Okna Poznań

Korzystałeś z usług? Chciałbyś podzielic się opinią o montażystach? Napisz tutaj.

Okna Poznań

Postautor: poznaniak >   20 gru 2014, 22:57

Witam,
Szukam opinii o oknach z firmy http://schuco-centrum.pl z Poznania.

dziękuje za informacje
Awatar użytkownika
poznaniak
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 20 gru 2014, 22:52

Re: Okna Poznań

Postautor: wawak >   05 lis 2015, 9:26

:| :) Witam. Nie znam tej firmy- bez komentarza :arrow:

Znam solidna firmę--------poczytajcie o niej-----ja tam zamawiałem wprawdzie rolety :?: :?: :?: ale ona okna też chyba robi :evil:
Awatar użytkownika
wawak
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 05 lis 2015, 9:20
Lokalizacja: Warszawa/Bielsko

Re: Okna Poznań

Postautor: PawełB >   21 gru 2015, 14:27

Jak najdalej od tego pseudo sprzedawcy. Kontakt jak najbardziej jest, ale firma bez siedziby... Obiecanki i pokazywanie folderów.. a tak na poważnie, umawiania i obiecywania co niemiara, dałem się namówić na okna schuco od tego Pana, który wspominał że oni są producentem... przyjechały okna z firmy Awilux (to chyba nie schuco-centrum). Ekipa montażowa powiedzmy, że coś zrobili, ale jak się okazało po montażu więcej z tego pianki niż fachowej roboty. Jak dla mnie nie polecam. Warto sprawdzić opinie i fizycznie choćby dotknąć tego okna które chcemy kupić. To nie jest inwestycja na 3 miesiące tylko na kilkanaście lat (albo i więcej).
pozdrawiam
Paweł
Awatar użytkownika
PawełB
 

Re: Okna Poznań

Postautor: Adaśko >   20 mar 2016, 20:48

PawełB pisze:Jak najdalej od tego pseudo sprzedawcy. Kontakt jak najbardziej jest, ale firma bez siedziby... Obiecanki i pokazywanie folderów.. a tak na poważnie, umawiania i obiecywania co niemiara, dałem się namówić na okna schuco od tego Pana, który wspominał że oni są producentem... przyjechały okna z firmy Awilux (to chyba nie schuco-centrum). Ekipa montażowa powiedzmy, że coś zrobili, ale jak się okazało po montażu więcej z tego pianki niż fachowej roboty. Jak dla mnie nie polecam. Warto sprawdzić opinie i fizycznie choćby dotknąć tego okna które chcemy kupić. To nie jest inwestycja na 3 miesiące tylko na kilkanaście lat (albo i więcej).
pozdrawiam
Paweł


potwierdzam - jak najdalej :(
Awatar użytkownika
Adaśko
 

Re: Okna Poznań

Postautor: janekbala90 >   07 maja 2018, 13:23

Marek jest rzeczywiście dużo, ja bym polecił coś od Okno Plus, mają pcv i aluminiowe okna. Spotkałem się z bardzo w porządku obsługą na Malwowej w salonie, mają tam ich oryginalną stolarkę. Trochę więcej technikaliów można znaleźć na oknoplus.com.pl. Okna są innowacyjne, z innymi, lepiej izolującymi profilami niż to robi konkurencja.
Awatar użytkownika
janekbala90
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 07 maja 2018, 13:19

Re: Okna Poznań

Postautor: Mieszkanka Dakowe >   01 lip 2018, 20:56

Chciałabym polecić firmę MARTOM ze Swarzędza . Montowali okna w naszej szkole podstawowej w Dakowy Mokre .
Po roku użytkowania okna są jak najbardziej szczelne i w pełni funkcjonalne . Polecam tą firmę . :D :) :D
Awatar użytkownika
Mieszkanka Dakowe
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 30 cze 2018, 17:44

Re: Okna Poznań

Postautor: adamm >   27 lip 2018, 9:17

Będę zachwalał izolację w pcv Okno Plus – oknoplus.com.pl. Mamy teraz taki fajny klimat w domu dzięki tym okno, że w końcu można naprawdę w swoich czterech ścianach odpocząć. Jest cicho, ciepło, bardzo przyjemnie. Okna kupowałem w Poznaniu przy Malwowej, szybko to poszło, obsługa okej, pomocna, z dobrym uczciwym doradztwem.
Awatar użytkownika
adamm
 

Re: Okna Poznań

Postautor: Monika >   02 sie 2018, 13:21

Ja kupiłam okna w firmie SALVA zachód w Bogucinie.
Z okien i montażu jestem zadowolona.
Bardzo miła obsługa w salonie.
Dodatkowy plus, że w salonie jest bardzo dużo okien więc można otworzyć i zamknąć to co w innych salonach pokazywali mi tylko na zdjęciach.

Monika
Awatar użytkownika
Monika
 

Re: Okna Poznań

Postautor: retjj >   08 sie 2018, 12:07

Rok temu jesiesnią osadzaliśmy nowe okna w domu i to są polskie pcv OknoPlus. Sprawdziły się zimą choć też trzeba przyznać że na jakieś arktyczne mrozy to nie trafiły ;) ale za to jeśli chodzi o wiatr to bardzo fajnie tłumią podmuchy i odbijają od siebie. Okna zamawiałem przy Malwowej w Poznaniu, mają tutaj sympatyczne podejście, polecam panów Łukasza i Rafała odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu!
Awatar użytkownika
retjj
 

Re: Okna Poznań

Postautor: Sławomir84 >   17 sie 2018, 10:55

W tej chwili coraz modniejsze są okna aluminiowe, mają ciepłe ramy, są trwałe i wyglądają bardzo elegancko. Mój znajomy pracuje w R&M AluFasady, więc tam też się zwróciłem http://www.rim.com.pl/klient-indywidualny/ Duże okna o smukłych ramach sprawiają, że dom wygląda bardzo nowocześnie, a z wnętrz przez duże okna można podziwiać widoki na zewnątrz.
Awatar użytkownika
Sławomir84
Bywalec
 
Posty: 11
Rejestracja: 22 lut 2018, 15:27


Wróć do Opinie o firmach montażowych

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości