okna drewniane Drutex

Na tym forum można podzielić się z innymi opinią na temat firm produkujących okna drewniane oraz oferowanych przez nie okien.

okna drewniane Drutex

Postautor: AlekG777 >   27 lut 2012, 12:26

Witam

Rozpatrzyłem wszystkie za i przeciw i zdecydowałem się na okna drewniane, oczywiście jak wszyscy oglądam każdą złotówkę dwa razy i przyglądam się ofercie producenta z Bytowa. Mianowicie, czy macie szanowni forumowicze doświadczenie z tymi oknami, szczególnie interesują mnie "testy" długodystansowe.

Producent na swoich stronach zapewnia same superlatywy co do tego wyrobu. Jednak czas użytkowania często pokazuje co innego, dlatego bardzo proszę o rzetelne informacje co do tego okna drewniane go. Warto w Drutex? Czy może brać Stollara?

z góry dziękuje
Awatar użytkownika
AlekG777
 

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: Rajplast >   02 mar 2012, 19:04

Nie polecam kupowania okien drewnianych z firm które specjalizują się w tym od niedawna a głównie robią stolarkę z pcv. To jest rzemiosło i warto mieć jakieś tradycje.
Awatar użytkownika
Rajplast
 

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: Gość >   06 kwie 2012, 11:07

Rajplast pisze:Nie polecam kupowania okien drewnianych z firm które specjalizują się w tym od niedawna a głównie robią stolarkę z pcv. To jest rzemiosło i warto mieć jakieś tradycje.

Kwestia zatrudnienia odpowiednich ludzi - fachowców i każdy zakład, choćby nawet całkiem nowy wyprodukuje dobre okna. Widziałem ich okna i wyglądają na solidnie.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: Seba >   14 gru 2012, 20:11

Ja też je widziałem i mam zupełnie odmienne zdanie .
Awatar użytkownika
Seba
 

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: Doka >   04 sty 2013, 18:44

Jest problem z profilami drewnianymi czy ogólnie jakością ?
Awatar użytkownika
Doka
Bywalec
 
Posty: 33
Rejestracja: 20 lis 2012, 22:29

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: Technix >   08 sty 2013, 8:19

Właśnie, też jestem ciekaw, czy ta negatywna opinia dotyczy okien drewnianych w ogóle, czy tego konkretnego producenta. Bo przymierzałem się do wymiany okien na drewniane i tego typu uwaga może się dla mnie okazać bezcenna :)
Awatar użytkownika
Technix
Bywalec
 
Posty: 34
Rejestracja: 08 sty 2013, 8:00

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: Marek >   05 lut 2013, 22:00

Moim zdaniem ta firma jest zorientowana na produkcję okien pcv Nikt nie proponuje w ich pubktach okien drewnianych a odwiedziłęm kilka
Awatar użytkownika
Marek
 

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: karol82 >   25 lut 2014, 19:23

Dokładnie. Zgadzam się z przedmówcą. Okna pcv mają świetne, natomiast pierwsze słyszę, żeby produkowali drewniane. Tak czy owak ja tak wolę plastiki, bo są znacznie łatwiejsze w utrzymaniu i bardziej praktyczne.
Awatar użytkownika
karol82
Początkujący Okniarz
 
Posty: 4
Rejestracja: 25 lut 2014, 19:17

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: AndyC >   24 kwie 2014, 10:17

Mnie też właśnie zastanawia czy Drutex robi dobre okna ale drewniane czy dobre pvc bo jak to mówią jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego
Awatar użytkownika
AndyC
Bywalec
 
Posty: 18
Rejestracja: 15 paź 2013, 12:35

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: AndyC >   24 kwie 2014, 10:45

No tak to jest bardzo ważne żeby je dobrze zamontować, okna drewniane są lepsze pod względem EKO, a PVC pod względem EKO...nomi :)
Ja bym wybrał chyba Oknoplast, ciężko powiedzieć dzisiaj przejżałem forum i powiem Wam szczerze że wybór jest trudny... Decyzja na lata
Awatar użytkownika
AndyC
Bywalec
 
Posty: 18
Rejestracja: 15 paź 2013, 12:35

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: Kott >   25 kwie 2014, 7:13

Jak można wybierać okna opierając się na forum gdzie każdy może napisać bez zakładania konta? Mała podpowiedź, jedna osoba pod 20 różnymi nickami może tu oczerniać firmę x jako np 20 niezadowolonych klientów i dystrybutorów.

Proszę przejechać się po pkt sprzedaży okien w swojej okolicy, p,pytać znajomych, ewentualnie poczytać fora gdzie trzeba mieć założone konto i oczywiście nie brać wpisów użytkowników którzy mają 1-5 postów i robią tylko za boty do kryptoreklamy.
Awatar użytkownika
Kott
 

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: Feliccia >   12 maja 2014, 14:33

No rzeczywiście pytanie o się o opinie na temat okna ludzi, którzy nie mają żadnego konta i jeszcze potem słuchanie się ich opinii jest co najmniej dziwne. No ale każdy może robić co chce.
Awatar użytkownika
Feliccia
Początkujący Okniarz
 
Posty: 4
Rejestracja: 12 maja 2014, 13:17

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: Krystyna1050 >   14 lip 2017, 18:23

tą firme sporo osób poleca ...
Awatar użytkownika
Krystyna1050
Bywalec
 
Posty: 12
Rejestracja: 12 lip 2017, 11:46

Re: okna drewniane Drutex

Postautor: boczek >   30 paź 2017, 22:41

rowniez sie zastanawialam i przejrzalam opinie. i chyba je wezme.
Awatar użytkownika
boczek
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 30 paź 2017, 22:40


Wróć do Firmy produkujące okna drewniane

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron