Okna Warszawa

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Okna Warszawa

Postautor: miki789 >   26 wrz 2018, 12:29

Witam,
chciałem zapytać jakie okna polecacie producentów okien w Warszawie ?
Awatar użytkownika
miki789
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 26 wrz 2018, 12:24

Re: Okna Warszawa

Postautor: wicek89 >   27 wrz 2018, 13:49

W Protect u pani Magdy zamawialiśmy parę miesięcy temu okna OknoPlus i jestem z nich zadowolony. Dopasowane wygodne w codziennej eksploatacji, nie niszczy mi się zamek czy uchwyty, nie trzeba się szarpać z nimi żeby domknąć czy otworzyć.
Awatar użytkownika
wicek89
 

Re: Okna Warszawa

Postautor: Paweł1501 >   03 gru 2018, 6:20

A kogo na chwilę obecną polecacie w Warszawie?
Awatar użytkownika
Paweł1501
Początkujący Okniarz
 
Posty: 5
Rejestracja: 03 gru 2018, 6:13

Re: Okna Warszawa

Postautor: opinie gomeza >   03 gru 2018, 12:51

Polecam okna internorm . Okna tej firmy są bardzo dobre i do tego tanie tanie .Mają super szybki serwis i szybkie terminy realizacji. Mają bardzo dobre opinie zwłaszcza montażyści. No i produkt jest prestiżowy zagraniczny bo austriacki, a nie zwykły polski.
Awatar użytkownika
opinie gomeza
 

Re: Okna Warszawa

Postautor: kokomis >   15 mar 2019, 8:40

ja kupiłem Aluplast Ideal 8000 w salonie Ostium na Broniewskiego 28. Okna mają naprawdę dobrą specyfikację (ilość komór, szczelność, energooszczędność itd). Jestem z nich bardzo zadowolony. A do tego w tym salonie były w najkozystniejszej cenie wraz z montażem ich fachowców.
Awatar użytkownika
kokomis
 

Re: Okna Warszawa

Postautor: ilona89 >   05 kwie 2019, 11:57

Kupiłam ale to dosyć dawno juz
Awatar użytkownika
ilona89
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 05 kwie 2019, 11:56

Re: Okna Warszawa

Postautor: sanczos >   23 maja 2019, 8:35

Ja ze swojej strony polecam ofertę i montaż Warszawskiej firmy Ventana. Kupiliśmy okna bluEBERGY firmy Abakus i jesteśmy zadowoleni.
Polecam kontaktować się z Michałem albo Pawłem, dla zainteresowanych link
Awatar użytkownika
sanczos
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 23 maja 2019, 8:31


Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość