Najlepsza firma wraz z montażem

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: tomekabuzeneh >   13 cze 2019, 12:58

Witam ekspertów ;)
Szukam firmy, które oferuje okna, a jednocześnie spełnia nastepujące kryteria:
- okna są stylowe
- mają opcję montażu
- jakość jest zdumiewająca i przetrwaja kilka wiosen :D

Jacy są wasi faworyci? Mnie polecają BIMM, opinie maja dobre, tutaj na forum i ogolnie. Znacie? A moze cos innego?

ps jestem z mazowieckiego
Awatar użytkownika
tomekabuzeneh
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 13 cze 2019, 12:47

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: twoje-okna >   19 cze 2019, 6:29

ja polecam sprawdzić tutaj http://twoje-okna.com
wielu klientów jest zadowolonych
Awatar użytkownika
twoje-okna
Bywalec
 
Posty: 20
Rejestracja: 29 kwie 2019, 19:14

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: Gość >   19 cze 2019, 22:52

tomekabuzeneh pisze:Witam ekspertów ;)
Szukam firmy, które oferuje okna, a jednocześnie spełnia nastepujące kryteria:
- okna są stylowe
- mają opcję montażu
- jakość jest zdumiewająca i przetrwaja kilka wiosen :D

Jacy są wasi faworyci? Mnie polecają BIMM, opinie maja dobre, tutaj na forum i ogolnie. Znacie? A moze cos innego?

ps jestem z mazowieckiego


Ja nie polecam!!! Przeczytaj wszystkie opinie o Bimm, przede wszystkim te negatywne.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: Kortez >   28 cze 2019, 11:20

Czyzby konkurencja się odezwala? ;) bimm sa serio okej,spelniaja twoje kryteria, ja bym je wzial
Awatar użytkownika
Kortez
 

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: Pablo >   28 cze 2019, 13:24

Tak! Bimm jak najbardziej spelnia oczekiwania, również mogę polecić ;)
Awatar użytkownika
Pablo
 

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: OliwierJ >   28 cze 2019, 13:40

śmiało sie moge dolaczyc cd pozytywow odnosnie bimma ;) kilka lat "wspolpracy" mnie nie zawiodly, solidny sprzet
Awatar użytkownika
OliwierJ
Początkujący Okniarz
 
Posty: 4
Rejestracja: 28 cze 2019, 13:33

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: OliwierJ >   01 lip 2019, 7:03

jak juz tu jestem to moge powiedziec cos wiecej - montowalem 2 lata temu. Generalnia usluga bardzo sprawna, a sam sprzet solidny. 2 lata to moze nie jakos dlugo, ale dotad zadnego problemu nie bylo. A jakby mial byc to wydaje mi sie ze "odezwalby sie" juz na poczatku. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
OliwierJ
Początkujący Okniarz
 
Posty: 4
Rejestracja: 28 cze 2019, 13:33

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: Bartez >   01 lip 2019, 11:02

Chyba faktycznie konkurencja, bo ciezko się doszukać tych negatywnych opinii… od siebie tez polecam ;)
Awatar użytkownika
Bartez
 

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: Patrol >   01 lip 2019, 12:39

Korzystam z bimma już dobre kilka lat, nie zuzywaja się, wciąż wygladaja dobrze.
Awatar użytkownika
Patrol
 

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: Maksymilian >   01 lip 2019, 14:07

hmm, ja wspolpracowalem z bimmem i zdecydowalbym sie raczej na to ponownie ;) realizacja byla ekspresowa, a jakosciowo nic nie odstaje, tak na moje oko
Awatar użytkownika
Maksymilian
 

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: Tymek >   02 lip 2019, 7:23

Bardzo solidne okna,sam się przekonasz za kilka lat ;) a trochę lat już mi sluza, wiec wiem o czym mowie
Awatar użytkownika
Tymek
 

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: Alex1995 >   02 lip 2019, 14:09

ja obecnie pracuje z bimmem i nie mam zadnych uwag. Oferują montaz, nie bylo z nim zadnego problemu. Spelniaja twoje kryteria, wiec juz na niego postaw :D
Awatar użytkownika
Alex1995
 

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: Laura >   02 lip 2019, 14:21

Zjawiłam się tu z tym samym pytaniem... hmm, no faktycznie tego bimma polecaja, chyba nie bede juz kombinowac
Awatar użytkownika
Laura
 

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: vladimir >   02 lip 2019, 16:54

Tak z mojego doświadczenia Wam powiem, że nie zawsze trzeba patrzeć na to czy dany salon z oknami oferuje też montaż. My zamawialiśmy okna firmy Oknoplast w jednym z salonów w naszym mieście, który nie oferował montażu ale wskazał nam firmę, której warto zaufać w tym temacie. Wraz z żona byliśmy zdecydowali na te okna, tego producenta i montaż zamówiliśmy u fachowców, których wskazał nam salon. Taka mała sugestia z mojej strony ;) Nie szukajcie jednak do montażu znajomych, rodzinę... osób bez pojęcia bo nawet najlepsze okna, źle zamontowane nie spełnią swoich funkcji.
Awatar użytkownika
vladimir
Początkujący Okniarz
 
Posty: 4
Rejestracja: 07 mar 2019, 12:18
Lokalizacja: Nowy Dwór Mazowiecki

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: Marianna36 >   03 lip 2019, 11:20

vladimir pisze:Tak z mojego doświadczenia Wam powiem, że nie zawsze trzeba patrzeć na to czy dany salon z oknami oferuje też montaż. My zamawialiśmy okna firmy Oknoplast w jednym z salonów w naszym mieście, który nie oferował montażu ale wskazał nam firmę, której warto zaufać w tym temacie. Wraz z żona byliśmy zdecydowali na te okna, tego producenta i montaż zamówiliśmy u fachowców, których wskazał nam salon. Taka mała sugestia z mojej strony ;) Nie szukajcie jednak do montażu znajomych, rodzinę... osób bez pojęcia bo nawet najlepsze okna, źle zamontowane nie spełnią swoich funkcji.


i sprawdzaja sie?? czy ktos ma porownanie miedzy oknoplast a bimm?? bo juz sama mam metlik w glowie.
o bimmie co prawda znacznie wiecej pozytywnych opinii, ogolnie wiecej slyszalam, juz sama nie wiem
Awatar użytkownika
Marianna36
 

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: Daniellll >   03 lip 2019, 14:22

Marianna36 pisze:
vladimir pisze:Tak z mojego doświadczenia Wam powiem, że nie zawsze trzeba patrzeć na to czy dany salon z oknami oferuje też montaż. My zamawialiśmy okna firmy Oknoplast w jednym z salonów w naszym mieście, który nie oferował montażu ale wskazał nam firmę, której warto zaufać w tym temacie. Wraz z żona byliśmy zdecydowali na te okna, tego producenta i montaż zamówiliśmy u fachowców, których wskazał nam salon. Taka mała sugestia z mojej strony ;) Nie szukajcie jednak do montażu znajomych, rodzinę... osób bez pojęcia bo nawet najlepsze okna, źle zamontowane nie spełnią swoich funkcji.


i sprawdzaja sie?? czy ktos ma porownanie miedzy oknoplast a bimm?? bo juz sama mam metlik w glowie.
o bimmie co prawda znacznie wiecej pozytywnych opinii, ogolnie wiecej slyszalam, juz sama nie wiem


Mam porównanie. I zostaję wierny Bimm. Po prostu mi sie lepiej sprawdza, oferta byla dla mnie atrakcyjniejsza i opcja montazu wiele ulatwia
Awatar użytkownika
Daniellll
 

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: agaaaa >   04 lip 2019, 14:11

ja też bym postawiła na bimma :D żałuje ze ostatnio postawilam na innego producenta
Awatar użytkownika
agaaaa
 

Re: Najlepsza firma wraz z montażem

Postautor: moruss22 >   13 lip 2019, 9:27

Ja montaż miałem od znajomej firmy. Kolega tym się fachowo zajmuje więc nie musiałem szukać, a okna mam z Oknoplast. Jestem bardzo zadowolony, jakość jak należy, estetycznie też bardzo dobrze się prezentują nawet sąsiedzi pytali skąd okna bo okleina Winchester bardzo się wyróżnia. Drugi raz postawiłbym na tą samą firmę zarówno przy zakupie okien, jak i postawiłbym na kolegę w zakresie montażu.
Awatar użytkownika
moruss22
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 07 lip 2019, 10:18


Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość