Okna Dębów

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Re: Okna Dębów

Postautor: Renia >   28 lis 2016, 19:38

Firma nieporozumienie. Jakość okien w porównaniu do konkurencji na bardzo kiepskim poziomie.
10 lat handluję stolarką i Dębów nigdy więcej!!!
Awatar użytkownika
Renia
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Developer >   14 gru 2016, 15:29

Prosta sprawa jak potrzebujecie okna solidne i w razie serwisu regulacji wizytę serwisantów w terminie nie kupujcie w tej firmie . Nie polecam a szczerze odradzam.
Awatar użytkownika
Developer
 

Re: Okna Dębów

Postautor: klientka >   14 gru 2016, 15:51

dyzma pisze:Fajny portal można opisać każdego i wszyto nie ważne czy to jest prawda, okna z tej firmy są robione z malinowej deski a nie dębowe a do okien dają złote klamki, ludzie jak chcą na kogoś nasrać to zawsze da się to zrobić :twisted:

Widać ze prawda boli a cała ta firma to dwa baraki ze śmietniskiem na środku. Jak ktoś tam byl zamawiać okna to kojarzy ta świetna firmę okna debow. Mnie jakas pani z biura zwodzi juz kilka miesiecy a pan przedstawiciel to poprostu brak kultury i jednym słowem dno. Budujac dom i kupujac okan w tej firmie to nasz najwiekszy bład za ktory pokutujemy do tej pory.
Awatar użytkownika
klientka
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Iwan >   16 sty 2017, 17:29

Widziałem "fabrykę" okien dębów i szczerze.... firmy, które zajmują się śmieciami mają lepsze budynki i większy porządek przed siedzibą więc o jakość i obsługę to nawet szkoda się pytać.......
Awatar użytkownika
Iwan
 

Re: Okna Dębów

Postautor: miko >   01 kwie 2017, 19:39

dyzma pisze:Fajny portal można opisać każdego i wszyto nie ważne czy to jest prawda, okna z tej firmy są robione z malinowej deski a nie dębowe a do okien dają złote klamki, ludzie jak chcą na kogoś nasrać to zawsze da się to zrobić :twisted:


Ktoś mi polecił okna tej firmy ale teraz to sam już nie wiem, czy mamy na tej stronie hejt konkurencji czy naprawdę to jest badziewie. Wyżej cytowany wpis daje do myślenia, że jednak hejt. Ryzykownie jest pomawiać nawet na forum a administrator utrzymujący takie wpisy też chyba nie jest bezpieczny: http://pamietnikwindykatora.pl/2016/10/ ... tym-blogu/
Awatar użytkownika
miko
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 01 kwie 2017, 6:35

Re: Okna Dębów

Postautor: Zadowolony klient >   03 kwie 2017, 17:55

Jeśli konkurencja nie ma czym walczyć, to niestety walczy tak jak się da .. a dzisiaj najlepiej przez internet oczernić itd. Zamawiam bardzo dużo okien, moi znajomi również mają okna z OD .. i szczerze? naprawdę firma stoi na wysokim poziomie. Dużo przed tą firmom, ciągle się rozwija .. to widać, a przede wszystkim mądrze skonfigurowany produkt. Naprawdę polecam tą firmę i wiem, że nikt nie pożałuje.. ;) A konkurencję trzeba tylko pozdrowić.
Awatar użytkownika
Zadowolony klient
 

Re: Okna Dębów

Postautor: miko >   19 maja 2017, 6:31

U mojego sąsiada właśnie montują, wystarczy mi podejść do okna i widzę w odległości 8-10 metrów. Sprawiają pozytywne wrażenie.
Awatar użytkownika
miko
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 01 kwie 2017, 6:35

Re: Okna Dębów

Postautor: Kolusia >   08 sie 2017, 22:11

Jednym słowem tragedia. Jedna z najgorszych firm. Zamówiłam okna z firmy dębów. Państwo z firmy dębów szczyci się dobrą jakością okien i dobrego matarzu nie dość że okna przyjechały po długim spóźnienie to całe były porysowane najgorsze jest to że mieli wymienić to w jeden dzień i zadzwonić do tej pory nic nie wiem co i jak zapłaciłam zaliczkę 6000tys i szczerze powiem jak dostają zaliczkę totalna olewa klienta. Mało tego jeszcze dobrze okna nie przyjechały a jeden Pan upomina się o pieniądze. Jednym słowem totalny brak szacunku do klienta. Jutro postaram się wstawić zdj w jakim oblagalnyn stanie przyszły okna pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kolusia
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Naiwniak >   22 sie 2017, 21:37

Witam. Również chciałbym ostrzec wszystkich przed ta firma. Zamontowano mi okna wyglądające jak gdyby były wymontowane z domu po włamaniu i chciano abym za nie zapłacił. Okna zabrano a po czym po 12 tyg proponowano mi montaż tych samych okien lub oczekiwać na nowe przy czym nikt z pracowników (zarówno pan Regionalny Kierownik Sprzedaży Fabryki Okien ) nie potrafi mi odpowiedzieć jak długo będę musiał czekać.
Awatar użytkownika
Naiwniak
 

Re: Okna Dębów

Postautor: MICHAŁ >   23 paź 2017, 11:16

No nieźle, widzę że ludzie dają czadu i chyba sami nigdy nie byli w podobnej sytuacji... Szczerze ?? Też czytałem te opinie wcześniej, ale zaryzykowałem i nie żałuje. Zamontowali u mnie na całej budowie okna, rolety zewnętrzne, bramę garażową i drzwi wejściowe. I moje odczucia jak najbardziej pozytywne. Otrzymałem nawet kartę gwarancyjną. Montaż bardzo dobry, okna otwierają się dobrze. Jakaś podstawowa regulacja musiała być ale to standard. Nie było z tym problemu podjechali i wyregulowali i wszystko działa jak należy. Było może opóźnienie tydzień, ale jakoś nie miałem z tym problemu. Przeprosili i zrobili swoje. POLECAM !!!
Awatar użytkownika
MICHAŁ
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Ktos >   16 lis 2017, 18:59

Witam jestem z okolic Zywca i chcialem zapytac czy ktos w ostatnim czasie zamawial okna od przedstawiciela z Łodygowic oczywiscie z firmy Okna Debow... Jak wyglada kontakt montaz itd ...
Awatar użytkownika
Ktos
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Ktos >   17 lis 2017, 14:22

Witam jestem z okolic Zywca i chcialem zapytac czy ktos w ostatnim czasie zamawial okna od przedstawiciela z Łodygowic oczywiscie z firmy Okna Debow... Jak wyglada kontakt montaz itd ..
Awatar użytkownika
Ktos
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Klient z Buczkowic >   13 gru 2017, 19:51

Witam. Sam właśnie byłem ciekaw opinii o przedstawicielach z łodygowic. Kupiłem ostatnio okna na wymiane. Sam montaż przeszedł sparwnie trochę się opóźniał ale jak dzwoniłem do przedstawiciela to nie było żadnych problemow. Dostawałem informacje jakie potrzebowałem. Jedno z okien po jakimś czasie stało się nieszczelne i od razu zadzwonilem do przedstawiciela. Przyjechał i sprawdził co się stalo. Była potrzebna tylko regulacja bo okno zaczęło pracowac. zrobił to na miejscu bez żadnych problemow i okno funkcjonuje prawidlowo.
Awatar użytkownika
Klient z Buczkowic
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Klient z Pszczyny >   28 sty 2018, 14:45

Witam serdecznie!
Nie ukrywam, że miałem wątpliwości po przeczytaniu tych komentarzy, ale mają się nijak do rzeczywistości i cieszę się, że koniec końców nie kierowałem się nimi - nie żałuję. Osobiście zamawiałem okna u przedstawiciela z Łodygowic i nie mogę złego słowa powiedzieć o firmie jak i oknach, które sprzedaje. Polecił mi ich sąsiad, u którego właśnie ta firma realizowała zlecenie. Zamawiałem na wymianę okna wraz z roletami i jestem z nich bardzo zadowolony. Szybki czas realizacji, montaż przebiegł szybko i sprawnie. Z czystym sumieniem mogę polecić przedstawiciela z Łodygowic jak i okna firmy Dębow.
Awatar użytkownika
Klient z Pszczyny
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Krystyna >   06 mar 2018, 5:51

Nie polecam jakość i montaż na bardzo niskim poziomem . Kontak z przedstawicielem bardzo ciężki , w momencie gdyb pobierają zaliczkę kontakt z ich strony utrudniony . Nie polecam jest tyle firm co maja lepsze ceny za ten sam produkt .
Awatar użytkownika
Krystyna
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Jaaa >   05 kwie 2018, 19:53

Witam.Chciałbym potwierdzić wszystkie negatywne opinie o Firmie Okna Dębów są w 100% prawdziwe.Totalna olewka klienta po wpłacie zaliczki.Na bramę czekam kilka miesiecy a oni bezczelnie tłumaczą ze to nie jest ich wina.Firma nieporozumienie.
Awatar użytkownika
Jaaa
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Jolka >   17 kwie 2018, 12:11

Porażka, zamawiałam w tej firmie okna , nie dość że był problem od samego początku z panem Przedstawicielem oraz paniami z biura to sam montaż wygląda karygodnie.
Montażyści wyglądają mało schludnie , czuć od nich alkohol , podczas montażu zostawiają bałagan nie sprzątają po sobie...
SZCZERZE OSTATNI RAZ !!!!!
Awatar użytkownika
Jolka
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Stanisław >   22 kwie 2018, 18:40

Nie wiem jak okna dębów ja wszystkich ostrzegam przed firmą Tom Bud sprzedają okna drutexu pomiędzy domem rzemiosła a salonem Orange . Właściciel pierwsze wrażenie niby ok a tak naprawdę to tylko wrażenie gość ni jaki flaki z olejem bez pojęcia o tym co robi pracownik trochę bardziej kumaty ale żółw a wykonanie totalana porażka . Omijajcie to miejsce z daleka .
Awatar użytkownika
Stanisław
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Jarek >   10 sie 2018, 13:01

Z tego co widzę to nie tylko ja mam złe doświadczenie z tą fabryką. I jakoś coraz bardziej wierze w opinie o fabryce. Co z tego że przedstawiciel się starał i zachwalał wszystko jak jakość obsługi i dotrzymanie jakichkolwiek obietnic jest tylko puszczane na wiatr. Ludzie szkoda czasu i nerwów na nich. Jedna wielka pomyłka z nimi jest... Są zarozumiali, aroganccy i brakuję im kompetencji do prowadzenia najprostszej rzeczy jak kontakt z klientem!! Odradzam wszystkim stanowczo !!! Jest wiele fabryk, które mają równie dobre produkty a przynajmniej okna są na czas i pracownicy informują o wszystkim i nie utrudniają kontaktów ze sobą !!
Awatar użytkownika
Jarek
 

Re: Okna Dębów

Postautor: Maurycy >   26 wrz 2018, 10:31

Witam miłaem wątpliwą przyjemność kmontaktu z oknami debow i ??? Totalna porażka amatorka w najlepszym wydaniu .Tak nie poukładanej firmy pod względem zamówień i logistyki w życiu nie spotkałałem przy zamawianiu obiecują wszystko wręcz złote góry teoretyczny czas dostawy z 4 tygodni wydłużał się najpierw do 6 tygodni bo coś tam ,a potem po 8 tygodniach po nieustających awanturach zamonowali okna . Myślałem że tak dlugie oczekiwanie bedzie okraszone jakimś rabatem ,ale gdzie tam. Jakośc też pozostawia wiele do życzenia okna upaprane ogólnie jeden wielki syf , acha jak wejdziecie sobie w mapki google zobaczcie jak wygląda firma masakra że to jest firma produkująco okna od 2008 roku podobno bo gdzieś się tak chwalą totalne nie porozumienie najbardziej niekompetentna firma jaką spotkałem w swoim życiu PORAŻKA mam wrażenie że tam pracują sami nie dorozwinięci ludzie bo kontakt i dodzwonienie się graniczy z cudem
Awatar użytkownika
Maurycy
 

PoprzedniaNastępna

Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości