Eurocolor opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Eurocolor opinie

Postautor: angelside >   01 lut 2012, 11:16

Opinie o producencie okien pcv w kilku systemach. Wykonują okna pcv na profilach: Schuco oraz Rehau. Firma znajduje się w Pyskowicach w województwie śląskim.
Awatar użytkownika
angelside
Administrator
 
Posty: 91
Rejestracja: 09 sty 2012, 12:23

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Czasnazysk >   06 mar 2012, 15:56

Nie polecam, ekipy montażowe to brudasy, nie potrafią porządnie wstawić okien, same okna bez szału, jak zachwalał sprzedawca.
Awatar użytkownika
Czasnazysk
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: darkob >   01 kwie 2012, 14:29

a porównujac Eurocolor do Vetrex perfektline to które lepiej wybrać ?
Awatar użytkownika
darkob
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Robson >   01 kwie 2012, 14:39

Weż tańsze bo to jedno i to samo .Perfecrilne to stary system i nie drogi
Awatar użytkownika
Robson
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Robson >   01 kwie 2012, 14:41

Weż tańsze bo to jedno i to samo .Perfecrilne to stary system i nie drogi
Awatar użytkownika
Robson
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Gość >   01 kwie 2012, 14:51

dostałem wyceny ,na Vetrex 9,5 tys.(ramka TGI) a Eurocolor 9,9tys. (ramka SS).Wolałbym tą drugą opcje(E...) ale opinie w necie (o ile są prawdziwe) troche mnie zniechęcają...
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: eurocolor >   04 lip 2012, 9:53

Niestety posiadam okna Eurocolor montowane przez oknaslask.pl
Od ponad roku nikt nie potrafi tych okien wyregulować, połowa skrzydeł już została wymieniona.
Najfajniesze, że na forum nabywcy okien się skarżą a sprzedawcy ich atakują.
Awatar użytkownika
eurocolor
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Gość >   08 lip 2012, 16:13

darkob pisze:a porównujac Eurocolor do Vetrex perfektline to które lepiej wybrać ?

Różnice w systemach nie są znaczące, żeby miały kluczowy wpływ na podejmowanie takiej decyzji, to raczej sieć sprzedaży, załatwianie reklamacji przez producenta, innowacyjność produktu a a może przede wszystkim montaż (czytaj profesjonalny montaż).
Zakup stolarki to bardzo ważne wydarzenie w życiu budującego się lum remontującego się konsumenta.
Warto zasięgnąć wielu, wielu opinii przed dokonaniem zakupu - warto sprawdzić rankingi produktów, salony stolarki
i właśnie autoryzowane ekipy monterskie. Są też portale, które warto odwiedzić, między innymi infookno.pl - tam w znacznej mierze może dowiedzieć się co wybrać i dlaczego.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: ROBI >   02 lut 2013, 19:17

Niestety również jestem posiadaczem okna firmy Eurocolor (na szczęście jednego) i przestrzegam przed kupnem tych okien. Na dzień dobry jak otrzymałem okno jechało z powrotem do reklamacji z powodu żle wyśrodkowanej belki dzielącej (przesunięcie o ok 0,5 cm). Okno pomimo poprawki nadal nie jest idealne. Liczne uszkodzenia i widać korekty mocowań okuć (dziury po śrubach). Podrumowując omijać z daleka
Awatar użytkownika
ROBI
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Domator >   22 kwie 2014, 4:30

Eurocolor to bardzo dobra firma produkująca okna i drzwi ich produkty na Śląsku z montażem można zamówić w firmie marpol w dąbrowie górniczej
Awatar użytkownika
Domator
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Falserko >   08 kwie 2015, 11:30

Bardzo polecam okna eurocolor. Posiadam dwa domy - jeden od 8 lat a drugi od 5lat, w obu montowałem okna plastikowe w jednym mam okna z oknoplastu a w nowym okna pvc Eurocolor i polecam jedne i drugie z tym, że okna pcv gliwice z Eurocolor są tańsze.
Okna pcv kupiłem w firmie Liberta Okna z Gliwic, autoryzowanego salonu sprzedaży okien i drzwi Eurocolor - producent okien gliwice. Kupiłem również u nich bramy gliwice
Awatar użytkownika
Falserko
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Tyszka >   18 cze 2015, 20:50

Również polecam firmę Liberta Okna Gliwice.
Eurocolor to producent okien gliwice który produkuje najwyższej klasy okna pcv, drzwi, bramy gliwice.
Awatar użytkownika
Tyszka
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Mam te okna >   29 lis 2015, 19:13

Zdjęcia i filmy okien zamontowanych u mnie przez RADMAR z Olkusza pod tym linkiem.
http://eurookna.strefa.pl/
Takie okna to żenada. Eurocolor omijajcie szerokim łukiem, tego montażystę z Olkusza również.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mam te okna
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Mariusz >   28 gru 2015, 23:00

angelside pisze:Opinie o producencie okien pcv w kilku systemach. Wykonują okna pcv na profilach: Schuco oraz Rehau. Firma znajduje się w Pyskowicach w województwie śląskim.


Trochę odgrzewam, ale temat aktualny.
Informację o jakości okien Eurocolor z Pyskowic, ze zdjęciami i filmikami oraz montażyście tych okien z Olkusza, Radmar Henryk Kyć zamieszczam na stronie, którą specjalnie zrobiłem: www.eurookna.strefa.pl
Montaż w moim mieszkaniu w 2013 roku.
Awatar użytkownika
Mariusz
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Mareck >   20 sty 2016, 19:05

A robią taki schow w rozmowie .:(
Awatar użytkownika
Mareck
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Mareck >   13 lut 2016, 21:15

Widzialem te okna.Moim zdaniem powinni obnizyć zdecydowanie ceny .Przy takiem wykonaniu mało kto je wybierze .Bajerują niemieckimi profilami jednak to wykonanie to raczej mołdawia .Mo chyba,że jestem zbytnim estetom .
Awatar użytkownika
Mareck
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Jaceko >   22 mar 2016, 21:27

Wszystko wygląda fajnie .Jednak jakoś Erocolor powinien porawić jak najszybciej .Moim zdaniem to okna klasy ekonomicznej jak Vetrex lub Drutex co widać po ich wykończeniu.
Awatar użytkownika
Jaceko
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Kinga >   07 kwie 2016, 12:46

A czy można ich znaleźć gdzieś poza Domexpo w Opolu? To ich jedyna siedziba?
Awatar użytkownika
Kinga
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Mariuszek >   07 kwie 2016, 20:19

W rejonie Opola masz całą masę przedstawicieli dużo lepszych okien niż takie przeciętniaki .
Awatar użytkownika
Mariuszek
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Kasia42 >   08 lip 2016, 11:33

Ja radzę przyjechać teraz do salonu eurocolor w Poznaniu. Mają akcję konkursową, w której można zgarnąć 1000 złotych na nowe drzwi i okna :) Co by się od razu ładne roletki do tego kupiło. Przyjaciółka ma od lat okna od ec i sobie chwali ;)
Awatar użytkownika
Kasia42
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 08 lip 2016, 11:28

Następna

Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości

cron