Eurocolor opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Re: Eurocolor opinie

Postautor: nowy >   19 lut 2019, 22:19

Nowoczesne okna na ramce superspacer. Mam je od roku i widac roznice jesli chodzi o ogrzewanie. Okna 3 szybowe mowia na nie cieple okna, teraz wcale sie nie dziwie :) Nie zaluje zadnych wydanych pieniedzy :D
Awatar użytkownika
nowy
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: ms27 >   21 cze 2019, 7:40

http://twoje-okna.com/ - ja ich polecam jako dobry wybór
Awatar użytkownika
ms27
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Gość >   30 lip 2019, 21:55

Witam, zamawiałem ost w EC drzwi pod każdym kątem wada, reklamacja złożona to odbijają piłkę, że tak to zrobione i tak musi być,a co najśmieszniejsze sprawdzać wady z 2m (ciekawi mnie fakt zakupu samochodów przez takie osoby czy jak lakier porysowany to stwierdzają fakt że z 2m nic nie WIDAĆ. Produkt zamawiany z firmy, a nie z rozbiórki!!! Zobaczę jak oni rozwiążą ten fakt tylu usterek na 1 produkcie, będę na bieżąco pisał o ich poczynaniach.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: oknaEurocolorOpinie >   31 lip 2019, 20:35

Gość pisze:Witam, zamawiałem ost w EC drzwi pod każdym kątem wada, reklamacja złożona to odbijają piłkę, że tak to zrobione i tak musi być,a co najśmieszniejsze sprawdzać wady z 2m (ciekawi mnie fakt zakupu samochodów przez takie osoby czy jak lakier porysowany to stwierdzają fakt że z 2m nic nie WIDAĆ. Produkt zamawiany z firmy, a nie z rozbiórki!!! Zobaczę jak oni rozwiążą ten fakt tylu usterek na 1 produkcie, będę na bieżąco pisał o ich poczynaniach.


Drzwi to towar ogólnobudowlany i wg norm ocenia się go z odległości 2 metrów przy świetle dziennym ( dopuszcza się drobne rysy wgniecenia itp) To nie dzieło sztuki tylko coś co ma się otwierać i zamykać oraz spełniać parametry termoizolacyjne ale co do estetyki to 2 metry i koniec
Awatar użytkownika
oknaEurocolorOpinie
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Gość >   05 sie 2019, 21:37

O i tak to jest jak się zgłasza reklamację. Przed zakupem wszystko będzie cacy i jak klient sobie zażyczył tak my zrobimy, a później?Wgniecenia w drzwiach :lol: Sami teraz ludzie mogą odpowiedzieć na pytanie odnośnie czy firma godna polecenia, żenada.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: gosc >   06 sie 2019, 17:05

Autopromocja nie hańbi :D :D :D Sprzedaż siadła ? ;)
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Mareck44 >   07 lis 2019, 13:29

Co sądzicie o profilu salamander ?
Awatar użytkownika
Mareck44
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: twoje-okna >   08 lis 2019, 22:46

Jak dla mnie bardzo dobra firma z wieloma pozytywnymi realizacjami u klientów. Można poczytać opinie na google maps
PORÓWNAJ CENY OKIEN w swojej okolicy - http://twoje-okna.com
Awatar użytkownika
twoje-okna
Bywalec
 
Posty: 27
Rejestracja: 29 kwie 2019, 19:14

Poprzednia

Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość