » 27 lis 2012, 12:07

Według mnie najlepsze z najlepszych,można sobie dobrać kolor,styl.Zawsze też indywidualnie firma podchodzi do klienta,jesli ktoś chce mieć wysokiej jakości okna to polecam.

Re: Schuco Classic opinie

Post autor: Haidi » 04 lut 2012, 12:49

Pisałem to już w innym wątku ale napisze i tutaj, może moja pomoc okaże się komuś pomocna - są to dobre okna zwłaszcza w połączeniu z czarnymi okuciamy schuco. Jest to system kompletny schuco.

Schuco Classic opinie

Post autor: angelside » 22 sty 2012, 14:33

Opinie na temat podstawowego systemu Schuco 5 komorowego Classic.

Na górę