OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: tomaszek75 >   19 lut 2014, 17:09

Ja skorzystałem niedawno z usług tej firmy http://oknopex.pl/
rzetelna firma, doradzili co i jak, szybko i sprawnie zrobili i zamontowali.
Awatar użytkownika
tomaszek75
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 19 lut 2014, 17:00

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: kat80 >   21 lut 2014, 21:06

Przestrzegam przed Oknopex Wrocław!!! Zamówienie złożone w październiku 2013 do tej pory nie zostalo zrealizowane do końca. Dostarczono mi drzwi tarasowe niezgodne z zamówieniem, do tej pory, czyli 4 miesiące, nie zamontowano właściwych!!! To skandal tak traktować klientów!!!
Awatar użytkownika
kat80
 

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: marcin_50 >   02 mar 2014, 20:58

ja też skorzystałem, całkiem niedawno, i inne mam wrażenia! panowie doradzili, odpowiedzieli nawszystkie moje pyataia
zamwoienie zrealizowali w pełni dobre. także ja Oknopex polecam, ale wiadomo ludzie różni się trafiiją.
Awatar użytkownika
marcin_50
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 02 mar 2014, 20:54

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: chris76 >   25 mar 2014, 0:25

Oknopex wrocław - też korzystałem jakiś czas temu i osobiście polecam, u mnie było ciezko, bo fakjtcyznie miałem pilne zamówienie i firma się sprawdziła - mimo krótkiego czasu faktycznie wszytsko zrobili, poradzili.
także polecam!!!!!! http://oknopex.pl
Awatar użytkownika
chris76
 

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: natalka21 >   15 kwie 2014, 12:42

Ja zamówiłam okna z firmy oknopex w zeszłym sezonie, kupiliśmy okna w kolorze Nature - Line Montana. Okna przez zimę były bardzo ciepłe, a do tego są bardzo ładne:-) Nie mam też uwag do samej firmy, dostawa i montaż były bardzo szybkie i profesjonalne.
Awatar użytkownika
natalka21
 

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: minimalny >   16 maja 2014, 14:33

Zgadzam się z opinią, że Oknopex to bardzo dobra firma. Kupiłem u nich drewniane okna, do domu i są rewelacyjne! Obsługa w firmie jest rzetelna, dostawa i montaż na najwyższym poziomie.
Awatar użytkownika
minimalny
 

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: ArekK >   08 lip 2014, 14:43

My kilka miesięcy temu zakładaliśmy okna u siebie w domu właśnie z firmy OKNOPEX i byliśmy bardzo zadowoleni z szybkości realizacji i z samej jakości montażu. Zamówiliśmy okna http://www.oknopex.com.pl/produkty/pcv/ ... nline.html i do tej pory się sprawdzają
Awatar użytkownika
ArekK
 

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: kamsikora85 >   25 lip 2014, 14:54

Nie wiem, ale chyba firma w której kupowałem kiedyś te okna plastikowe pcv we Wrocławiu już ich nie ma w ofercie. Szczerze natomiast polecam okna z Krakowa. Mam już je jakiś czas i sprawują się świetnie - szczególnie jeśli chodzi o termoizolację strony zachodniej. Poprzednie okna sprawiały wrażenie ubogich w porównaniu do tych obecnych.
Awatar użytkownika
kamsikora85
Początkujący Okniarz
 
Posty: 4
Rejestracja: 25 lip 2014, 14:34

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: Pablo >   21 sie 2014, 15:30

A czy okna drewniane są dużo lepsze niż plastikowe? Są dużo droższe ale nie wiem czy niesie to za sobą aż tak duże różnice w jakości...
Awatar użytkownika
Pablo
 

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: dominika >   04 wrz 2014, 13:40

Zgadzam się z powyższą opinia. Firma nie godna polecenia. Okna i rolety zostały źle zamontowane, nie odbierają telefonów, nie przyjeżdżają na umowione spotkania. Montaż okien zlecili firmie, która kompletnie spaprala sprawę. O ile firma dalej będzie unikala ze mną kontaktu to sprawa znajdzie finał w sadzie.
Awatar użytkownika
dominika
 

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: M83 >   13 wrz 2014, 14:40

Podobnie załatwiona jestem przez mikołajczyka, ja nie wiem co za porażka w tym Wrocławiu. Czy ktoś może dać namiar na jakąś porządną firmę ? Czuje się bezsilna, bo po przeczytaniu umowy wynika z niej, że nie ma żadnych mocnych zobowiązań wobec klienta :/ Oczywiście, nawiność i łatwowierność kolejny raz pokutują...
Awatar użytkownika
M83
 

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: robert >   19 mar 2016, 10:43

Trzeba było spojrzeć przed zakupem tutaj http://oknotest.pl/pro-quality-ranking-okien-pcv, jestem tu z pomocą, bo kiedyś sam jej szukałem na forach. Poczytajcie sobie głównie o jakości, ja jestem z Wrocławia i kupiłem od jednego z dealerów właśnie firmy Adams :)
Awatar użytkownika
robert
 

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: Korontatow >   30 mar 2016, 12:08

Witajcie. Ostatecznie polecacie Oknopex czy też nie? Jeśli nie to co innego w kwestii Wrocławia?
kruk windykacja opinie - pozdrawiam i polecam :)
Awatar użytkownika
Korontatow
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 30 mar 2016, 11:53

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: Kacper P >   30 paź 2016, 12:06

firma uht przy Robotniczej 1a sprzedaje i montuje okna Adamsa, sprawdź sobie ich
Awatar użytkownika
Kacper P
 

Re: OKNOPEX WROCŁAW OPINIE

Postautor: ksaweryzator >   13 lis 2017, 9:30

Firma WW Okna na Jaracza 75D. Mają bardzo duży wybór okien (i nie tylko), a do tego profesjonalną ekipę montażową.
Awatar użytkownika
ksaweryzator
 


Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości