Oknoplast Kraków opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: bartoz >   25 paź 2015, 9:19

Zgadzam się, polskie firmy od stolarki okiennej takie jak np DMD (dmd.info.pl) zostały docenione również za granica, np w Niemczech. Ja mam okna z tej firmy w nowym domu na działce, sa na profilach kommerlinga, chyba najlepsze jakie mogłem dostać
Awatar użytkownika
bartoz
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: Zawodowy polecacz >   25 paź 2015, 17:41

bartoz pisze:Zgadzam się, polskie firmy od stolarki okiennej takie jak np DMD (dmd.info.pl) zostały docenione również za granica, np w Niemczech. Ja mam okna z tej firmy w nowym domu na działce, sa na profilach kommerlinga, chyba najlepsze jakie mogłem dostać


A ja mam też te okna z DMD .Kupiłem je dzięki takim spamerskim tekstom jak wyżej .Oczywiście jestem zaje....cie zadowolony pewnie za to zostanę docenioneny np w Niemczech .Polecać je zamierzam do końca Świata na wszelkich forach internetowych za darmochę .
I tak dalej i tak dalej
Zapołniałem napisać abyście weszli za mega odlotową stronę internętowa która to wprost uzależnia (dmd.info.pl)
No i muszę dodać oczym kolega we wpisie powyżej zapomniał ,że ciągle są dostępne specjalne rabaty dla emerytów i rencistów oraz młodych małżeństw i służb mundurowych . :D

Podpisano
Zawodowy bezinteresowny polecacz polecanych okien .
Awatar użytkownika
Zawodowy polecacz
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: bypas >   27 paź 2015, 8:22

Ja zastanawiałem się jakiś czas temu nad wyborem odpowiednich okien. Nie zdecydowaliśmy sie ostatecznie na drewniane,nad którymi mysleliśmy na samym początku z uwagi na wysoką cenę ale wybraliśmy okna w technologii pvc z uwagi na to,że były o wiele tańsze. Polecam wybrać technologię pasywną bo okna nie przepuszczają zimna i mieszkanie jest o wiele bardziej ciche. Okna zamawialiśmy w Ekoplaście w Krakowie.Muszę pochwalić ich montaż bo byl bardzo szybki oraz bezproblemowy.
Na stronie jest ich oferta:
http://www.ekoplast-krakow.pl/produkty/ ... ntaz-okien
Awatar użytkownika
bypas
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: Zawodowy polecacz >   27 paź 2015, 20:46

bypas pisze:Ja zastanawiałem się jakiś czas temu nad wyborem odpowiednich okien. Nie zdecydowaliśmy sie ostatecznie na drewniane,nad którymi mysleliśmy na samym początku z uwagi na wysoką cenę ale wybraliśmy okna w technologii pvc z uwagi na to,że były o wiele tańsze. Polecam wybrać technologię pasywną bo okna nie przepuszczają zimna i mieszkanie jest o wiele bardziej ciche. Okna zamawialiśmy w Ekoplaście w Krakowie.Muszę pochwalić ich montaż bo byl bardzo szybki oraz bezproblemowy.
Na stronie jest ich oferta:
http://www.ekoplast-krakow.pl/produkty/ ... ntaz-okien


Co się dzieje ?
Aż tak źle ? Brak zamowień ? Ja też myślę,że okna polecane przy tak poczytnym forum znajdą nabywcę .Osobiście też śni mi się marka Ekoplast Kraków i to dzięki takim poleceniom jak wyżej .Ponieważ o tej taniźnie nigdy bym nie słyszał i pewnie bym wybrał coś bardziej pewnego niż firmę widmo gdyby nie ten wpis powyżej .Ludzie uwaga tam coś jest nie tak .No chuba, że przyjmą zamówienie bez zaliczki ;)
Awatar użytkownika
Zawodowy polecacz
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: lucas33 >   04 gru 2015, 10:30

Okna Koncept w Krakowie przy ul. Zakopiańskiej 56. Super miła kadra z ogromną wiedzą i doświadczeniem. U mnie montowali okna, i co mozna powiedziec - zrobili na czas i w dobrych pieniadzach - chyba wiecej nie potrzeba.
Awatar użytkownika
lucas33
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: nataliamarciniak >   05 sty 2016, 8:28

Witam serdecznie,
Jestem na etapie budowy domu jednorodzinnego i zaczęłam poszukiwania producenta stolarki okiennej który sprostał by moim wymaganiom.
W gronie mojego zainteresowania zostały wytypowane trzy firmy produkujące okna PCV na profilach firmy Veka z pakietami trzy szybowymi. Mój projekt domu jest dość wymagający ze względu na duże gabaryty okien. Jednym z moich wyborów była firma Oknoplast Kraków jako chyba najbardziej znany polski producent stolarki PCV. Podczas mojej wyprawy po salonach innych producentów konkurencyjnych kilkukrotnie przewijała się informacja odnośnie tego, że firma Oknoplast została wystawiona na sprzedaż. Słyszeliśmy to w różnych salonach różnych producentów
Czy ktoś się już z takimi opiniami spotkał? Czy to jest prawda? W Internecie nic na ten temat nie można znaleźć a pytając bezpośrednio w salonie Oknoplastu nikt tego nie potwierdził ale pewnie sama bym nie potwierdzała takich informacji żeby nie straszyć klientów.
Awatar użytkownika
nataliamarciniak
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 05 sty 2016, 8:27

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: gosc >   05 sty 2016, 11:04

Na sprzedaż są wszystkie firmy -kwestia ceny Co do Oknoplastu to wątpię .Kto by sprzedawał kurę znoszącą złote jajka .Zresztą sama piszesz ,że w necie nic nieznalazłaś a jedynie słyszałaś i to od konkurencji .
Jak ta firma będzie na sprzedaż to biorę porzyczkę gdzie się da i sam ją kupuję :)
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: marciniak >   05 sty 2016, 13:10

wiadomo takie informacje dają pewną niepewnośc kupującym, szukającym okien, że może coś być nie tak z kondycja danej firmy.
Druga firma wymieniana jako na sprzedaż to była firma Dobroplast ale jej i tak nie braliśmy pod uwagę więc nas to nie interesowało
Awatar użytkownika
marciniak
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: Gość >   18 sty 2016, 10:22

nataliamarciniak pisze:Witam serdecznie,
Jestem na etapie budowy domu jednorodzinnego i zaczęłam poszukiwania producenta stolarki okiennej który sprostał by moim wymaganiom.
W gronie mojego zainteresowania zostały wytypowane trzy firmy produkujące okna PCV na profilach firmy Veka z pakietami trzy szybowymi. Mój projekt domu jest dość wymagający ze względu na duże gabaryty okien. Jednym z moich wyborów była firma Oknoplast Kraków jako chyba najbardziej znany polski producent stolarki PCV. Podczas mojej wyprawy po salonach innych producentów konkurencyjnych kilkukrotnie przewijała się informacja odnośnie tego, że firma Oknoplast została wystawiona na sprzedaż. Słyszeliśmy to w różnych salonach różnych producentów
Czy ktoś się już z takimi opiniami spotkał? Czy to jest prawda? W Internecie nic na ten temat nie można znaleźć a pytając bezpośrednio w salonie Oknoplastu nikt tego nie potwierdził ale pewnie sama bym nie potwierdzała takich informacji żeby nie straszyć klientów.

:lol:
na innym forum znalazłem praktycznie taki sam wpis pisany prze ewidentnie tę samą osobę :D
http://www.forumbudowlane.pl/vt/59570/0 ... a-sprzedaz

Ewidentnie widać jak konkurencja stosuje amatorskie zagrywki .
Widać bezsilność tej konkurencji i desperację jak i prymitywny PR.
Lepiej jak zaczniecie pracować nad swoimi oknami zamiast bawić się w zamieszczanie bzdetów .
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: mario >   20 sty 2016, 16:43

Nie ma co ukrywać, że Oknoplast to klasa sama w sobie. Tanie nie są, ale faktycznie biorąc pod uwagę jakość i energooszczędność to robią różnicę. Ja montowałem u siebie w Poznaniu poprzez http://oknoplast-poznan.pl/ i wyszło spoko. Wiadomo, gdyby było ciut taniej to byłoby idealnie, ale chyba jednak wolę dopłacić i mieć pewność, bo przecież okien się nie wymienia raz w roku jak olej w samochodzie :)
Awatar użytkownika
mario
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: Gość >   29 sty 2016, 16:08

mario pisze:Nie ma co ukrywać, że Oknoplast to klasa sama w sobie. Tanie nie są, ale faktycznie biorąc pod uwagę jakość i energooszczędność to robią różnicę. Ja montowałem u siebie w Poznaniu poprzez http://oknoplast-poznan.pl/ i wyszło spoko. Wiadomo, gdyby było ciut taniej to byłoby idealnie, ale chyba jednak wolę dopłacić i mieć pewność, bo przecież okien się nie wymienia raz w roku jak olej w samochodzie :)

Jaki piękny spam. Firm produkujących okien dobrych jakościowo i energooszczędnych na rynku ogrom.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: Brytol >   02 lut 2016, 12:20

Wymieniaj więc prosze:D
przyda sie zestawienie modeli godnych polecenia.
Sprawdzając różne strony pojawiają się bardzo skrajne opinie. Ja na przykład sprawdzam blogi na moja-budowa i tam sporo osób idzie w Oknoplast. Na forach tez często pojawia się Drutex oraz Budvar. Wszystkie WND, aluplasty etc. Założę sie ze każda ma jakieś modele do polecenia. Jeśli wiesz coś więcej to pisz:D
Awatar użytkownika
Brytol
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: inka28 >   03 lut 2016, 14:50

ja słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat okien z tej firmy, znajomi sobie bardzo zachwalają, wiadomo że pewnie jakieś negatywne opinie też się znajdą.
Awatar użytkownika
inka28
Początkujący Okniarz
 
Posty: 4
Rejestracja: 03 lut 2016, 14:41

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: MarioO >   03 lut 2016, 21:54

inka28 pisze:ja słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat okien z tej firmy, znajomi sobie bardzo zachwalają, wiadomo że pewnie jakieś negatywne opinie też się znajdą.


Biorąc pod uwagę wielkość sprzeaży na poziomie 500 mln Zł rocznie to można powiedzieć ,że negatywów brak .
Awatar użytkownika
MarioO
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: Gość >   04 lut 2016, 21:19

Brytol pisze:Wymieniaj więc prosze:D
przyda sie zestawienie modeli godnych polecenia.
Sprawdzając różne strony pojawiają się bardzo skrajne opinie. Ja na przykład sprawdzam blogi na moja-budowa i tam sporo osób idzie w Oknoplast. Na forach tez często pojawia się Drutex oraz Budvar. Wszystkie WND, aluplasty etc. Założę sie ze każda ma jakieś modele do polecenia. Jeśli wiesz coś więcej to pisz:D

Uderz w stół a nożyce się odezwą... Na portalu 'moja budowa' blogerzy piszą pozytywnie ale również negatywnie. Jakoś dziwnie bardzo mało znasz firm okiennych.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: tyga33 >   12 maja 2016, 8:28

Szukałem okien wyglądających nowocześnie i nietuzinkowo i znalazłem - OKNO KONCEPT naprawdę polecam. Tutaj stronka www.oknokoncept.pl
Awatar użytkownika
tyga33
 

Re: Oknoplast Kraków opinie

Postautor: guskawoj >   13 cze 2016, 9:13

Czy w okolicach Podkarpacia można znależć takie? :)
Awatar użytkownika
guskawoj
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 13 cze 2016, 9:08

Okna pcv Kraków

Postautor: pysia432 >   26 wrz 2017, 17:49

Hej, a zna ktoś może tą firmę: http://www.oknopremium.com.pl/. Chciałabym skorzystać z ich usług, ale zawsze warto zaczerpnąć czyjejś opinii. :-)
Awatar użytkownika
pysia432
 

Re: Okna pcv Kraków

Postautor: Mareeek >   28 wrz 2017, 19:12

pysia432 pisze:Hej, a zna ktoś może tą firmę: http://www.oknopremium.com.pl/. Chciałabym skorzystać z ich usług, ale zawsze warto zaczerpnąć czyjejś opinii. :-)

Tak to dealer firmy Vetrex co niema roboty i spamuje wszystkie możliwe fora internetowe gdzie można się zareklamować za całkowitą darmochę .Widać już, że te okna przestały się sprzedawać .Proponuję zmienić dostawcę a może wytrwacie do wiosny :)
Awatar użytkownika
Mareeek
 

Poprzednia

Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości