Okucie Winkhaus Autopilot

Opinie o niemieckiej firmie Winkhaus produkującej okucia do okien i drzwi oraz o jej wyrobach.

Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: angelside >   22 sty 2012, 14:40

Opinie na temat dość popularnego w polsce okucia - Winkhaus Autopilot.
Awatar użytkownika
angelside
Administrator
 
Posty: 91
Rejestracja: 09 sty 2012, 12:23

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: metix >   06 mar 2012, 16:04

Syf nie polecam, strzela jakby środku transformers zmieniał swoją formę.
Awatar użytkownika
metix
 

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: przemol >   11 mar 2012, 19:35

Ja przeciwnie, uważam że są to dobre okucia. Obecnie zastanawiam się nad czymś takim sklep.winkhaus.pl/sfer.aspx?s=activPilotControl_RFID&b=6 . Jeszcze jakieś zabezpieczenia drzwi i już mogę spać spokojnie.
Awatar użytkownika
przemol
 

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: piotrek >   06 kwie 2012, 14:18

Witam !!! Ja sprzedaje okienka z okuciem roto profil veka ale w mieszkaniu mam okna na innym profilu i okuciu winkhaus hahaha polecam veke i roto i jak bym miał teraz wymieniać okna to veka+roto .Ale tego nie zrobie bo mimo upływu wielu lat okienka są ok. I jak ktoś sprzedaje dobrze wykonane okienka to czy będzie tam roto czy winkhaus to nie ma znaczenia . osoba kupująca okna nie ma wiedzy osób siędzacych zawodowo w temacie jej chodzi by ono otwierało sie i zamykało bez przewiewów i innych atrakcji . Tak więc polecam winkhaus-a jak i roto haha
Pozdrawiam kolegów od wikhausa i życze powodzenia !!!! Nara chlopaki
Awatar użytkownika
piotrek
 

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: myarka >   28 lis 2012, 12:26

uważam,że to dobry wybór,wytrzymała konstrukcja,zaczepy antywłamaniowe są ze stali,nie doszukujmy się na siłe jakis braków.
Awatar użytkownika
myarka
Bywalec
 
Posty: 40
Rejestracja: 26 lis 2012, 10:46

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: polecam >   17 lis 2016, 15:18

Witam polecam te okucie sam je mam i sie sprawdza bardzo dobrze kiedyś miałem okucie z innej firmy ale niechcę tutaj jej podać jak dla mnie wybrałybym okucie z winkhausa jak coś to tu kupiłęm okna [url][http://www.bewi.com.pl/plurl]
Awatar użytkownika
polecam
 

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: 22a >   11 mar 2017, 19:48

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
<a href="http://pl.tinypic.com?ref=ao6re1" target="_blank"><img src="http://i64.tinypic.com/ao6re1.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>
Awatar użytkownika
22a
 

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: qqww >   11 mar 2017, 19:53

Obrazek
Awatar użytkownika
qqww
 

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: aaas >   11 mar 2017, 19:54

Obrazek
Awatar użytkownika
aaas
 

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: ssdaa >   11 mar 2017, 19:56

Obrazek
Awatar użytkownika
ssdaa
 

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: aaas >   11 mar 2017, 19:57

Kod: Zaznacz cały
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Xhlq74TwmLc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Awatar użytkownika
aaas
 


Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: gghjk >   11 mar 2017, 19:59

Obrazek
Awatar użytkownika
gghjk
 

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: ddd >   11 mar 2017, 20:02

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lvlk2TWh-js" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Awatar użytkownika
ddd
 

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: sss >   11 mar 2017, 20:03

[code]<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lvlk2TWh-js" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/code]
Awatar użytkownika
sss
 

Re: Okucie Winkhaus Autopilot

Postautor: Andrzejek40 >   13 mar 2017, 14:50

Nie dla słabo, głośno działają
Zapraszam też na moją stronę :)
Awatar użytkownika
Andrzejek40
Bywalec
 
Posty: 44
Rejestracja: 29 gru 2016, 11:48


Wróć do okucia Winkhaus opinie

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron