Oknoteka opinie

Korzystałeś z usług? Chciałbyś podzielic się opinią o montażystach? Napisz tutaj.

Oknoteka opinie

Postautor: Metys >   17 lut 2012, 14:15

Opinie o firmie Oknoteka z Warszawy - Wesoła.
Awatar użytkownika
Metys
 

Re: Oknoteka opinie

Postautor: myarka >   27 lis 2012, 12:21

Solidna firma,maja ogromny asortyment,chyba wszystko co tylko jest związane ze stolarka budowlana.Bardzo szybko odpowiadają na maile,nie trzeba dopytywać się o wszystko ,sami chętnie odpowiadają na najprostsze nawet pytania,jestem bardzo zadowolona ze współpracy z nimi,polecam.
Awatar użytkownika
myarka
Bywalec
 
Posty: 40
Rejestracja: 26 lis 2012, 10:46

Re: Oknoteka opinie

Postautor: Adam36 >   26 sie 2013, 13:22

Wymieniali mi okna w całym domu. Jestem bardzo zadowolony. Obsługa fachowa, robotnicy też o.k.
Polecam z czystym sumieniem
Awatar użytkownika
Adam36
 

Re: Oknoteka opinie

Postautor: Rafal >   28 sie 2013, 8:18

Nie polecam tej firmy. Firma Oknoteka wymieniała wszystkie okna, drzwi wejściowe i drzwi wewnętrzne w nowo kupionym remontowanym mieszkaniu mojej mamy. Na początku szło ok, ale potem się zaczęło: źle wymierzyli otwór do drzwi wewnętrznych, wskutek tego zamówili u producenta złą ościeżnicę, nie mogli przez to dokończyć montażu drzwi. Od podpisania umowy mija w tej chwili 4 miesiące, prace miały być wykonane na koniec maja, a mamy obecnie koniec sierpnia i drzwi nadal stoją niewykończone, firma nie kontaktuje się, nie jest w stanie określić terminu ukończenia zlecenia. Porażka, szczególnie że zapłaciłem za wszystko z góry :-(
Awatar użytkownika
Rafal
 

Re: Oknoteka opinie

Postautor: Ryszard66 >   31 sie 2013, 18:07

Firma oknoteka montowała dla mnie okna firmy Vetrex w warstwie ocieplenia na konsolach nośnych.
Pomimo, że nie byli najtańsi zdecydowałem się na ich wybór ze względu na doświadczenie w tego rodzaju
montażach i dokładne objaśnienie krok po kroku technologii i sposobu montażu (w biurze posiadają okno wystawowe
z montażem w warstwie ocieplenia). Montaż odbył się bez większych problemów. Mankamentem było tygodniowe opóźnienie w terminie montażu. Generalnie polecam
Awatar użytkownika
Ryszard66
 

Re: Oknoteka opinie

Postautor: Roman69 >   21 gru 2013, 9:32

Oknoteka montowała mi w tym roku okna V90+ Vetrex, bramę Hormann i drzwi wejściowe w nowym budynku. Zamówiłem montaż na taśmy "ciepły" i podkłady parapetowe styropianowe po rekomendacji handlowca. Dostałem dobre warunki finansowe przy przedpłacie całego zamówienia. Super mi wytłumaczyli zasadę ciepłego montazu i doradzili rozwiązania okien, szczególnie okien przesuwnych. Montaż był w terminie a montażyści bardzo dobrze znali się na swojej pracy, byli bardzo sprawni. Poleciłem już firmę moim znajomym i też są bardzo zadowoleni. Polecam Oknotekę :D
Awatar użytkownika
Roman69
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 21 gru 2013, 9:20

Re: Oknoteka opinie

Postautor: KatarzynaM >   31 sty 2014, 11:14

Dziękuję firmie oknoteka za sprawną wymianę okien w moim mieszkaniu.
Cały proces montażu odbył się bez problemów.
Plecam usługi tej firmy!
Awatar użytkownika
KatarzynaM
 

Re: Oknoteka opinie

Postautor: OKNOTEKA >   28 mar 2014, 10:02

BOGDAN.K
OKNOTEKA. WYMIENILI MI OKNA W CAŁYM MIESZKANIUSOLIDNA I TANIA FIRMA [CA 20% TANIEJ OD KONKURENCJI ].SOLIDNE OKNA,PROFESJONALNI ,TERMINOWI I KULTURALNI SERWISANCI
KORZYSTAŁEM ROWNIEŻ Z SERWISU GWARANCYJNEGO. DZIAŁA JAK WYŻEJ.
Awatar użytkownika
OKNOTEKA
 

Re: Oknoteka opinie

Postautor: andrzej34 >   27 maja 2014, 21:12

:D Bardzo solidna i fajna firma. Zamówiłem okna i bramę do nowo budowanego domu. Wszystko dotarło w terminie. Montaż bez problemów. Polecam szczególnie okna Vetrex i bramę Wisniowskiego, w połączeniu z dobrym montażem jest ok.
Awatar użytkownika
andrzej34
 

Re: Oknoteka opinie

Postautor: gosia11 >   04 paź 2014, 14:18

Zamówiła okna do całego nowobudowanego domu+bramę i drzwi wejściowe. Okna Vetrex V82, bramę Wiśniowski i drzwi Wikęd. Przyjechali w terminie a ekipa była bardzo fachowa mimo napotkanych trudności przy montażu. Jedyny mankament który stwierdziliśmy po montażu było zarysowanie drzwi wejściowych. Zgłosiliśmy to i i reklamacja bez problemów została uznana a skrzydło drzwi wymienione. Reasumując z całą świadomością polecam Oknotekę. Solidny dostawca od momentu zamówienia do montażu.
Awatar użytkownika
gosia11
 

Re: Oknoteka opinie

Postautor: Krzysiek >   05 maja 2016, 12:58

Porażka , źle wymierzone okno przez Szefa!!! Zniszczona podłoga i praw swoich dochodzę na drodze sądowej. NIE POLECAM. :oops:
Awatar użytkownika
Krzysiek
 

Re: Oknoteka opinie

Postautor: Janek >   10 cze 2016, 10:54

Cały proces wymiany nastąpił bez większych komplikacji.
Montażyści zaradni i czyści. Ja polecm
Awatar użytkownika
Janek
 

Re: Oknoteka opinie

Postautor: Botroszietka >   15 cze 2016, 12:20

Krzysiek pisze:Porażka , źle wymierzone okno przez Szefa!!! Zniszczona podłoga i praw swoich dochodzę na drodze sądowej. NIE POLECAM. :oops:

No jak widać więcej jest pozytywów niż negatywów. Planuje wynająć jakąś firmę i zastanawiam się nad Oknoteką. Można prosić o jakieś dokładniejsze informacje co do problemów z nimi? Wolę dmuchać na zimne jednak.
crm system - system do sprzedaży
Awatar użytkownika
Botroszietka
Początkujący Okniarz
 
Posty: 6
Rejestracja: 15 cze 2016, 12:11

Re: Oknoteka opinie

Postautor: AniaMała >   01 lip 2016, 14:39

Chciałam pochwalić Panów montażystów. Pomimo młodego wieku są bardzo profesjonalni w tym co robią. Pomogli mi przed i po wymianie okien przesunąć meble. Okna zamontowali szybko i ładnie uzupełnili tynki. Po wszystkim posprzątali dokładnie po sobie. Nie sądziłam że montaż okien może być tak mało uciążliwy
Awatar użytkownika
AniaMała
 

Re: Oknoteka opinie

Postautor: Marian Ł. >   24 kwie 2017, 10:01

Pragnę wszystkim bardzo polecić firmę OKNOTEKA z Warszawy. Rodzinna firma, którą wyróżnia pełen profesjonalizm, fantastyczna organizacja od samego początku do końca, od przedstawienia oferty, do jej terminowej finalizacji. Młoda, zgrana i przede wszystkim fachowa ekipa. Zlecenie wykonane z pełnym zaangażowaniem i starannością. Wymieniliśmy okna, parapety wewnętrzne oraz zewnętrzne w całym mieszkaniu – 3 pokoje + kuchnia. Wybraliśmy okna PCV OVLO CLASSIC HS, parapety KONGLOMERAT BOTTICINO, parapety zewnętrzne z blachy RAL. Demontaż starych okien i montaż nowych przebiegł sprawnie i bez problemów. Z pewnością dzięki wielkiej zasłudze Szefa – doskonale wykonanym pomiarom. Same superlatywy, zwłaszcza w odniesieniu do niektórych poprzednich komentarzy – widać, że z czasem firma zyskała doświadczenie i sprosta wszelkim zadaniom.
Awatar użytkownika
Marian Ł.
 


Wróć do Opinie o firmach montażowych

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości