Lira Dom z Warszawy

Korzystałeś z usług? Chciałbyś podzielic się opinią o montażystach? Napisz tutaj.

Lira Dom z Warszawy

Postautor: Katarzyna007 >   18 maja 2012, 8:41

Ja ze swojej strony mogę polecić firmę Lira Dom z Warszawy, jest dosyć długo na rynku i dba o jakość, samej obsługi w salonach (mają dwa - ale po adresy to trzeba wejść na ich stronę) i montażu. Sprzedają osłony ale mają tez swoich ludzi do montażu, swoja drogą bardzo mili i uprzejmi. co do montażu można spokojnie dogadać się kiedy dla nas będzie lepiej. Chyba najbardziej zwróciłam uwagę na porządek :) :) jaki zostawili. Wszystko szybko i sprawnie im poszło, cieszę się że trafiłam na nich.
Awatar użytkownika
Katarzyna007
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 18 maja 2012, 8:30

Re: Lira Dom z Warszawy

Postautor: benqs >   19 wrz 2012, 13:11

Ja również miałem przyjemność korzystać usług tej firmy i też szczerze polecam!

--
[urlhttp://adresowo.pl/domy/fmz]Sprzedaż domów mazowieckie[/url]
Awatar użytkownika
benqs
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 19 wrz 2012, 10:44

Re: Lira Dom z Warszawy

Postautor: myarka >   27 lis 2012, 12:15

maja spory wybór,miła obsługa,fachowo doradzają takim laikom jak np. ja.Są warci uwagi.
Awatar użytkownika
myarka
Bywalec
 
Posty: 40
Rejestracja: 26 lis 2012, 10:46

Re: Lira Dom z Warszawy

Postautor: MagiaFilc >   15 mar 2013, 18:48

Hej opinie jak najbardziej trafione, firma godna polecenia. Mają salon na Bielanach, ale dojazd nie taki zły. Szybko, konkretnie, ale ja w sumie wiedziałam czego chcę - białe żaluzje i tyle do całego mieszkania. Niewygórowane stawki, jak ktoś nie orientuje się w osłonach, można spokojnie sobie na miejscu pooglądać, mają duży asortyment :)
Awatar użytkownika
MagiaFilc
 

Re: Lira Dom z Warszawy

Postautor: Gość >   12 kwie 2015, 21:12

Krótko...wymiana okien z trzema poprawkami, dalej krzywo ... amatorka, montaż osłon na oknach z dwoma poprawkami...dalej krzywo ...amatorka, arogancja przy rozmowach o jakichkolwiek poprawkach, żałuje i nie polecam..
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Lira Dom z Warszawy

Postautor: martysiak88 >   20 cze 2018, 14:00

Hej wszystkim. Zdecydowałam się na zakupy w Lira Dom z uwagi na bardzo dobrą opinie w internecie, również powyższe opinie miały na to wpływ, dlatego chciałbym wszystkim Wam podziękować :) jestem bardzo zadowolona. Obsługa przemiła i bardzo profesjonalna, montaż rolet przeprowadzony bardzo estetycznie i błyskawicznie. Zdecydowanie jestem na TAK i tak jak wspomniałam Panu Piotrowi z tej firmy - przy kolejnych zakupach również zawitam Lira Dom w Warszawie. Dobrego dnia :)
Awatar użytkownika
martysiak88
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 20 cze 2018, 13:54


Wróć do Opinie o firmach montażowych

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości