Oknoplast Kraków opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: vladimir >   06 kwie 2019, 14:26

Jeśli zależy Ci na oknach PCV to polecam salon Fenstral na osiedlu Złoty Wiek 19-20. Fajni ludzie z profesjonalnym podejściem. Zamówiłem niedawno u nich okna. Zdecydowałem się na Oknoplast i uważam, ze to dobry wybór. Jesteśmy już po montażu okna wyglądają świetnie. Zdecydowaliśmy się na okleinę drewnopodobną w odcieniu winchester. Mega polecam, wygląda bardzo elegancko :) Nam zależało na okleinie drewnopodobnej, ponieważ podobają nam się takie skandynawskie klimaty. Część mebli też mamy zamówionych w podobnym odcieniu wiec będzie się to dobrze komponować jak skończymy remont.
Drugim salonem jaki mogę Ci polecić w Krakowie to salon Okno Koncept na Zakopiańskiej. Nasi znajomi zamawiali tam okna i też zadowoleni ;)
Awatar użytkownika
vladimir
Początkujący Okniarz
 
Posty: 4
Rejestracja: 07 mar 2019, 12:18
Lokalizacja: Nowy Dwór Mazowiecki

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: pieknyolek >   12 cze 2019, 12:01

Okna od nich w moim domu są szczelne także polecam



http://grozdanovic.pl/
Awatar użytkownika
pieknyolek
Bywalec
 
Posty: 41
Rejestracja: 13 mar 2019, 10:51

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: twoje-okna >   19 cze 2019, 6:30

wg mnie bardzo dobre okna. Jednak porównaj sobie ceny tutaj http://twoje-okna.com
Awatar użytkownika
twoje-okna
Bywalec
 
Posty: 20
Rejestracja: 29 kwie 2019, 19:14

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: Arek38 >   26 sie 2019, 12:12

W Krakowie polecam salon Super Drzwi! Mają świetne okna, a co tego darmowy pomiar i szybki montaż. Ja zdecydowałem się na okna Encore http://www.superdrzwi.pl/produkty/encore/ o wysokich właściwościach termoizolacyjnych, żeby zaoszczędzić na rachunkach za energię - analizując poprzedni sezon grzewczy naprawdę widać różnicę!
Awatar użytkownika
Arek38
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: paulajna >   31 sie 2019, 16:36

Ja w Krakowie zamawiałam rok temu okna w firmie Fenstral na osiedlu Złoty Wiek. Nie wiem, czy wiecie gdzie to? Bardzo mili ludzie, pomocni i tacy sprzedawcy z prawdziwego zdarzenia. Widać, że mają odpowiednią wiedzę i można polegać na nich. My wiedzieliśmy jakie okna chcemy. Znajomi mieli z Oknoplastu okna Prolux i chciałam koniecznie te same i ten sam odcień sheffield oak czy jakoś tak. Strasznie mi się spodobały u tych znajomych i widziałam je u nas. Sprzedawcy wytłumaczyli nam wiele kwestii i generalnie byli normalni tacy do ludzi ;) Jak szukasz dobrej obsługi to tam możesz iść, a same okna są ciepłe, szczelne no i ładne :)
Awatar użytkownika
paulajna
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: Arkadiusz Jaros >   05 paź 2019, 8:24

Szukałem właśnie opinii o salonie Fenstral i trafiłem tu, ponieważ byliśmy tam ostatnio bardzo mili ludzie i super ofertę mają w dobrej cenie dlatego chcieliśmy się upewnić, że można im zaufać. Chcemy zamówić okna jeszcze w tym miesiącu, mamy na to odpowiedni budżet i sprzedawcy z Fenstral dopasowali do nas ofertę. Polecili nam okna firmy Oknoplast konkretnie model Prismatic najnowszy chyba model. Bardzo spodobał mi się ten profil już jak wyskoczyła mi reklama ich na youtube ale myślałem, że będzie bardzo drogie to okno. Jak się okazało cena adekwatna do jakości i zmieściliśmy się w naszym budżecie z wyceną więc bedziemy zamawiać okna w salonie Fenstral w Krakowie.
Awatar użytkownika
Arkadiusz Jaros
 

Poprzednia

Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości