Okna Poznań

Korzystałeś z usług? Chciałbyś podzielic się opinią o montażystach? Napisz tutaj.

Okna Poznań

Postautor: poznaniak >   20 gru 2014, 22:57

Witam,
Szukam opinii o oknach z firmy http://schuco-centrum.pl z Poznania.

dziękuje za informacje
Awatar użytkownika
poznaniak
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 20 gru 2014, 22:52

Re: Okna Poznań

Postautor: wawak >   05 lis 2015, 9:26

:| :) Witam. Nie znam tej firmy- bez komentarza :arrow:

Znam solidna firmę--------poczytajcie o niej-----ja tam zamawiałem wprawdzie rolety :?: :?: :?: ale ona okna też chyba robi :evil:
Awatar użytkownika
wawak
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 05 lis 2015, 9:20
Lokalizacja: Warszawa/Bielsko

Re: Okna Poznań

Postautor: PawełB >   21 gru 2015, 14:27

Jak najdalej od tego pseudo sprzedawcy. Kontakt jak najbardziej jest, ale firma bez siedziby... Obiecanki i pokazywanie folderów.. a tak na poważnie, umawiania i obiecywania co niemiara, dałem się namówić na okna schuco od tego Pana, który wspominał że oni są producentem... przyjechały okna z firmy Awilux (to chyba nie schuco-centrum). Ekipa montażowa powiedzmy, że coś zrobili, ale jak się okazało po montażu więcej z tego pianki niż fachowej roboty. Jak dla mnie nie polecam. Warto sprawdzić opinie i fizycznie choćby dotknąć tego okna które chcemy kupić. To nie jest inwestycja na 3 miesiące tylko na kilkanaście lat (albo i więcej).
pozdrawiam
Paweł
Awatar użytkownika
PawełB
 

Re: Okna Poznań

Postautor: Adaśko >   20 mar 2016, 20:48

PawełB pisze:Jak najdalej od tego pseudo sprzedawcy. Kontakt jak najbardziej jest, ale firma bez siedziby... Obiecanki i pokazywanie folderów.. a tak na poważnie, umawiania i obiecywania co niemiara, dałem się namówić na okna schuco od tego Pana, który wspominał że oni są producentem... przyjechały okna z firmy Awilux (to chyba nie schuco-centrum). Ekipa montażowa powiedzmy, że coś zrobili, ale jak się okazało po montażu więcej z tego pianki niż fachowej roboty. Jak dla mnie nie polecam. Warto sprawdzić opinie i fizycznie choćby dotknąć tego okna które chcemy kupić. To nie jest inwestycja na 3 miesiące tylko na kilkanaście lat (albo i więcej).
pozdrawiam
Paweł


potwierdzam - jak najdalej :(
Awatar użytkownika
Adaśko
 

Re: Okna Poznań

Postautor: janekbala90 >   07 maja 2018, 13:23

Marek jest rzeczywiście dużo, ja bym polecił coś od Okno Plus, mają pcv i aluminiowe okna. Spotkałem się z bardzo w porządku obsługą na Malwowej w salonie, mają tam ich oryginalną stolarkę. Trochę więcej technikaliów można znaleźć na oknoplus.com.pl. Okna są innowacyjne, z innymi, lepiej izolującymi profilami niż to robi konkurencja.
Awatar użytkownika
janekbala90
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 07 maja 2018, 13:19


Wróć do Opinie o firmach montażowych

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron